Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] ftp down?

21 Posty
8 Użytkownicy
0 Reakcje
1,123 Wyświetlenia

gralem sobie final table w pewnym mtt gdy nagle mnie rozlaczylo i nie chce polaczyc znowu. ktos t6ez tak ma?

20 odpowiedzi
marcinos

gram sobie hu i tez padlo wszystko

orys88

mam to samo gram sobie 3 turki nagle brak połączenia :/

marcinos

Jak FTP traktuje w takim przypadku graczy ? Zwrot za turniej ? Czy mam czekac nie wiadomo ile zeby wznowic turniej ?

jesli nie wznowia mojego final table to bede do nich pisal ze chce dostac rownowartosc pierwszej nagrody bo miałem ponadprzecietny edge nad fishami z ktorymi grałem _biggrin:

marcinos

a ile bylo za 1 :P ? co grales ;>?

10+1$ freezout double stack na 240 ludzi z kawalkiem, gralem od rana i zostalo nas 4 , mialem 200k chipsów podczas gdy chipleader mial 300k, za 1 miejsce koło 640$

marcinos

jak jest po ang zwrócić bo właśnie pisze do nich maila i nie wiem jak napisac zeby mi oddali buy ina :P

Unscheduled Maintenance In Progress W chwili obecnej występują problemy techniczne. Zapraszamy ponownie wkrótce.

to znalazlem na ich stronie... ciekawe

orys88

marcinos napisał
jak jest po ang zwrócić bo właśnie pisze do nich maila i nie wiem jak napisac zeby mi oddali buy ina :P

odczekaj chwile jeszcze może wszystko wróci do normy heh

marcinos napisał

napisz: "i'd like to receive a refund for the tournaments i was playing when the game crashed" to znaczy "chcialbym otrzymać zwrot za turnieje ktore grałem kiedy sie zespsulo

marcinos

ale musze wyjść i nie wiem czy zdaże zagrać :/

dzieki za tlumaczenie

mik1984

Mi też padło, jestem w turnku tuż przed kasą, ale mam dużego stacka i na sit out'cie powinienem też wejść w kasę. Tylko szkoda takiego stacka na samo ITM.

marcinos

Ile mozna czekac ? wychodze na dwor jak mi nie zwroca BI to sie wqr :/

mik1984

Ja sądzę, że po takiej przerwie wszystkie turnieje co już lecą, albo miały się zacząć w trakcie przerwy zostaną skasowane a zarejestrowanym graczom zwrócony zostanie buy in. Wszystkie bierzące ręce na cash games zostaną również skasowane.

Zwracanie wszystkim BI jest bez sensu.
Wiem że nie ma idealnej metody ale "najsprawiedliwiej"
1. Nie zwracać tym którzy odpadli przed crashem (no bo z jakiej racji :) )
2. Wg. klasyfikacji na moment crasha:
a. zwrócić BI wszyskim którzy zajmowali miejsce poniżej płatnych
b. pozostałą kwotę rozdzielić pomiędzy płatne miejsca w takiej samej proporcji jak wygrane za turniej (z tym że minimalna wypłata to BI)

SKAMONE

I tak właśnie FTP robi.

simon1989

Ma ktoś odpowiedź jak długo potrwa ten problem ??

bili

FTPDoug at 2+2 Forums
Hey Everyone,

We're working on getting the game back up as soon as possible, but I don't have an exact timeframe just yet.

All running tournaments have been cancelled and the prize money will be distributed based on rule #31 on our tournament rules page here:

http://www.fulltiltpoker.com/tourRules.php

All ring game hands that were in progress when the game went down will be rolled back as if they never happened.

Very sorry for the inconvenience and I'll stop by and give an update in the next 60-90 minutes if it looks like it's going to take much longer than that to come back.

Doug

SKAMONE

juz dziala