Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Omaha Zoom

8 Posty
8 Użytkownicy
0 Reakcje
437 Wyświetlenia
Pesymist

Moze mi ktos zdradzi dlaczego juz na stawkach 2/5 c gracze wygrywajacy to idioci , ktorzy bija twojego seta z 2 parami albo na flopie 2 5 T gdzie Ty masz TT a flop jest tecza , bije cie typ z krolami , bo przeciez ma suited asy i na turnie draw do coloru i str8ta i trafia krola , st8ta i kolor?! Jak tak wyglada gra na wzyszych stawkach i gracze wygrywajacy to ci ktorzy wygrywaja zawsze z gorsza reka i nie musza myslec to szczerze ja to pier.....

Odpowiedz
Cytat
7 odpowiedzi
AliAli
BroKosa

Odpowiedz
Cytat
nobolandia

Ja nie wiem, wiec nie pomoge. Ale wydaje mi sie ze tak, aczkolwiek moge sie mylic.

Odpowiedz
Cytat
rafalk100

Graj jak idiota to tez zaczniesz wygrywac. :truestory:

Odpowiedz
Cytat
Lonke777

Napisane przez rafalk100
Graj jak idiota to tez zaczniesz wygrywac. :truestory:

:truestory:

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez Pesymist
Moze mi ktos zdradzi dlaczego juz na stawkach 2/5 c gracze wygrywajacy to idioci , ktorzy bija twojego seta z 2 parami

soft is rigged :f_cry: :f_cry: :f_cry: :f_cry: :f_cry: :f_cry: :f_cry:

Odpowiedz
Cytat
Skibcio

Hej,

Widzę, że Panowie trochę "brutalnie" Ci odpowiedzieli.

Szansa na trafienie danego układu na limicie nl2, nl200, czy nl2000 jest taka sama. Zrób sobie trochę przerwy ponieważ, tym sposobem niczego nie osiągniesz. Z Twojego opisu problemu nie można wyciągnąć zbyt wielu wniosków, ponieważ opisałeś tylko kilka coolerów. Jeśli chcesz grać w pokera to musisz byś przygotowany na to, że otrzymasz ich setki. Taki jest poker.

Przeniosłem Twój temat do działu Mindsetu.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat