Skip to forum
Notifications
Clear all
197 Posts
86 Users
0 Reactions
58.5 K Views

Sveiki visiem! Spēlēju pa nullēm (cik vinnēju, tik pakāšu) stratēģijas bonusu spēlēju uz pokerstars un vai nu NL10 cash vai 10 centu 360men sng. Ar YPC bonusu spēlēju uz full tilta cash geimus NL10.

Visiem veiksmi :) :heart:

Reply

Labrīt!
Tiko piereģistrējos iekš pokerstrategy, vēl neko neesmu ielicis, tā kā nav info ar ko padalīties.
Jānopērk jauns kompis, vēl nedaudz jāpastudē un tad jau varēs šķelt uz pilnu klapi.
Peace visiem.

Reply

Sveiki. Esmu nesen piereģistrējies un gaidu, kad man iedos bonusu :)

Pašlaik kamēr nav bonuss spēlēju pkr.com uz centiem, ko viņi piedāvā amatieriem :)

Reply
KriPaul93

Čau visiem, tā lieta par Latvijas community ir idejas vērta.

Pats tagad spēlēju sng&mtt @ pacific. Limiti līdz 5$. Tā kā galdi nelasās tik ātri un multitablings gālīgi nerullē ir doma vākties piecas mājas tālāk!

Varētu iemest kāds savus bloga linkus, lai varētu jums pasekot līdzi!

peace ;)

Reply

sveiki tautiesi :)

speleju FT main SnG un pa reatm MTT

Reply
nktns

Ahoi un priekā!

Reply

Sveiki esmu ari no Latvijas brīnos kapēc šeit visi tik centīgi runā angliski ja var savā valodā ? Jo visi šajā "International Meeting Place" runā savās valsts valodās lol Es pašlaik spēlēju pokerstars SSS grindoju... NL 10$ drīz sākšu laikam uz FullTilta arī.

Reply
Mopenza

Sveiki! spēlēju agrāk Sng/mtt tad pārgāju uz NL SSS, tad man vis pieriebās un kādu laiku nespēlēju, tagad maucu micro NL BSS Cash. Veiksmi visiem tautieši!

Reply
SeriousThreat

...

Reply
MareksVas

Sveiciens visiem! ;)

Reply
JohnTheGreatest

Caw!

Speleju SnG un reizem MTT @ Full Tilt.

Lai veicas!

Reply

Kādus dažus gadus neregulāri kapāju un, protams, ar neeksistējošu BRM. Lai gan ar šādām tādām pokera teorijas kripatām tāpat sanāca beigās kopsummā nonākt salīdzinoši normālos plusos, tikko visu sāku no nulles, lai beidzot tiktu pie stabilitātes un lielāka ROI. :f_cool:

Ja šeit ir kāds mentors vai man līdzīgais, kas varētu kaut ko pamācīt/dalīties pieredzē par zema līmeņa sng, bļaujiet.

Pokera teorijas kalšana ir jauka lieta, bet dalīšanās praktiskā pieredzē - krietni patīkamāks pasākums.

Reply
snaker3

Speleju MTT lidz 10$ un NL25 6 max!

Reply
taavi1337

Jums ir seši pirksta.

Reply
Huseens

Originally posted by taavi1337
Jums ir seši pirksta.

But u suck at Latvian! :P

Reply
Zemnieks11

Originally posted by taavi1337
Jums ir seši pirksta.

Wtf jāiespamo igauņiem ar k-kas

Reply
yuppio

Spēlēju 6.5$ SNG @ FTP un šad tad MTT līdz 3$

Reply
Pichux

Labrīt visiem!

Spēlēju kopā jau kādus 2 gadus. Esmu gājis cauri viskkam. Pirmos 50$ pazaudēju SSS NL 5 laikam, vairs īsti neatceros uz Partypoker.
Nākamos 50$ Titan poker pakāsu spēlējot 10-max SnG 1$.
Uz doto mirkli par naudu, ko savācu piesaistot cilvēkus + vinnētajiem first deposit freerolliem un mēneša laikā paša sapelnītajam, atrodos uz patīkama 400 eiro BR spēlējot NL20 BSS tajā pašā Titan pokerā. :)

Veiksmi pie galdiem ;)

Reply
JohnTheGreatest

@Pichux

sveiks!

malacis! Es arī esmu savu BR uzspridzinājis, pavisam 3x, tagad turos pie sava BRM un daudz mācos, lasu, lieku hand-us forumā.>>>vari iečekot manu bloggu (apakšā saite)

veiksmi pie galdiem!

p.s.
Apsveicu ar platīnu, Zemniek!!!

Reply
Pizzacat

Labrīt!

Tā kā tēma tika pacelta, pie reizes vēlējos painteresēties vai kāds no latviešiem spēlē Rush NL25 vai NL50? :f_biggrin:

Reply