Przejdź do forum
FTP soft problems ?...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] FTP soft problems ?!

70 Posty
42 Użytkownicy
0 Reakcje
8,615 Wyświetlenia
grzesiek

Ja gram rusha na jak najbardziej prawdziwe pieniądze. Wszystko działa

Klikając na Cashier nie pokazuje mi w ogóle mojej kasy Haha ;D ciekawe nie mogę zmienić z gry playmoney na real moge grać tylko playmoney ;D Nie wiem dlaczego tak jest ;D

w dodatku ikonka już nie jest Full Tilt Poker tylko Full Tilt poker . net

A mi się pieprzyło przy updajcie i chyba powiedziało żebym sobie zainstalował jeszcze raz, a przy instalacji wyskakuje kolejny błąd i już nie ma niczego. Ty @Pawel0908 chyba sobie ściągnąłeś specjalną wersję tylko na wirtualne (FTP4Kids?), oni mieli taką.

edit: mi już działa

yac
Trener
yac

lagi i reconnecty dzis na treningu. Tymczasowo wynosze sie na starsy :)

kupiłem table ninję, odpalam 8 stolików rusha by przetestować...... co 3ci stół działa, na żadnym HUD w co kilkunastym handzie do odczytania, zdążyłem tylko we 3betowanej AA vs 9To na flopie 998 wystackować...

fml

Po updacie softu bez zmian, dalej laguje, problem więc leży pewnie gdzie indziej.

piecykowy

uuu ... a ja dziś lekko najechałem na swoją kobietę, bo siedziała na drugim laptopie i myślałem, że dlatego laguje :rage:

IceWhoo

A mi dziś FTP działa bez większych problemów plus przyciski procentowe puli po update-cie BOMBA za to Starsy 2 razy mi wywalało więc może to wina internetu.

MonaiPlox

Dzis gralem na 2 roznych łączach i scinki co chwile i to u wszystkich przy stoliku, ciekawe ocb.

100lc

Aktualizacja nic nie dala, nie kiedy to się grać praktycznie nie da... chyba się będzie trzeba przenieść na starsy

DieHardPL

Za first depo przeniosłem się z ftp przez party na starsy i tylko marzę, żeby bonus się skończył i powrót na ftp. Po sofcie z ftp nic innego mi nie pasuje, jedyne czego mi będzie brakowało to sit out next big blind ze starsów.

zarabiamnazycie

@DieHardPL Na FTP też już jest sit out next big blind, nawet jest sit out big blind (all).

No, cholera, co jest? Nie da się grać, wciskam call, czas leci, 5 sekund później faktycznie calluje :facepalm: Szczerze zawiodłam się, wiem, że to nie musi być ich wina, ale powinni dążyć do wyeliminowania problemu, a nie tyle czasu to już trwa...

Napisane przez iinnaattii
No, cholera, co jest? Nie da się grać, wciskam call, czas leci, 5 sekund później faktycznie calluje :facepalm: Szczerze zawiodłam się, wiem, że to nie musi być ich wina, ale powinni dążyć do wyeliminowania problemu, a nie tyle czasu to już trwa...

Już myślałem, że to znowu wina mojego lajfboksa.

Maikelo

U mnie to samo. Wydaje mi sie ze to jest po czesci z ich winy, gdy gram rano, i jest malo ludzi na ftp ok 50tys, to jest cacy. Jednak gdy chce grac wieczorem, liczba graczy wzrasta do 100tys, to zaczynaja pojawiac sie zwiechy i reconnecty.

herekPL

mi często nawet rano przycina się obraz - tj. pozostają ślady z poprzednich rozdań-> stack na środku, czy karty u przeciwników (koszulki)

ktoś krwa wie co się z tym dzieje? Od tygodnia co wieczór gówno mi się tnie.
Kolega w tej samej sieci, mieszkający kilka bloków dalej nie ma tego problemu.
Co chwile dc/rc, kiedy internet mi normalnie śmiga.

grosicky

A mi właśnie dziś po raz pierwszy od tygodnia normalnie chodzi.

Sanczezzo

Napisane przez Tomcio18
ktoś krwa wie co się z tym dzieje? Od tygodnia co wieczór gówno mi się tnie.
Kolega w tej samej sieci, mieszkający kilka bloków dalej nie ma tego problemu.
Co chwile dc/rc, kiedy internet mi normalnie śmiga.

To somo mm :/

tak ze mam problemy z lagami :( .. co jest grane ?, pisał ktos moze do supportu ?