Skip to forum
Notifications
Clear all

ev + or Ev-

6 Posts
5 Users
1 Reactions
3,629 Views

.

Reply
5 replies
ohayonippon

Ja jak wrzucam stacka to nie wiem co się dzieje :f_drink:

Reply
xDUSZEK

To oznacza, że musisz ograniczyć mass multitabling xD

Reply

ta ograniczony

Reply
Macio86

masz diament, więc umiesz grać

Napisane przez cycpokerstar
Czesto sie gralo tak ze mialo sie wszystko w dupie po zagraniu reki i podjeciu decyzji

do tego mocny mindset, więc o co chodzi?
tak tylko sobie trollujesz? :fouet:

Reply
halabasa

yo... ja to nazywam "huśtawką emocjonalno-intelektualną" dzień dniu nie równy jest. nad nie którymi myślami nie da się zapanować i działają gdzieś tam w tle zajmując nam "ram". tutaj pomagają rytuały przed/miedzy sesyjne. dla mnie to jest drzemko-medytacja [można dodać jakiś spacer czy sport] , kładę się oddycham i tylko o tym myślę o wdechu i wydechu. potem przychodzi "odświeżenie" nazwijmy to "zrzutem pamięci wirtualnej" odczuwalny up swing inteligencji i wyciszenia [prawdziwe skupienie przychodzi bez wysiłku, zdaje mi się ze wielu ludzi uważa że skupienie można wymusić [ coś jak mówimy sobie w głowie "skup się na grze, skup się na grze!" czy tam na jakiś egzaminie "skup się kur*** muszę się skupić!"] mijamy się wtedy grubo z celem. nie wiem może wzięło się to stąd że jak mama sadzała nas na nocnik/kibel to mówiła: "skup się zrób kupkę" i tak cisnęliśmy te "skupienie" xd. podsumowując.. CZYŚCIE PAMIĘĆ OPERACYJNĄ. peace out

Reply