sveiki visi
kaip Jums sekasi su pokerstrategy?
Gal kasnors zino kokia banko kortele man uzsakyt kad galeciau greitai operuot pinigais (ypac domina reitas cash-out, partypoker), visa virtuon tinka ?
neisivaizduoju as su tais VISA korteles nusiiminejimais ir kokie greiciai ten, as asmeniskai nusiimineju per moneybookers tai apie 1-2 dienas iseina is FTP ir dar 2 dienos, kad i saskaita ateitu. Beje ka losi, kad tu Platina?
Sveikuciai ![]()
As zaidziu partypokeryje... bandziau pradziai zaisti fixed limit, bet man nelabai patiko... t.y. per didelis variance poveikis rezultatams. Poto bandziau SSS, bet irgi, kaip tais nesekmingai.
Dabar zaidziu NL BSS ir kolkas net labai patenkintas savo rezultatais.
Originally posted by baisuoklis
neisivaizduoju as su tais VISA korteles nusiiminejimais ir kokie greiciai ten, as asmeniskai nusiimineju per moneybookers tai apie 1-2 dienas iseina is FTP ir dar 2 dienos, kad i saskaita ateitu. Beje ka losi, kad tu Platina?
nl50 sh. As per webmoney nusiimineju per 10-12 val., bet man reikia momentaliai.
Sveiki pokeristai
Originally posted by Balanarm
Originally posted by baisuoklis
neisivaizduoju as su tais VISA korteles nusiiminejimais ir kokie greiciai ten, as asmeniskai nusiimineju per moneybookers tai apie 1-2 dienas iseina is FTP ir dar 2 dienos, kad i saskaita ateitu. Beje ka losi, kad tu Platina?nl50 sh. As per webmoney nusiimineju per 10-12 val., bet man reikia momentaliai.
Gal Netteler plius bankomato kortele? Pats asmeniskai dar neturiu bet planuose yra nes visi labai giria.