no mnie lagi kosztowały przetiltowanie jakichś $200 ;]
No u mnie też dzisiaj niezłe ku... latały.... Powinni zmienić nazwę na Full Shit poker...
mi tez od paru dni wali reconnecty na pare sec... pare foldow nieplanowanych z tego wyszlo...
U mnie zaczęło się to dopiero od dziś. Ciekawe od czego to zależy.
Na ilu stołach gracie? Ja gram zazwyczaj na 4 do 6 stołów nl lub fixed.
Rano wszystko było ok. Może przy większej ilości graczy serwery coś nie wyrabiają. Chociaż z drugiej strony, ostatnio na FTP ciągle jest ponad 100k playersów.
Gdyby nie rush poker to uwzględniając ich magiczny support i ten problemy z softem (wszystko mi jedno czy wina leży, czy nie leży po ich stronie, płacę to wymagam inne roomy jakoś nie mają tego problemu) to FTP nigdy nie zobaczyłoby nawet złamanego dolara rakeu zapłaconego przeze mnie.
btw. myślicie że inne roomy mogłyby wprowadzić formułę rush, czy raczej chronią ją jakieś patenty?
A czy komuś sie po prostu soft zawiesza i wisi do póki nie zrestartujemy klienta? miałem tak wczoraj 2 razy w turnieju...
Ostatnio była jakaś awaria światłowodu jednego z wiekszych dostarczycieli internetu w Polsce - może to ma coś wspólnego?
Np. Starsy też Mi się tną. Pewnie przyczyna leży po stronie netu jak mówi Radioheadns
Nie no to raczej nie ma nic wspólnego bo stronki mi ładnie pykają, bufor na youtubie normalnie a tylko FTP laguje, grałem w tym samym czasie na party i tam było wszystko ok.
A teraz poznikały sng NL turbo.. i rushe on demand.. Chyba cos robia z softem.
Edit: Właśnie wyskoczył komunikat że bedzie przerwa techniczna o 6 ETC i potrwa ok godziny.
Napisane przez sickpastor
wtf się dzieje z FTP ? Nie da się grać. Co chwilę reconnectuje/wyrzuca ze stolików, ścina totalnie. Rzecz dzieje się od tygodnia, ale dziś to co 10 s mam disconnect na którymś ze stolików rusha.
:rage:
![]()
myślałem, że to tylko ja tak mam
Teraz w ogóle nie da się połączyć, mam nadzieję, że to naprawią.
Napisane przez Ania1718
Gdyby nie rush poker to uwzględniając ich magiczny support i ten problemy z softem (wszystko mi jedno czy wina leży, czy nie leży po ich stronie, płacę to wymagam inne roomy jakoś nie mają tego problemu) to FTP nigdy nie zobaczyłoby nawet złamanego dolara rakeu zapłaconego przeze mnie.btw. myślicie że inne roomy mogłyby wprowadzić formułę rush, czy raczej chronią ją jakieś patenty?
Tak Rush chroni patent. Ale za kilkanaście lat wygaśnie i inne roomy też go wprowadzą.
Od siebie mogę dodać że FTP już działa, u mnie póki co bez zarzutu. Wczoraj również miałem z nimi problemy, więc mam nadzieję że już z nich wyszli definitywnie ;-)
nie da się grać na prawdziwe pieniądze T_T W pierwszej chwili to myślałem że to jakaś podpucha i że próba kradzieży kont . PlayMoney tylko działa ...