Widzę nowa opcja wypłaty, bezpośrednia na moneybookers. Wielki + dla was. Wielu na pewno spodoba się to
Ja tam teraz znów zleciłem wypłatę ale na Titana, chce pograć trochę by lepszy poziom na PS zdobyć, bo te wasze poradniki naprawdę przydają się w grze.
Witam ponownie.
Kanas - dzięki za pozytywną opinię, miło coś takiego czytać.
Muckits89 - sprawdziłam z naszym działem TAFu, Twoja wypłata została zaakceptowana, powinieneś otrzymać ją jutro.
W razie dalszych pytań, proszę pisz.
Pozdrawiam!
Witam ponownie,
Mam jeszcze małe pytanko, zleciłem wypłatę z TAF, napisałem ticketa czy została zaakceptowana, uzyskałem odpowiedź że otrzymali moje zlecenie i jeszcze muszą zweryfikować, dziś natomiast dostałem wiadomość (mimo że nie odpowiadałem), że wypłata została zlecona, i że wypłaty generalnie idą w środę więc proszą o cierpliwość.
Czy to oznacza że moja wypłata przeszła już proces weryfikacyjny ? Bo nie wiem czy mogę rozplanować już ją sobie w budżecie
Pozdrawiam
Witaj !
Skoro support mówi że wypłata jest zlecona to na pewno pieniążki otrzymasz w najbliższych dniach. Odrobina cierpliwości.
Pozdrawiam
Jeżeli wypłata została już zlecona to tylko musisz czekać aż wpłynie na twoje konto
Cierpliwości, wypłata z TAF może potrwać do 10 dni.
Pozdro
e:
byłeś szybszy avril
Heh, popracujcie trochę nad supportem.
Kilka dni temu zapytałem się kiedy mogę spodziewać się wypłaty z TaF. Otrzymałem odpowiedź, że moja wypłata już została zlecona, i że zazwyczaj wypłacacie pieniążki w środę.
Dziś mamy środę (10 dzień od zlecenia wypłaty). Napisałem więc ticket, że mamy środę a wypłaty nie ma i kiedy mogę się jej spodziewać.
Otrzymałem taką samą wiadomość jak poprzednio, że moja wypłata jest zlecona i wypłaty są realizowane w środę ...
Gdzie tutaj sens ?
Napisane przez KatarzynaM
Hej Kanas.Sprawdzę Twoją wypłatę z supportem i odezwę się.
Dzięki
Muszę podziękować za wstawienie się w mojej sprawie, czekałem od 22 maja na wypłatę, a dziś pieniążki pojawiły się na moim koncie pokerowym! ![]()
Musisz cierpliwie czekać, wiem co mówię
Pozdrawiam
Witaj
Po statusie "zlecony" jest jeszcze "zatwierdzony" i "zapłacony".
Pozdrawiam serdecznie
Cześć Kanas.
Witaj ponownie i przepraszam za wydłużony okres oczekiwania - sprawdziłam Twoja wypłatę, została już zlecona i w przeciągu 2 dni powinna znajdować się na Twoim koncie.
Przepraszam za wszelkie niedogodności i w razie jakichkolwiek pytań zapraszam do postowania!
Pozdrawiam.
Napisane przez Mooris
Super - jak widać nie czeka się już tak jak kiedyś![]()
Pozdrawiam
ja mam status "zlecono" od 31 maja, więc to chyba od farta zalezy
Witam ponownie!
Otrzymałeś już ticket od naszego supportu w tej sprawie.
Mam nadzieję, że on wszystko wyjaśni.
Pozdrawiam.