Moze mi ktos zdradzi dlaczego juz na stawkach 2/5 c gracze wygrywajacy to idioci , ktorzy bija twojego seta z 2 parami albo na flopie 2 5 T gdzie Ty masz TT a flop jest tecza , bije cie typ z krolami , bo przeciez ma suited asy i na turnie draw do coloru i str8ta i trafia krola , st8ta i kolor?! Jak tak wyglada gra na wzyszych stawkach i gracze wygrywajacy to ci ktorzy wygrywaja zawsze z gorsza reka i nie musza myslec to szczerze ja to pier.....
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
Mindset
8
Użytkownicy
0
Reakcje
437
Wyświetlenia
7 odpowiedzi
Ja nie wiem, wiec nie pomoge. Ale wydaje mi sie ze tak, aczkolwiek moge sie mylic.
Napisane przez Pesymist
Moze mi ktos zdradzi dlaczego juz na stawkach 2/5 c gracze wygrywajacy to idioci , ktorzy bija twojego seta z 2 parami
soft is rigged
:f_cry:
Hej,
Widzę, że Panowie trochę "brutalnie" Ci odpowiedzieli.
Szansa na trafienie danego układu na limicie nl2, nl200, czy nl2000 jest taka sama. Zrób sobie trochę przerwy ponieważ, tym sposobem niczego nie osiągniesz. Z Twojego opisu problemu nie można wyciągnąć zbyt wielu wniosków, ponieważ opisałeś tylko kilka coolerów. Jeśli chcesz grać w pokera to musisz byś przygotowany na to, że otrzymasz ich setki. Taki jest poker.
Przeniosłem Twój temat do działu Mindsetu.
Pozdrawiam.