Przejdź do forum
rakeback ogolnie

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] rakeback ogolnie

32 Posty
18 Użytkownicy
0 Reakcje
2,220 Wyświetlenia

W piątek otrzymałem 4,19$ rake.

Cały czas wyrabiam first deposit bonus - mam wyrobione dopiero 15$.
W tym miesiącu zdobyłem 64 PS points, czyli 32$ rake.

Teoria, że nie dostaje się rakeback w trakcie wyrabiania bonusu, jak i że trzeba wyrobić min. 50$ rake miesięcznie jest błędna ...

albo ktoś mnie bardzo w PS lubi.

No chyba, że macie jakieś inne wytłumaczenie :D

P.S.
Wyrobiłem w zeszłym tygodniu około 15$ rake więc może rake jest wypłacany jak się wyrobi 50$/4 w danym tygodniu.

bili

Po prostu teoria "jak masz bonus, to nie dostajesz rakeback'u" to skrót myślowy.
Wyrobiłeś 15$ bonusa, wygenerowałeś 32$ rake'u.
net rake = 32$-15$-ewentualne inne opłaty=~17$
I za te ~17$ dostajesz 27% rakebacku.

Nie odniosłeś się do wszystkich faktów zawartych w moim poście, ale nie ma to większego znaczenia. To co napisałem wynikało z przeczytania mniej więcej 1000 postów nt. rakebacku i jego otrzymywania, gdzie opisane uproszczenia podawano z pewnością z jaką uczy się twierdzenia pitagorasa. :D

pyraxus napisał
W piątek otrzymałem 4,19$ rake.

Cały czas wyrabiam first deposit bonus - mam wyrobione dopiero 15$.
W tym miesiącu zdobyłem 64 PS points, czyli 32$ rake.

Teoria, że nie dostaje się rakeback w trakcie wyrabiania bonusu, jak i że trzeba wyrobić min. 50$ rake miesięcznie jest błędna ...

albo ktoś mnie bardzo w PS lubi.

No chyba, że macie jakieś inne wytłumaczenie :D

P.S.
Wyrobiłem w zeszłym tygodniu około 15$ rake więc może rake jest wypłacany jak się wyrobi 50$/4 w danym tygodniu.

Ja z kolei mógł bym twierdzić że jak wyrabiałem ten bonus który mi się zakończył gdzieś po około 1000 "f t points" nie dostawałem wtedy rakebacku.
dopiero to zauważyłem w pierwszy piątek po wyrobieniu.
Byłem wtedy zaskoczony bo dostałem aż 17$ i to za ostatni tydzien czy z góry za gre od początku istnienia konta aż do ugrania bonusu????

VictorM

Rakeback dostaje się co tydzień i od niego odejmowane są otrzymane bonusy. Jeżeli w ciągu tygodnia nie dostałeś wypłaty bonusa, to otrzymujesz pełen rakeback z ugranego rake'u. Gdybyś grał odpowiednio dużo, dostawałbyś bonus, a nie rakeback. Zaobserwuj to sobie w najbliższych tygodniach.

czy jak założyłem konto na full tilt poker przez kod bonusowy ps150 to bede dostawał reyka co tydzien??

dostaliscie wczoraj rakeback ? jest jakis min wyrobinia raku zeby dali rakeback :P pzdr :f_cool:

_o:co jest z wami ludzi :/ ciezko napisac komus czy dostal RB :/// :baby: :evil:

bili

Ja dostałem i to na dodatek większy niż się spodziewałem _ugly: No ale może wysłali wyrównanie za wcześniejsze tygodnie, bo wtedy znowu miałem wrażenie że jest go za mało.

edit: A co do drugiego pytania to pewnie trzeba wyrobić minimum 4 centy, żeby dało się coś wysłać po przemnożeniu przez 27%. Generalnie nie ma żadnych wymagań.

dzieki za odp., kur cze ciekawe czemu mi nie dali .. _rolleyes:

Ja dostałem 11$ - czego się nie spodziewałem :)