Salutare dragi pokeristi
... In primu rand ff cool k avem si romani pe site`u acesta...in al 2-lea rand...nu-mi vine sa cred k vhallee e roman...ai de capu meu...ma simt mandru ♦
In rest bafta la mese si sa vedem cine ajunge primu BLACK !♠_o:
Hai noroc , io's Mihnea din Bucuresti. Poate facem si noi ceva niste intalniri ceva de genu, niste mese, niste beri.Ce ziceti?
Salutare de la mare... aici Radio Vacanta :)))
...din Constanta
PS pana mea, de 5 zile le-am trimis flacailor tot ce trebuie si inca nimic nu aud despre starting capital.
Originally posted by Xantos
Basically, we planned for it since a longer time.
But the problem is that we first have to get at least one very good/skilled Community Manager before we can start it. Because just translated stuff won't really suffice
count me in when you start this new site... i have knowledge about building sites&forums, web design...i had few myself in the past, i also was a moderator or admin for few before...
Bună BacchusRo şi tuturor celorlalţi,
În cazul în care nu ştiaţi, acum câteva săptămâni a fost lansată varianta românească a PokerStrategy.com: ro.pokerstrategy.com unde veţi găsi articole şi ştiri, iar în curând şi clipuri video, toate în limba romană. ![]()
Te aşteptăm pe forumul nostru pentru a-i cunoaşte şi pe restul jucătorilor români!
Mult spor,
Andra
Originally posted by tevere
cum pot sa fac parte din comunitate ? am intrat la grupuri la romania...dar
Salut tevere,
Daca doresti sa accesezi continut in limba romana si sa discuti cu alti jucatori romani, atunci alege "Romana" in meniul din dreapta-sus (aflat langa nick-ul tau). De asemenea, poti sa faci click aici:
http://ro.pokerstrategy.com/home/ - pagina principala
http://ro.pokerstrategy.com/forum/ - forum
Numai bine,
vhallee
Salut , sunt Corshi
joc de ceva timp poker si sper sa nu intervina ceva si sa mai pot juca:))
am si o afacere pentru voi , am ceva bani in contul de paypal si as vrea sa stiu daca vreti un schimb de $$ in moneybookers
sper ca nu ii vreo problema .. ca am scris aici
Buna,
Acum am luat si eu quiz-ul si nu stiu exact unde sa joc - Party Poker sau Full Tilt? Imi place mai mult cum arata si se comporta FT, dar aveti vreo sugestie concreta si rapida pe baza experientei?
sall all
azi mi-a spus si mie un coleg de acest site
am fost cam sceptic la inceput cu bani (cica 50$ moca )
am rasp la quiz, l-am luat si am optat pentru full tilt
a primit cineva acesti 50$ sau e vrajeala
-sunt din bucuresti / incantat de cunostinta!
e vrajeala ![]()
mi'e nu mi i'au dat .. mi'au zis Id check failed desi am facut tot ce trebuia...
capitalul il primesti eu am primit si a doua oara 50$(pe acelasi cont nu ca am facut al cont)
deci nu e vrajeala cum ar spune unii
Salut!
Eu sunt din Oradea. ♠_biggrin:
spartacusro, cum ai reusit sa primesti 50$ incaodata?
Salutare,
Sunt Cristian, in prezent in Montreal, Canada.
joc de cam 3 ani, dar nu am avut cine stie ce succes, doua cauze ar fi majore nu bag destul volum si joc cu money management de 1%.
numa bine tuturora