Ja gram rusha na jak najbardziej prawdziwe pieniądze. Wszystko działa
Klikając na Cashier nie pokazuje mi w ogóle mojej kasy Haha ;D ciekawe nie mogę zmienić z gry playmoney na real moge grać tylko playmoney ;D Nie wiem dlaczego tak jest ;D
w dodatku ikonka już nie jest Full Tilt Poker tylko Full Tilt poker . net
A mi się pieprzyło przy updajcie i chyba powiedziało żebym sobie zainstalował jeszcze raz, a przy instalacji wyskakuje kolejny błąd i już nie ma niczego. Ty @Pawel0908 chyba sobie ściągnąłeś specjalną wersję tylko na wirtualne (FTP4Kids?), oni mieli taką.
edit: mi już działa
kupiłem table ninję, odpalam 8 stolików rusha by przetestować...... co 3ci stół działa, na żadnym HUD w co kilkunastym handzie do odczytania, zdążyłem tylko we 3betowanej AA vs 9To na flopie 998 wystackować...
fml
uuu ... a ja dziś lekko najechałem na swoją kobietę, bo siedziała na drugim laptopie i myślałem, że dlatego laguje
A mi dziś FTP działa bez większych problemów plus przyciski procentowe puli po update-cie BOMBA za to Starsy 2 razy mi wywalało więc może to wina internetu.
Dzis gralem na 2 roznych łączach i scinki co chwile i to u wszystkich przy stoliku, ciekawe ocb.
Aktualizacja nic nie dala, nie kiedy to się grać praktycznie nie da... chyba się będzie trzeba przenieść na starsy
Za first depo przeniosłem się z ftp przez party na starsy i tylko marzę, żeby bonus się skończył i powrót na ftp. Po sofcie z ftp nic innego mi nie pasuje, jedyne czego mi będzie brakowało to sit out next big blind ze starsów.
@DieHardPL Na FTP też już jest sit out next big blind, nawet jest sit out big blind (all).
No, cholera, co jest? Nie da się grać, wciskam call, czas leci, 5 sekund później faktycznie calluje
Szczerze zawiodłam się, wiem, że to nie musi być ich wina, ale powinni dążyć do wyeliminowania problemu, a nie tyle czasu to już trwa...
Napisane przez iinnaattii
No, cholera, co jest? Nie da się grać, wciskam call, czas leci, 5 sekund później faktycznie callujeSzczerze zawiodłam się, wiem, że to nie musi być ich wina, ale powinni dążyć do wyeliminowania problemu, a nie tyle czasu to już trwa...
Już myślałem, że to znowu wina mojego lajfboksa.
U mnie to samo. Wydaje mi sie ze to jest po czesci z ich winy, gdy gram rano, i jest malo ludzi na ftp ok 50tys, to jest cacy. Jednak gdy chce grac wieczorem, liczba graczy wzrasta do 100tys, to zaczynaja pojawiac sie zwiechy i reconnecty.
mi często nawet rano przycina się obraz - tj. pozostają ślady z poprzednich rozdań-> stack na środku, czy karty u przeciwników (koszulki)
ktoś krwa wie co się z tym dzieje? Od tygodnia co wieczór gówno mi się tnie.
Kolega w tej samej sieci, mieszkający kilka bloków dalej nie ma tego problemu.
Co chwile dc/rc, kiedy internet mi normalnie śmiga.
Napisane przez Tomcio18
ktoś krwa wie co się z tym dzieje? Od tygodnia co wieczór gówno mi się tnie.
Kolega w tej samej sieci, mieszkający kilka bloków dalej nie ma tego problemu.
Co chwile dc/rc, kiedy internet mi normalnie śmiga.
To somo mm :/