Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] .

31 Posty
7 Użytkownicy
0 Reakcje
1,884 Wyświetlenia
kamil90

nie no, nie idzmy w stereotypy, bmw to sa fajne samochody, ale maja pecha do wlascicieli :D

nie no tak szczerze to mi mniej przeszkadza przypakowany wlasciciel bmw w dresie niz jakis pedał w rożowej koszulce w Audi TT.

kamil90

TT to fura dla bab, wystarczy zobaczyc allegro. 90% to uzytkowane przez kobiete, zazwyczaj zone, jako dziesiaty samochod w rodzinie ;d

A z boku na TT-ce grafy z Hello Kitty może jeszcze do tego, co? :D XDDDD

kurwa dzisiaj sobie ide przez miasto i jakis wiesniak w audicy jedzie, dzeci kurwa ida male , jakas wycieczka czy cos kolo kościoła są a ten kurwa jedzie szyby otwarte i na full firma JP :D(walka z kurestwem hahaha), dzieciaki lukaja wystraszone, tragedia doslownie.

kamil90

To ja napisze akcje kolegi z osiedla. Byl rowerem w centrum stal na swiatlach sobie i jakis dres w samochodzie niemieckiej marki podjezdza i zaczyna sie wpychac. Kolega zdenerwowal sie i mu wygarnal od chujow itp. Gosc jest nie maly i dobrze zbudowanych. Skonczylo sie tak, ze dres wyjal ze swojego bmw kij do ulubionego sportu amerykanow i zaczal go ganiac :D

NIE GRAJ BOBSON MTT I SNG BO JA P****LE.
juz niedlugo NL20:]
i jakies podsumowanie:D

w poniedzialek koniec matur nareszcie:D zacząłem coś grać teraz ale kiepsko narazie idzie przez wariancje:D no nic teraz trzeba grać dużo i trenować:D
Musze się pochwalić że miałem 2 treningi z jednym z coachow z pokerstrategy i powiem ze fajnie:D

Jakieś staty? Do tej pory rozegrane około 17100rozdań i wynik troche ponad 6bb/100. Nie tak źle ale mam nadzieje że będzie lepiej:] Także jedziemy z tym gównem:D

a tu takie fajne rozdanko dzisiaj po dzisiejszym minusie:D

Grabbed by Holdem Manager
NL Holdem $0.10(BB) Replayer
Hero ($13.36)
BB ($3)
CO ($10)
BTN ($20.34)

Dealt to Hero T♠ T♥

fold, BTN raises to $0.30, Hero raises to $1, fold, BTN calls $0.70

FLOP ($2.10) 6♦ T♦ 6♣

Hero bets $1.49, BTN calls $1.49

TURN ($5.08) 6♦ T♦ 6♣ 8♥

Hero bets $2.66, BTN calls $2.66

RIVER ($10.40) 6♦ T♦ 6♣ 8♥ A♣

Hero bets $3.99, BTN raises to $8.70, Hero calls $4.22 (AI)

Hero shows T♠ T♥
(Pre 82%, Flop 4.4%, Turn 2.3%)

BTN shows 6♥ 6♠
(Pre 18%, Flop 95.6%, Turn 97.7%)

BTN wins $25.04

Co jak co na autko uzbieramy xD

od soboty rozegrane 3500 rozdań i na plus (jedna sesja 9BI). Z dniem dzisiejszym ciesze się bardzo wchodze na NL20. Może wieczorem już zagram pierwszą sesje na tym limicie. Troche stres mam żeby zaliczyć dobry start:]
Co więcej wrzucam rozdania do oceny i mam nadzieje, że będzie szło coraz lepiej.
Jeżeli komuś by się chciało to może jakieś skromne rady w związku z wejściem na wyższy limit:] Pozdro.

Obecnie mam 1,6% mojego lancera :D

i zauważyłem taki lans na forum z wrzucaniem muzy to ja też coś zapodam:]

Nl20

Pierwsza sesja na nowym limicie bardzo udana-prawie 3Bi:] Rozdania do oceny wrzuce chyba jutro:] heh zeby tak mogło być zawsze:D

Napisane przez bobsonNS
Grabbed by Holdem Manager
NL Holdem $0.30(BB) Replayer
SB ($18.88)
Hero ($26.32)
UTG ($12)
CO ($23.03)
BTN ($4.47)

Dealt to Hero 7♣ 8♥

UTG checks, CO calls $0.20, fold, SB calls $0.10, Hero checks

FLOP ($0.80) J♠ T♦ 9♥

SB checks, Hero bets $0.70, UTG calls $0.70, CO calls $0.70, SB raises to $2.20, Hero raises to $8, UTG folds, CO folds, SB raises to $13.80, Hero raises to $26.12 (AI), SB calls $4.88 (AI)

TURN ($39.56) J♠ T♦ 9♥ J♥

RIVER ($39.56) J♠ T♦ 9♥ J♥ 9♠

16/8/3 86hands

Tutaj chyba nie ma opcji sfoldowania mimo ze to gorszy street? Pytam bo przyznam ze pokazał KQ:]