Skip to forum
problem z flipami

Notifications
Clear all

problem z flipami

27 Posts
19 Users
11 Reactions
16.2 K Views

Jesli stale przegrywam flipy to powinienem darowac sobie z pokerem?

Reply
26 replies
YourMomBet

Od kiedy grasz na flipsy? ps. gdzie gracie i jakie stawki? :f_love:

Reply
ohayonippon

odgryz i poslin dwa konce,złącz je i wrzuc na srodek pomieszczenia gdzie się znajdujesz z krzykiem - All In !

Reply

napisz do mnie prywatną wiadomośc , zaproś do znajomych a może pomoge.

Reply
Szkodnick

Tak.

Reply
bariox

przyzwyczaj się albo sobie daruj te pokery

Reply

Noe moge napisac wiadomości bo nie mam odpowiedniego statusu.

Reply

Jak stale przegrywasz flipy to zmień w końcu slipy.

Reply

.

Reply

Dea sng sprzed chwili. Za kazdtm razem jestem na BB z AA . Gosc z Sb wsuwa wszystko z 56 na stoje od razu trafia 2 pary sytuacja druga podibna gisc z KJ trafia id razu tripsa. I co ja zle zrobiłem

Reply
Derdek

Nic?

Reply
Akhav

Źle zrobiłeś to, że złapałeś tilt. W obu przypadkach equity przeciwnika wynosiło około 20% (i nie jest to flip), czyli średnio raz na 25 przypadków przegrasz 2 razy pod rząd. Jeżeli kilka przypadków tego typu znacząco zmniejsza stan Twojego konta, przejdź na mniejsze stawki.

Do tego po kilku takich rozdaniach najlepiej jest wyłączyć soft pokerowy, napić się piwa, obejrzeć film, wyjść na spacer itp: ). Po przerwie przeanalizować i grać dalej. Najgorsze co może być to "straciłem tyle i tyle, teraz muszę w tej sesji to odegrać".

Reply

Tylko ze ja stale tak przegrywam. Sytuacja ktora mnie rozbila totalnie. Mam na CO AQs. Otwueram. Gosc na BB sprawdza. Flop to K 4 2s. Rywal wsuwa all in. Sprawdzam. Pokazuje ni K8off. Turn 8 river K. I po zawodach. Inna supwr sytacja. Jesrwm na UTG z asamu. Otwueram zawodnik z SB push. Ja call. Pokazuje A7 off. Stol dajw mu strita

Reply
Akhav

No cóż, można mieć niesamowitego pecha. Ja jednak myślę, że po rozegraniu 100 tys. rozdań ilość wygranych i przegranych będzie się m/w zgadzała z tym co przewiduje statystyka.

Reply
naturehol

Mogę Ci odsprzedać program AA detector v2.11 , który nie tylko wykrywa kiedy przeciwnik ma Asy ale także informuje Cię powiadomieniem gdy przeciwnik ma lepszą rękę.

Reply

Wygrane olki za 100bb pre first in to program showmyriver polecam takie 27 odrazu informuje przecinika po callue że dostanie zaraz suckouta.

Reply

Co mi z tego programu. Jak ja majac asy i tak przegram z kazda reka ktora mnie sprawdzi. Czy to bedzie KK czy J4

Reply
NHXeHep

rzuć pokera, proste.

Reply
xDUSZEK

Jaka próbka? 200 turniejów? :coolface:

Reply
Avterlife

Zaakceptuj ryzyko i naturę gry, albo nie graj

Reply