.
mmmm, podobne gusta jeżeli chodzi o autka ![]()
Ja zbieram na Mazde RX-8 ![]()
hehe, będe wpadał
jest SH jest okejka
Napisane przez bobsonNS
Miałem już kiedyś bloga który szybko się zakończył a był mniej więcej typu od zera do milionera co było totalnym debilizmem:p
Napisane przez bobsonNS
Najbliższe cele materialne które chciałbym osiągnąć to ------>
![]()
![]()
Powodzenia!
to autko to tak tylko co cchiałbym kiedyś osiągnąć
nie zrozumiałeś mnie. nie możesz wyłapywać odzielnych zdań:p to tak na jazde wstawiam a ty mi tu na wstepie takie akcje
co mam pisać ze najblizszym celem to kupic sobie kurwa bilet do kina i paczke laysów?
czas pojęcie względne także dla mnie najbliższy czas to może za 20 lat:P
ja bym te zdjecia usunal, bo zaraz przyjdzie pewien uzytkownik i z tego bloga zrobi Ci wywod dlaczego m3 i inne wynalazki miazdza owe evo jezeli dobrze rozpoznaje i bedziesz mial tu drugie forum motoryzacyjne
@kamil90 - o mnie chodzi? ![]()
Evo X z wyglądu w porządku, chociaż IX-tka bardziej mi się podobała. A ostatnio prawda, spodobały mi się BMW, ale w życiu M3 na początek, ja teraz zbieram kasę i myślałem między E46 320i/d a VW Bora, ale nadal mam wątpliwości czy takie modele sprawdzą się dla mnie jako pierwszy samochód. Co tu dużo gadać, wielkiego doświadczenia jako kierowca to ja nie mam.
Niemniej jednak bardzo miły, że znalazł się kolejny fan motoryzacji, powodzenia życzę w zbieraniu kasy na samochód ![]()

O, Bobson założył bloga. ![]()
Czasami oprócz samochodów pisz też coś o swoich dokonaniach. ![]()
Powodzenia!
dzisiaj rozegrałem skromnie 599 rozdań.
profit +4,89$ niewiele ale lepsze to niż nic.
niestety prawie 2 razy tyle wrąbałem w turniejach.
konkluzja: nie graj turnieji za więcej niż 1% bankrolla bo szybciej znikniesz niż się tu pojawiłeś.
W ogóle mam zamiar teraz nie grać turnieji bo chcę zobaczyć ile na samym sh będe na plusie. Może wrzuce jakieś rozdania ale narazie mi się nie chce. pozdro.
W ostatnie dwa dni znowu nie rozegrałem za dużo rozdań bo cale 762.
W pierwszy dzień na minus około 13$ które przegrałem z bankomatopodobnym typem a szkoda totalnie go dominując, np. AK vs KJ czy tam dwie pary vs jego para która na river łapie wyzsza drugą pare. Ale trudno wariancja musi byc. Dziś już lepiej plus 23$.
Rozdań mi sie nie chce wklejać narazie bo kaca mam ogromnego. Browary mi nie służą:/
Od początku prowadzenia bloga łącznie +15,56$. Od początku kwietnia 15bb/100 ale to po nieduzej próbce rąk:/ Gdy tylko będe po maturze napewno bede rozgrywał dużo więcej rozdań. Pozdro.
a właśnie bym zapomniał, uwolniłem kawałek bonusu 10$ czyli łącznie +25,56$
no mija 8 dni kwietnia i nie jest zle. malo rąk rozegranych z powodu matury zblizajacej sie i mamusi zrzedzacej nad uchem;p
łącznie jakieś +63$ wstawiam wykres ktory jest troche przeklamany ze wzgledu na strate na innym roomie 20$ ktorego nie obsluguje elephant:P rak niecale 3000. czyli wykresik troszeczke obnizyc i rozciagnac troszeczke i powinien byc dobry ![]()

Łoo, fan motoryzacji ma blog, a ja go nie zauważyłem?
Siemka
Także jestem z tych, co kochają 4 kółka
Evo jest zaj... rąbiste, nie ma co tu dużo gadać
Nie mam jeszcze samochodu (dopiero robię prawko), ale skłaniam się ku 2 gablotom:
a) wersja bardziej realna

Golf IV 1.9TDI rocznik 2000, przebieg do 150tys, zadbany i najlepiej koloru czarnego ![]()
b) wersja bardzo optymistyczna
.jpg)
BMW 7 e38 3.0 w dieslu, rocznik 2000, przebieg do 150tys, obowiązkowo czarna z jasną skórą
Taka bumka zawsze była moim marzeniem
Kupno nie byłoby aż takim wielkim problemem, jednak jej utrzymanie to naprawdę spory wydatek (12l/100km to absolutne minimum + dużo wyższe opłaty) i żeby ją utrzymać musiałbym ostro grindować NL100 ♠_p:
Powodzenia w realizacji celów tych pokerowych, jak i motoryzacyjnych! ![]()
Pozdro
nic nie pisałem bo nawet czasu nie miałem grać. no ale co po 18 dniach kwietnia, matura coraz blizej więc rąk niedużo rozegranych a mimo to jestem na plus. Po 5350 rękach około +114$.
Nie to mnie jednak cieszy. Rozpiera mnie radość ponieważ w końcu stałem się posiadaczem Holdem Managera. Jaram się jak huj. Po maturze ruszam pełną parą tak żeby uzbierać na lancera <hahaha> musze jeszcze dokładnie obczaić ten cudowny programik i wtedy będzie dobrze.
Wykresu wstawiam narazie z jednej platfromy, ktory jest oszukany na 8$ na moją niekorzyść:P. Musze obczaic jak się robi w HM wykres z dwóch nicków. I już niedługo zaczne wstawiać może jakieś ręce
Nie wiem co znaczą te dwie pozostałem linie na wykresie ale widziałem że dużo osób takie wykresy wstawia więc i ja też tak zrobie

Jakby nie patrzeć kwiecień to 0,57% mojego autka
Zdjęcie siódemy od razu przyciąga mój wzrok
Mnie kolega ostatecznie już także wkręcił w bycie fanem marki BMW. A na pierwszy samochód zamiast E46 na razie wybrałbym trójkę E36 (tą najbardziej dresiarską :D), nawet wersja kompakt by mi odpowiadała. Ogólnie przeglądając oferty jest pod wielkim wrażeniem wyposażenia tych samochodów za cenę 10-12k.
Np. ta oferta jest ciekawa:
http://moto.allegro.pl/item986300444_bmw_318is_pakiet_m3_stan_fabryczny_ori_lakier.html
@babel92
Ten kolega co mnie tak wkręcił w BMW miał już E36 i bardzo sobie chwalił to auto. W tej chwili ma piątkę E39 523i - już kilka razy jechałem z nim jako pasażer i powiem Ci, że takiego wgniotu i prostowania kręgosłupa już dawno nie pamiętam
Poza tym fura ma skórę w środku, jest super wygodnie, czujki z tyłu, szyberdach, osobna klima dla tylnej kanapy, podłokietniki z przodu i z tyłu. Także chrzanić stereotypy publiczne o tej marce, mnie się podoba ! Ma jeszcze nowe światła poliftowe z tyłu i teraz sobie dokupił ringi na przód, zrobię zdjęcia niedługo
Te dwie linie (jak łatwo przetłumaczyć z angielskiego) to są wykresy pieniędzy wygranych przy showdownie i bez showdownu.
zrobie dziaj wpis. czemu? a mimo że nie ma czasu to dziś +8BI. Trzeba się pochwalić bo pewnie nie często będzie się to zdarzać:D
co tu dużo gadać 996 rozegranych rąk i profit 80$. Niby się ciesze ale martwi mnie że jebana korekta będzie musiała przyjść. Już niedługo, mam nadzieje że wejde na NL20 bo taki limit jest kolejny na platformach na jakich gram. Mógłbym w sumie zrobić to już ale byłem zmuszony do małej wypłaty z powodu małych zakupów:D
Czyli tak 19 dni kwietnia 6346 rąk i profit 194$.
Czyli czysty zysk to prawie 1% mojego auta:D
miejmy nadzieje już niedługo NL20:D
Napisane przez bobsonNS
profit 194$(...)
Czyli czysty zysk to prawie 1% mojego auta:D
Weź na poprawkę, że na samochód nie ma co wypłacać całego rolla i zabijać kury znoszącej złote jajka. Poza tym, nie wiem czy Ty jesteś już dość doświadczonym kierowcą na Evo X, ja tam np. mam prawko dopiero od roku i muszę pozbierać na pierwszy samochód, na początek jednak nie ma co przesadzać z zakupem nie wiadomo czego, bo wiadomo, że jeszcze nie ten skill. Na te najbardziej wypasione beemki jeszcze przyjdzie czas
Choć ja i tak chcę beemę na 1szą furę, tyle tylko, że tą starszą
Btw, ja nie pamiętam, żebym kiedykolwiek miał wynik +8 BI w jedne dzień, także gz ♠_thumbsup:
imo z betami bedziecie mieli jazde w zimie, bo nieogarnieci z tylnym napedem na miescie to masakre wroze;p
Byleby nie szarżować za bardzo, to Beata da radę IMO, choć widziałem wiele aut tej marki, które po ulicach ostro zarzucało tyłkami. Ale za to jaka frajda będzie na pustych parkingach !!!
bmki ładne auta fajne i dobre ale kazdy ma swoj gust. ja jak bede posiadal fundusze to watpie zebym uderzal w ta marke. tak powaznie rzecz biorac to jezeli w ciagu wakacji by sie okazalo ze jednak ucze sie grac coraz lepiej w pokera i bym sie przebijal coraz wyzej to cel sprzedac corse dolozyc troszke i cos fajnego niedrogiego kupic:) evo X jest tylko taką motywacją, wątpie że będzie mnie na niego stać :D.
Kurwa, taki spiacy jestem a tu na jakas kurwa pielgrzymke trzeba jechac jebanym autokarem kurwa.