Siemka,
Witam i od razu przepraszam za tak długą przerwę. Dzięki Finek za miłe słowa :f_drink:.
Wyobraźcie sobie że właśnie siadłem do napisania updatu jak mi szło (spoiler alert: kiepsko), wchodzę na konto żeby sprawdzić ile mam dokładnie szekli, a tu zonk 'twoje konto zostało zablokowane, skontaktuj się z supportem'. Napiszę tutaj co napisałem w osobnym wątku sekcji party poker.
Dziś dostałem freeza na konto party poker za używanie Equilaba (według maila który przyszedł razem z banem). Swoją drogą mail twierdzi że ostrzegali mnie już tydzień temu ale jestem prawie pewny że nie było żadnego wcześniejszego ostrzeżenia. Napisali że mam do nich napisać że obiecuję już więcej go nie używać i wtedy mi odblokują konto. Tak też zrobiłem i teraz czekam na ich reakcje.
Osobiście jestem ekstra zaskoczony że można dostać już bana za tak bzdurny program jakim jest Equilab. Z uwagi na to że od dłuższego czasu nosiłem się z myślą zmiany windowsa z 7 na 10 to dzisiaj to zrobię co by przy okazji usunąć wszelkie info na temat programu z systemu.
Ja pie**ole żeby za Equialaba dostawać bana :facepalm:.