Jestem pijakiem . Nie pije codzień.Dopiero Drugi raz w tym miechu, Ale jak już piję to koniec świata .Piję w ogóle do końca , znoszę do chaty mase alkoholu. Siedzę pożniej Chlam i czepiam się na forum Ludzi: bo ssman , bo coś tam.Zawsze powód znajdę
.
Mój read okazał się być słuszny!
A tak poważnie to chyba nic złego dopóki ani sobie ani nikomu innemu nie robisz jakiejś większej krzywdy. Poza tym ja np. bardzo lubię czytać posty, które popełniasz w stanie upojenia elementem baśniowym
Chill out, nie przesadzaj z drinkowaniem i wszystko jest Ci wybaczone synu
Ech Lynx wreszcie po ludzku coś napisałeś . Czasem odpuszczaj sobie
,
Tak w ogólę dzięki chopie
My pleasure. Poza tym czasami to ja odpuszczam aż za bardzo ale wiem co masz na myśli ![]()
Pozdrawiam.
Pochwaliłem się licząc na radę. Jak zrobić ,aby tego nie było. Aby iść jak człowiek spać po( wyjściu na wiochę) .
Ale rady nie będzie.
Napisane przez szok38
Jestem pijakiem . Nie pije codzień.Dopiero Drugi raz w tym miechu, Ale jak już piję to koniec świata .Piję w ogóle do końca , znoszę do chaty mase alkoholu. Siedzę pożniej Chlam i czepiam się na forum Ludzi: bo ssman , bo coś tam.Zawsze powód znajdę.
"To PIJAK i ZŁODZIEJ, bo każdy PIJAK to ZODZIEJ"!
Szok38 czy ten temat to rodzaj osobistego bloga o piciu czy też szukasz tutaj konkretnej pomocy?
ja dzisiaj miałem pierwszą sobotę bez kaca od pół roku i czułem się szczęśliwy jak nigdy, ale też trochę zdezorientowany
kac porządkował mi dzień i usprawiedliwiał lenistwo i bezczynność, długie godziny na robieniu niczego, a przepraszam walce z kacem,
wiem, że to zabrzmi jak herezja, ale trochę znudziło mi się picie
Napisane przez lechrumski
Szok38 czy ten temat to rodzaj osobistego bloga o piciu czy też szukasz tutaj konkretnej pomocy?
osobisty blog szoka o piciu znajduje się w dziale 'blogi', wiec może to drugie
Napisane przez Dreadee
Napisane przez lechrumski
Szok38 czy ten temat to rodzaj osobistego bloga o piciu czy też szukasz tutaj konkretnej pomocy?osobisty blog szoka o piciu znajduje się w dziale 'blogi', wiec może to drugie
![]()
Haha:) Wiesz co w poście nie ma wyraźnie napisane, że autor szuka pomocy, więc może po prostu jej nie chce. Sam idę dzisiaj na urodziny mojego najlepszego przyjaciela i pewnie będzie się dużo działo:) Nie widzę niczego złego w tym, że ktoś się napije od czasu do czasu. Alkohol jest dla ludzi. Jeśli wybierasz napicie się to jest to jak najbardziej ok. Problem zaczyna się kiedy to Ty nie wybierasz, ale alkohol wybiera za Ciebie i dana osoba zaczyna tracić nad sobą kontrolę. W takim przypadku można pić dalej albo wybrać pomoc. Zawsze jest wybór:)
Pozdr
LOL
to i tak nieźle żeś pijak - bo alkoholika bym na leczenie wysłał
pijak przynajmniej wie, co robi