Skip to forum
Odnośnie całego pro...

Notifications
Clear all

[Closed] Odnośnie całego programu.

66 Posts
14 Users
0 Reactions
5,701 Views
Kanas

Widzę nowa opcja wypłaty, bezpośrednia na moneybookers. Wielki + dla was. Wielu na pewno spodoba się to :) Ja tam teraz znów zleciłem wypłatę ale na Titana, chce pograć trochę by lepszy poziom na PS zdobyć, bo te wasze poradniki naprawdę przydają się w grze.

Witam ponownie.

Kanas - dzięki za pozytywną opinię, miło coś takiego czytać.

Muckits89 - sprawdziłam z naszym działem TAFu, Twoja wypłata została zaakceptowana, powinieneś otrzymać ją jutro.

W razie dalszych pytań, proszę pisz.

Pozdrawiam!

I pojawił się uśmiech na mojej twarzy! :)

Dzięki! :)

Kanas

Witam ponownie,

Mam jeszcze małe pytanko, zleciłem wypłatę z TAF, napisałem ticketa czy została zaakceptowana, uzyskałem odpowiedź że otrzymali moje zlecenie i jeszcze muszą zweryfikować, dziś natomiast dostałem wiadomość (mimo że nie odpowiadałem), że wypłata została zlecona, i że wypłaty generalnie idą w środę więc proszą o cierpliwość.

Czy to oznacza że moja wypłata przeszła już proces weryfikacyjny ? Bo nie wiem czy mogę rozplanować już ją sobie w budżecie :)

Pozdrawiam

avril1991

Witaj !

Skoro support mówi że wypłata jest zlecona to na pewno pieniążki otrzymasz w najbliższych dniach. Odrobina cierpliwości.

Pozdrawiam

Jeżeli wypłata została już zlecona to tylko musisz czekać aż wpłynie na twoje konto ;) Cierpliwości, wypłata z TAF może potrwać do 10 dni.

Pozdro

e:
byłeś szybszy avril :)

Kanas

dzięki za odpowiedź :)

Kanas

Heh, popracujcie trochę nad supportem.

Kilka dni temu zapytałem się kiedy mogę spodziewać się wypłaty z TaF. Otrzymałem odpowiedź, że moja wypłata już została zlecona, i że zazwyczaj wypłacacie pieniążki w środę.

Dziś mamy środę (10 dzień od zlecenia wypłaty). Napisałem więc ticket, że mamy środę a wypłaty nie ma i kiedy mogę się jej spodziewać.

Otrzymałem taką samą wiadomość jak poprzednio, że moja wypłata jest zlecona i wypłaty są realizowane w środę ...

Gdzie tutaj sens ?

Hej Kanas.

Sprawdzę Twoją wypłatę z supportem i odezwę się.

Kanas

Napisane przez KatarzynaM
Hej Kanas.

Sprawdzę Twoją wypłatę z supportem i odezwę się.

Dzięki =)

Muszę podziękować za wstawienie się w mojej sprawie, czekałem od 22 maja na wypłatę, a dziś pieniążki pojawiły się na moim koncie pokerowym! :)

Musisz cierpliwie czekać, wiem co mówię :)

Pozdrawiam

krakusksg

Jakie w ogóle są statusy przy wypłacie?Po "zlecony" następny jaki jest status?

Mooris

Witaj

Po statusie "zlecony" jest jeszcze "zatwierdzony" i "zapłacony".

Pozdrawiam serdecznie

Cześć Kanas.

Witaj ponownie i przepraszam za wydłużony okres oczekiwania - sprawdziłam Twoja wypłatę, została już zlecona i w przeciągu 2 dni powinna znajdować się na Twoim koncie.

Przepraszam za wszelkie niedogodności i w razie jakichkolwiek pytań zapraszam do postowania!

Pozdrawiam.

Kanas

Dzięki Kasiu za interwencję.

Pozdrawiam

U mnie po 3 dniach kasa na koncie. :f_thumbsup: _thumbsup:

Mooris

Super - jak widać nie czeka się już tak jak kiedyś :)

Pozdrawiam

coldfus1on

Napisane przez Mooris
Super - jak widać nie czeka się już tak jak kiedyś :)

Pozdrawiam

ja mam status "zlecono" od 31 maja, więc to chyba od farta zalezy ;)

Cześć coldfus1on.

Sprawdzam Twoją wypłatę - dam znać jak uzyskam informację.

Witam ponownie!

Otrzymałeś już ticket od naszego supportu w tej sprawie.

Mam nadzieję, że on wszystko wyjaśni.

Pozdrawiam.