Czy jezeli nie mam konta powiazanego z PS na FTP ani z zadna inna " konkurencja " a kod bonusowy uzylem z oryginalnej stronki FTP to powinienem jakies rakeback dostawac? Jezeli tak to kiedy i czy gdzies to mozna sprawdzic.
jeśli użyłbyś kodu bonusowego PS RB dostawałbyś co piątek o różnych godzinach, tak to musisz się dowiedzieć u supportu FT chyba..
Piachu odcieli ci rakeback bo zapowiedziales zakonczenie kariery pokerowej po prostu
Przedwczesnie chyba
petesam napisał
Piachu odcieli ci rakeback bo zapowiedziales zakonczenie kariery pokerowej po prostuPrzedwczesnie chyba
![]()
Weż mnie nawet nie denerwuj;]
ja tez w piatek dostalem (jak zwykle) tylko tym razem mailem mnie nie poinformowali
A ja mam pytanie: gdzie moge sprawdzic jaki rakeback ugralem ? Da sie wogole ? Dostalem wczoraj ok 16$ ktore zostalo przelane na moje konto FTP. Ale nie wiem czy to jest rackeback czy cos innego.
Cashier -> History -> Past Transactions
Dla rakebacku payment = pokerstrategycc.
Dodatkowo powinieneś dostawać maila z informacją po przelaniu rakebacku.
dodam ze jeszcze mozna dodatkowo zrobic swoj rakeback. za nasze FTP points mozemy grac w sng 9 osobowe gdzie za wygranue jest wejsciowka do satelity czy turnieju z buy-inem za 12 $. Robimy "unregister" a potem konwersje i mamy kase... poziom w tych sng jest zalosny, wg moich doswiadczen raz na 5 srednio da sie bez problemu wygrywac. Daje to jakies $8 za 1000 pkt. CO daje jakies 6-9% dodatkowego rakebacku.
Mam pytanie, gram około dwa tygodnie, do piątku ugrałem 60 FTP, wiec rake back powinien jakiś być, w piątek nic nie dostałem, pokerstrategy naliczna mi punkty za FullTiltPoker wiec konto jest powiązane, nie mam bonusa od pokerstrategy na full tilt, wziąłem na party poker, teraz wpłaciłem troche $ na full tilt. Czy powinienem dostawać rake back?
michaquim napisał
Mam pytanie, gram około dwa tygodnie...
Jeśli ci nalicza punkty z FTP na PokerStrategy to rake back powinieneś dostawać takie mam zdanie o tym...
Musisz ugrać minimum 50$rake w miesiącu aby dostać rakeback 27% (może coś się zmieniło nie wiem z tym 50rakew miesiącu).
Po tych twoich 60Ftp myślę że jeszcze ci dużo brakuje do ugrania 50$rake ogólnego aby dostać z tego 27%.
Pewnie dostałeś First Deposit Bonus od Full Tilt Poker. Sprawdź to w zakładce cashier -> bonus account.
Dostałem deposit bonus, wiec rake mnie nie dotyczy? Czy może bedzie dotyczył gdy skończe wyrabiać bonus?
Rakeback jest obliczany od prowizji netto, a więc za wygenerowany rake do wysokości wyrobionego bonusu nie przysługuje ci rakeback (bo masz wtedy ujemny net rake). Potem oczywiście już normalnie będziesz dostawał rakeback.