Jesli stale przegrywam flipy to powinienem darowac sobie z pokerem?
odgryz i poslin dwa konce,złącz je i wrzuc na srodek pomieszczenia gdzie się znajdujesz z krzykiem - All In !
Dea sng sprzed chwili. Za kazdtm razem jestem na BB z AA . Gosc z Sb wsuwa wszystko z 56 na stoje od razu trafia 2 pary sytuacja druga podibna gisc z KJ trafia id razu tripsa. I co ja zle zrobiłem
Źle zrobiłeś to, że złapałeś tilt. W obu przypadkach equity przeciwnika wynosiło około 20% (i nie jest to flip), czyli średnio raz na 25 przypadków przegrasz 2 razy pod rząd. Jeżeli kilka przypadków tego typu znacząco zmniejsza stan Twojego konta, przejdź na mniejsze stawki.
Do tego po kilku takich rozdaniach najlepiej jest wyłączyć soft pokerowy, napić się piwa, obejrzeć film, wyjść na spacer itp: ). Po przerwie przeanalizować i grać dalej. Najgorsze co może być to "straciłem tyle i tyle, teraz muszę w tej sesji to odegrać".
Tylko ze ja stale tak przegrywam. Sytuacja ktora mnie rozbila totalnie. Mam na CO AQs. Otwueram. Gosc na BB sprawdza. Flop to K 4 2s. Rywal wsuwa all in. Sprawdzam. Pokazuje ni K8off. Turn 8 river K. I po zawodach. Inna supwr sytacja. Jesrwm na UTG z asamu. Otwueram zawodnik z SB push. Ja call. Pokazuje A7 off. Stol dajw mu strita
No cóż, można mieć niesamowitego pecha. Ja jednak myślę, że po rozegraniu 100 tys. rozdań ilość wygranych i przegranych będzie się m/w zgadzała z tym co przewiduje statystyka.
Mogę Ci odsprzedać program AA detector v2.11 , który nie tylko wykrywa kiedy przeciwnik ma Asy ale także informuje Cię powiadomieniem gdy przeciwnik ma lepszą rękę.
Wygrane olki za 100bb pre first in to program showmyriver polecam takie 27 odrazu informuje przecinika po callue że dostanie zaraz suckouta.
Co mi z tego programu. Jak ja majac asy i tak przegram z kazda reka ktora mnie sprawdzi. Czy to bedzie KK czy J4