Skip to forum
Notifications
Clear all

LTU - Lithuania (Lietuva)

337 Posts
89 Users
0 Reactions
96.4 K Views
mrxLT
Oldschool Grinder

Ninja, o kodėl tu TIK gold'as? :)

Reply

ku ku ;) labutis

Reply
VTomukas
Oldschool Grinder

Kazkaip pagyvejo Lietuviu forumas, kaip kad ant adatos atsisedus :)

Reply

Originally posted by mrxLT
Ninja, o kodėl tu TIK gold'as? :)

Nedaug žaidžiu :) Užuodžiu jau ir platiną :)

Reply

Nu sweiki vyrai. Jo portalas neblogas tik gaila kad dar neretrackina PS todel nieko negaliu daryt :)

Reply

Man pavyko Ps retrackint. Rašiau supportui ir išpildė mano norą.

Reply
shivas80
PokerStrategist

O mane katik PartyPoker apturejo... t.y. pakeite Partypoints uz raked hands kiekius taip, kad realiai jei nezaidi 50/25, gali ten isvis nezaist, nei bonusa isclearinsi nei tasku kitam surinksi.

500 ranku suzaista per sesija... gavau 2.9 tasko, anksciau uz 600 ranku gaudavau kazkur apie 12 tasku... smagu.

Reply

Originally posted by gambleris

Atsiprašau jeigu pasirodys nevykęs klausimas, bet ką tai reiškia ir ką tai duoda ? :)

Reply
martisPS
PokerStrategist

man irgi idomu ka tai reiskia

Reply

Originally posted by Ninja666mdk

Atsiprašau jeigu pasirodys nevykęs klausimas, bet ką tai reiškia ir ką tai duoda ? :)

Trackint, retrackint reiškia, kad Pokerstrategy akauntas gautu SP taškų už žaidimą starsuose. Kitaip tariant surišti, prijungti.

Reply
shivas80
PokerStrategist

As dabar bandau ta pati padaryt su FullTiltu, pazesim ar gausis.

Reply

Originally posted by martizzo

Originally posted by Ninja666mdk

Trackint, retrackint reiškia, kad Pokerstrategy akauntas gautu SP taškų už žaidimą starsuose. Kitaip tariant surišti, prijungti.

Žiūrėk - o galima kur nors plačiau apie tai pasiskaityt? O galbūt galit papasakot ką su supportu kalbėjot, kad jus prie kito affiliato perrišo?

Plačia šia tema, nes aš net neįsivaizduoju prie ko rištas starsuose, bet tikrai žinau, kad naudos iš to negaunu :)

Reply

Va čia pora temų diskutuota, bet esmė kad jei seniai registruotas tai gali ir nepavykti.
Help linking account
Retracking PokerStars account

Reply
martisPS
PokerStrategist

kuriuose roomuose daugiausia lietuviu galima rast?

Reply

as tai partyje losiu ,bet niekad jokiu lietuviu nesu mates

Reply

Sveiki kolegos. As losiu jau apie pusmeti rimciau pora menesiu. Bet siuo metu pertraukele darau nes isirasiau nfsu Seip losiu Mansion'e kad pokerstrategy points gauciau ten nl10 vis dar SSS vargstu, o kaip malonumui o ne darbui NoIQ pokeryje losiu Sng's nes daug zuvies..

Reply
NiekamNeidomu
Elite Grinder

Originally posted by Balanarm
Gal kasnors zino kokia banko kortele man uzsakyt kad galeciau greitai operuot pinigais (ypac domina reitas cash-out, partypoker), visa virtuon tinka ?

instant cash outus tiesioginius gali daryt tik i VISA (lyg ir ;d geriausia butu suportui pp parasyt tiskliai pasiklaust ten ju) bet jei nedirbi "normalaus" darbo maziausia puse metu pas mane Snoro Supercard(mastercard) funkcijos visos kaip visa tik kad tiesiginiu transferius negalima daryt tiesiai i kortele tenka moneybookers naudot man bendram rezultate 4~ h uztrunka kol pareina i mb ir ten pora dienu uztrunka kol i lietuvos banko saskaita perveda. is pp i mb ir mb i pp nekainuoja man nieko. is MB i lietuvos banka 2.34$ tik snoras sux nes uz leshu iskaityma ihs uzsienio ima 20lt tuo tarpu hanza tik 5$ lt kiek zhinau ;d

tai va..manau atsakiau i klausima ;) vizos neiseis tau turbut pasiimt tai teks kazkaip kitaip suktis ;)

Reply
NiekamNeidomu
Elite Grinder

pasakyk kokia magija naudojai ;) mano netrackintas acc taipogi
nu..ash tai senas ps.de useris bet rimciau losiu tik pastarus 3-4men

Reply
martisPS
PokerStrategist

na ka dar keli pointai ir silver... ;]

Reply

PS tai turėjau omeny Pokerstras. O naudojau šios temos magiją Help linking account Identišką kaip ten parašyats laiškas nusiunčiau ir pavyko.

Reply
Share: