Czy dostlaiście wczoraj rakeback na ftp? Ja jeszcze nie mam, a goście z ftp napisali, że nie mogą mi pomóc. Ma ktoś jakieś rozwiązanie?
szok38 napisał
Ja tak jak zwykle dostałem.
W morde. Widać tylko mnie to dotkneło. Może ktoś z góry się odezwie tutaj.
Powerek: Rakeback będziesz dostawać dopiero po uwolnieniu bonusu, na wszystko jeszcze przyjdzie czas.
Piachu: Ja swój dostałem. I dostałem więcej niż myślałem że dostanę. Może to Twój rakeback do mnie trafił?
VictorM napisał
Powerek: Rakeback będziesz dostawać dopiero po uwolnieniu bonusu, na wszystko jeszcze przyjdzie czas.
że co?? ♠_o: a jak wyrabia sie bonus to nie ma RB?
Ja jestem na 100% pewny że jak 2 miesiące temu wyrabiałem bonus na ftp to dostawałem rakeback
No to może coś się zmieniło. Gdy ja wyrabiałem bonus na FTP, a było to pod koniec 2007 musiałem skończyć bonus, aby otrzymywać rakeback. Co wcale mi nie przeszkadzało, bo lepiej wychodziłem na bonusie niż na rb. Poniżej cytat z jednego ze starych topiców i z opisu pokerroomu na PS:
"Net rake jest obliczany z przez Ciebie ugranego rake, minus wszystkie bonusy, które otrzymałeś od Full Tilt Poker."
Ale być może już tak nie jest, bo teraz w opisie FTP rzeczywiście tego nie ma.
marko88elo napisał
Ja jestem na 100% pewny że jak 2 miesiące temu wyrabiałem bonus na ftp to dostawałem rakeback
Żeby wyrobić bonus np. 50$ musisz wygenerować powiedzmy 150$ rake (czyste założenie, bo nie wiem ile to dokładnie jest). Natomiast od twojego net rake jest odejmowane tylko 50$, a za pozostałe 100$ (które są ci potrzebne do wyrobienia bonusa) dostajesz juą 27$ rakebacku. Tak mi się przynajmniej wydaje.
W sumie w poprzedni pt ja tez nie dostalem, ale bonus wyrabialem wiec zalozmy ze sie jakos to pokrylo, chociaz watpie.
Gdzies w historii mozna sprawdzic czy kasa wplynela ?