Nie wiem jak jest na Titanie.
Na Evereście te tygodniowe (Pn i Pt) i miesięczne są multientry (x3) i mają sporą pulę jak na ilość graczy (ok 700 wejść). Jeżeli byś zagrał na max to masz 2 (2 w tygodniu) x3 (po trzy wejścia) x4 (tygodnie) + 3 x miesięczny = jakbyś zagrał w 27 turniejach darmowych miesięcznie. Najłatwiej wygrać w nich tickety po 20 € - czyli od czasu do czasu możesz sobie za free zagrac w turnieju "dla dorosłych" tak nazywam te z wpisowym od 20€. A poziom w tych turniejach jest żaden. Po trzech godzinach przeważnie dochodzi się do kasy.
Napisane przez Elzo2012
Na Titanie turnieje VIP są tylko dla graczy Titana czy dla całego ipoker?
Chyba tylko dla Titana, na NetBecie ich nie widziałem.
Jeśli są to turnieje VIP to są tylko dla danego poker roomu. Mało jest freerolli wspólnych dla całej sieci. djalbert182, a Ty w ogóle zmieniasz poker roomy? Na MTT rakebacku to nie ma dużego, ale bardzo często są fajne promocje dla nowych depozytorów, albo jakieś darmowe tokeny/gotówka za rejestrację. Nie wiem do końca na jakich limitach grasz i jak tym jesteś zainteresowany.
Napisane przez Skibcio
Jeśli są to turnieje VIP to są tylko dla danego poker roomu. Mało jest freerolli wspólnych dla całej sieci. djalbert182, a Ty w ogóle zmieniasz poker roomy? Na MTT rakebacku to nie ma dużego, ale bardzo często są fajne promocje dla nowych depozytorów, albo jakieś darmowe tokeny/gotówka za rejestrację. Nie wiem do końca na jakich limitach grasz i jak tym jesteś zainteresowany.
Zaczynałem od Poker770(NetBet), z którego już praktycznie nie korzystam, na rzecz Titan. Oprócz tego z czasem zacząłem grać na PS i 888. Owszem zawsze najlepsze promocje są dla nowych, ale i teraz sporo różnych bonusów mi wpada w przeviągu miesiąca łącznie. Jakbym miał zmieniać roomy to chyba tylko w ramach iPoker, bo dla mnie spore znaczenie ma także fakt rozeznania w jakich turniejach (roomach) jak się gra, mam w miare stały dzienny lineup i zmiany wprowadzam raczej tylko jak mam do tego jakieś dodatkowe bodźce, nie dla samych bonusów :). Grywam MTT za 0,50-2 USD/EUR, na razie mam za sobą 2 nieudane próby wskoczenia na 5 USD/EUR, przed kolejną muszę znów odbudowac BR.
Update
Znów na czerwono, najgorsza sytuacja na Titan z powodu nieudanego IPOPs, teraz pora na odbudowę BR i trzecie podejście do MTT z 5 USD/EUR ![]()
Ilość rozegranych turniejów: 87 MTT
Typ gier: MTT + SNG
Aktualny bankroll:
Titan - 126,35 euro
NetBet - 201,73 $
P* - 24,89 $
888 - 154,80$
Lącznie, wedlug kursu z PS(eur/usd): 507,77 USD (-69,65 USD)
Czas uczestnictwa w rywalizacji(w tygodniach): 7
Witam. Jeżeli chodzi o wejście na wyższe stawki to też miałem z tym duży problem. Ostatnio zacząłem grać właśnie 5-10 Euro i powoli zaczynam się przyzwyczajać do poziomu i do graczy typu skała, bo tam takich nie brakuje. Też mam problem z tym iPops, bo większość przegranej kasy to właśnie satelity. Będzie dobrze i powodzenia na stołach, już grałem kilka razy z Tobą przy jednym stoliku:) Pozdrawiam!:)
Update
No to sięgam dna, będzie się od czego odbić.
Nie będę się powtarzał, historię z 888 opisałem tu: Ostrzeżenie
Do tego zaliczyłem na razie średnio udaną (strata 3 buyin) próbę w Spin&GO.
Ilość rozegranych turniejów: 44 MTT + 25 Spin&Go
Typ gier: MTT + SNG
Aktualny bankroll:
Titan - 96,39 euro
NetBet - 201,73 $
P* - 14,38 $
888 - 3,77 $
Lącznie, wedlug kursu z PS(eur/usd): 327,84 USD (-179,93 USD)
Czas uczestnictwa w rywalizacji(w tygodniach): 8
Update
Mam chwilowy przymusowy odpoczynek od pokera, który potrwa pewnie jeszcze z 1-1,5 tygodnia, wiec bez wielkich zmian :).
Ilość rozegranych turniejów: 39 MTT
Typ gier: MTT
Aktualny bankroll:
Titan - 84,91 euro
NetBet - 195,28 $
P* - 19,31 $*
888 - 18,19 $*
Lącznie, wedlug kursu z PS(eur/usd): 327,88 USD (+0,04 USD) ![]()
Czas uczestnictwa w rywalizacji(w tygodniach): 9
*Na obu musialem uzupełnić br wplatą w czasie trwania MBC, ale kwoty wpłat odejmuje od mojego aktualnego BR, tak jakbym je z powrotem wyplacił.
Moja przerwa się niestety przedłużyła, więc już dziś informuje, że u mnie drugi tydzień z rzędu bez zmian. Wracam do gry od wtorku (tym razem już na 99% ;-)).
djalbert182 nie jest to jednak pełny raport, nawet pusty ![]()
Trzymam kciuki za udany powrót
Update
Przerwa mi nieźle zrobiła, umiarkowanie udany powrót. Mogło być znacznie lepiej, gdyby nie kilka dużych błędów w kluczowych momentach turniejów, no ale najważniejsze to je widzieć i wyciągać wnioski :).
Ilość rozegranych turniejów: 58 MTT
Aktualny bankroll:
Titan - 134,60 euro
NetBet - 195,28 $
P* - 18,89 $*
888 - 42,81 $*
Lącznie, wedlug kursu z PS(eur/usd): 403,69 USD (+75,81 USD) ![]()
Czas uczestnictwa w rywalizacji(w tygodniach): 12 (lub 10 jeżeli nie liczymy tych w których miałem przerwę)
*Na obu musialem uzupełnić br wplatą w czasie trwania MBC, ale kwoty wpłat odejmuje od mojego aktualnego BR, tak jakbym je z powrotem wyplacił.
Update
Tym razem postęp symboliczny, no ale przynajmniej zielono :D. Znów mogę żałować kilku "kluczowych" błędów.
Ilość rozegranych turniejów: 58 MTT
Aktualny bankroll:
Titan - 158,51 euro
NetBet - 195,28 $
P* - 0 $*
888 - 35,31 $*
Lącznie, wedlug kursu z PS(eur/usd): 408,12 USD (+4,43 USD)
Czas uczestnictwa w rywalizacji(w tygodniach): 13 (lub 11 jeżeli nie liczymy tych w których miałem przerwę)
Update
Koniec dobrej serii ![]()
Ilość rozegranych turniejów: 40 MTT
Aktualny bankroll:
Titan - 126,66 euro
NetBet - 195,28 $
P* - 0 $*
888 - 24,31 $*
Lącznie, wedlug kursu z PS(eur/usd): 361,45 USD (-46,67 USD)
Czas uczestnictwa w rywalizacji(w tygodniach): 14 (lub 12 jeżeli nie liczymy tych w których miałem przerwę)
Napisane przez djalbert182
+46,67 USD
Nie żebym się czepiał, ale chyba powinno być minus 46,67
Napisane przez Elzo2012
Napisane przez djalbert182
+46,67 USDNie żebym się czepiał, ale chyba powinno być minus 46,67
Niestety masz racje, skorygowane :).