Skip to forum
Odnośnie całego pro...

Notifications
Clear all

[Closed] Odnośnie całego programu.

66 Posts
14 Users
0 Reactions
5,700 Views
Kanas

Witam !

Mam kilka pytań odnośnie programu poleconych PS. Prosiłbym o wypowiedź zarówno modów, jak i użytkowników.

Warto inwestować swój czas w to ? Dopiero stawiam pierwsze kroki w tym programie, jutro będę zlecać pierwszą wypłatę. Napisałem wczoraj ticketa do supportu, odpisali że na Mansion poker, maxymalna wypłata to jest 200$ i wygląda to tak, że jak już razem 200$ z bonusu wypłacę, to nie będę mógł zlecać wypłaty na tym pokerromie. Z listy pokerromów nie mam właśnie konta tam, i na Titanie, czy Pokerrom na Titatnie jest objęty podobną restrykcją ?

i jeszcze na zakończenie kilka pytań:

Ile czasu idzie bonus na Titana?
Jak układa się wam współpraca z Pokerstrategy?
I czy mogę reklamować się np tak: Zarejestruj się z mojego linku na PS, odezwij się na XXX nr gadu a pomogę Ci rozwiązać test. ?? Było by mi w takim wypadku znacznie łatwiej łapać poleconych. Czy to nie łamie regulaminu ?

Pozdrawiam.

65 replies
Mooris

Witaj

Napisałeś "jutro będę zlecać pierwszą wypłatę" - więc chyba warto :)

Jeśli chodzi o Titan Poker, to tam nie słyszałem o restrykcjach, nie musisz również obracać tymi pieniędzmi (nawet minimalnie, tak jak to się dzieje na Party Poker). Przelew idzie średnio ok 3 dni. Oczywiście może się zdarzyć, że przelew będzie szedł szybciej/dłużej.

Jeśli chodzi o metody werbowania ludzi, to każdy ma inne. Jeden werbuje na forum, drugi przez gadu gadu a trzeci zakłada stronę internetową.

Jeśli chodzi o Twoje pytanie o quizie - powiem Ci tak - jest to inwestycja długoterminowa, gdyż za jednego usera możesz zgarnąć nawet 100 $ więc jeśli jakaś osoba sama przeczyta artykuły, wciągnie się w grę i zacznie zdobywać punkty, to masz szansę na całą kwotę, jednak jeśli pomożesz komuś zdać quiz, to najprawdopodobniej osoba taka ugra Ci tylko kilka punktów, gdyż wcześniej wszystko przegra :)

Mam nadzieję, że naświetliłem Ci trochę sytuacje.

Pozdrawiam

Kanas

Dziękuje bardzo za odpowiedź, serdecznie pozdrawiam.

Mooris

Jeśli będziesz miał jeszcze jakieś pytania - śmiało pisz.

Również pozdrawiam

Kanas

Ludzie, to działa! W dwa dni po zleceniu wypłata na Titanie !. Dziękuje

Mooris

Oczywiście, że działa - dlaczego miałoby nie działać :)

Ciesze się, że wszystko jest ok.

Pozdrawiam

Pewnie, że działa :D

:f_thumbsup:

Kanas

A mam jeszcze pytanko, wypłacał ktoś kiedyś pieniądze z Titan Poker na konto bankowe ? Jeżeli tak to orientuje się ile czasu idą pieniądze po zniknięciu ich z pokeroomu :>

Mooris

Witam

Ja wielokrotnie to robiłem. Z reguły wyglądało to tak, od momentu zlecenia wypłaty na roomie, pieniądze miałem na koncie w ok. 4 dni.

Ok 2 dni trwało przelanie pieniędzy z roomu do MB, a później z MB do banku 1-2 dni.

Pozdrawiam

Kanas

Echh ja prosto na konto bankowe wysłałem więc czuje że dłuugo teraz poczekam. :S

a mi brakuje 5 $ do wyplaty, i jakos ciezko sie to zbiera :( ehhhhhhhhh

Kanas

Wypłata w piątek zlecona, dziś na koncie bankowym. Wielki +

Pocieszyłeś mnie, moja wypłata była zlecona w sobotę-to może jutro będę miał te pieniążki na pokerroomie! :)

Wypłata w piątek zlecona, dziś na koncie bankowym. Wielki +

:f_thumbsup:

Napisane przez Muckits89
Pocieszyłeś mnie, moja wypłata była zlecona w sobotę-to może jutro będę miał te pieniążki na pokerroomie! :)

Wydaje mi się że tak powinno się stać :)

Niestety, nadal nic nie ma-trzeba jeszcze cierpliwie czekać! Mam pytanie: kiedy powinienem napisać do supportu w razie, gdyby nie było żadnych zmian? Wypłatę zleciłem w sobotę. Jest to moja pierwsza wypłata, więc wszelkie informacje będą dla mnie bardzo pomocne.

Dziękuję z góry za odpowiedź

Witaj Muckits89.

Wypłata pieniędzy z TAFu może zająć do 10 dni - nie oznacza to bynajmniej, że każda wypłata tyle trwa, ale może się zdarzyć, że zajmie to tyle czasu. Jeśli po upływie tego czasu nadal nie będziesz miał pieniędzy, jak najbardziej kontaktuj się z naszym suportem, który chętnie odpowie na wszystkie Twoje pytania.

Pozdrawiam serdecznie!

Mija 9-ty dzień, a ja nie mam żadnej wiadomości i nic się nie zmieniło. No niestety, trzeba będzie upominać się o swoje :)

Mooris

Napisane przez Muckits89
Mija 9-ty dzień, a ja nie mam żadnej wiadomości i nic się nie zmieniło. No niestety, trzeba będzie upominać się o swoje :)

Witaj

Jutro admini będą, to zainterweniuje w Twojej sprawie.

Pozdrawiam

Dzięki wielkie :)

Napisałem już wiadomość tzw. ticketa. Może dowiem się czegoś więcej :)
Póki co zostaje mi tylko cierpliwie czekać :)