Napisane przez sickpastor
Napisane przez babel92
jestem i ja![]()
lol?
Ty jesteś no-lifem i do tego się uczysz
![]()
ale jak już piję to like a G6
![]()
Tak Lechu szukałem wtedy pomocy nad ranem.Nagle mnie trafiło... Nie podoba mi się te moje kończenie impry przed kompem ( a stało się nagminne) .Normalni ludzie powinni zmęczeni iść spać po wypadzie w miasto , ja jakoś nie potrafię - przy okazji biję kolejne rekordy przedawkowania .No ale cóż ...
Widzę w tym wątku tylko wsparcie w trzymaniu kursu . O pomocy zapomnij
.
Pozdro
mamy takie ciche przyzwolenie społeczne na pijaństwo. zamiast znaleźć rozwiązanie, wszyscy chcą pisać o tym, jak to oni chleją i gdzie
a gdyby szok napisał że wali w kanał to każdy by się oburzył i wytykał palcami, że jest narkomanem, natomiast łojenie w samotności do monitora nikogo nie dziwi. obłęd.
Nie ma czym się orać ...
Sam dużo pije w wakacje nie grałem w pokera bo 90% wakacji byłem na bombie od rana do wieczora i jeszcze nie zgłosiłem się do AA bo nie widzę takiej potrzeby. Najgorsze są te longruny
jak wypadną 3 melony pod rząd... a później jeszcze z 10 okazji się znajdzie... Kiedyś nawet dziewczyna mi powiedziala, że pije bez powodu... Kiedy jest tylko melanż wpisuje w gogle date dnia w którym pije JEST TYLE OKAZJI DO ŚWIĘTOWANIA !
Jeżeli mam pomóc a nie uspokajać to radzę zwyczajnie znaleźć zajęcie które jest lepsze niż chlanie ... Zdaję sobię sprawę z tego, że dla kogoś chlanie może być priorytetem, ale może akurat pieniądze z chlania można przeznaczyć na jakiś inny cel jeżeli nie są to narkotyki i dziwki to bankowo jest to dobra inwestycja
http://pl.wikipedia.org/wiki/4_lutego do wyboru jest mega dużo ![]()
np 1951 – na podstawie uchwały podjętej podczas Walnego Zebrania PZPN doszło do rozwiązania Związku i powołania Sekcji Piłki Nożnej, jako społecznej organizacji podlegającej Głównemu Komitetowi Kultury Fizycznej.
1987 – 17 górników zginęło w wyniku wybuchu metanu i pyłu węglowego w KWK "Mysłowice".
Polej, przechyl, powtórz !
Napisane przez szok38
Tak Lechu szukałem wtedy pomocy nad ranem.Nagle mnie trafiło... Nie podoba mi się te moje kończenie impry przed kompem ( a stało się nagminne) .Normalni ludzie powinni zmęczeni iść spać po wypadzie w miasto , ja jakoś nie potrafię - przy okazji biję kolejne rekordy przedawkowania .No ale cóż ...
Widzę w tym wątku tylko wsparcie w trzymaniu kursu . O pomocy zapomnij.
Pozdro![]()
Rzadko kiedy siedzę na forum nad ranem:D a z Twojego postu zrozumiałem że był to jedyny moment kiedy szukałeś pomocy, ale ok, Twój wybór i mam tylko nadzieję, że jest to Ty wybierasz a nie alkohol
pozdro
Napisane przez lechrumski
Szok38 czy ten temat to rodzaj osobistego bloga o piciu czy też szukasz tutaj konkretnej pomocy?
imo szuka osoby do picia
Napisane przez hazelasty
imo szuka osoby do picia
![]()
Żeby coś takiego potrafiąc czytać wymyślić
......
Ale przeszkadz Ci to w grze czy nie?
Jeśli tak to zastanów się czy warto, jeśli nie, to co się chwalisz? każdy pije, znajdziesz tu wiele "bratnich dusz" pytanie jest czy ma to związek z Twoimi pokerowymi wynikami.
Przeszkadza trochę, w grze nigdy . Chwalę się aby poznać gówno które nie spotkałem .
Pozdro
Napisane przez szok38
Widzę w tym wątku tylko wsparcie w trzymaniu kursu . O pomocy zapomnij.
Pozdro![]()
akcja dryl
jak my to ze znajomymi zwiemy
czyli już nie powinieneś ale nadal dużo możesz
Lub inaczej, załączone ssanie
A tak serio, to jestem alkoholikiem i miałem podobnie, imprezki, wypadziki wszystko ślicznie pięknie. Do czasu aż imprezka i wypadzik stały się dodatkiem do alkoholu, a nie odwrotnie. 2 piwka ale codziennie "dla relaksu po pracy" to też już problem. Ogólnie temat w Polsce dość codziennyJak już będziecie czuli się ze sobą po alkoholu źle lub będziecie mieli poczucie że nie macie nad tym kontroli, to znaczy że warto pogadać z psychologiem.
Kwestia wygląda tak, że można w sumie to tez prosto sprawdzić, nie pijąc alkoholu powiedzmy miesiąc dwa. Skoro to tylko dodatek, to chyba latwo wytrzymać? Możemy nie jeść ulubionej rzeczy przez dwa miesiące, żaden problem.
Dobrze powiedziane InTooDeep. Tylko debil ma inne zdanie i wtedy głosują na niego .
Lechu gdy Damian miał problem z gospodarzem chałupy rzuciłeś straszny tekst. To było niezłe , uuuuu nawet świetne .
Heh
No musi być 6 rano aby załapać że wcześnie. Jak Odyn da to kiedyś może z Damianem kielicha wypiję .W porzo by było
.
Napisane przez szok38
Lechu gdy Damian miał problem z gospodarzem chałupy rzuciłeś straszny tekst. To było niezłe , uuuuu nawet świetne .
Heh
No musi być 6 rano aby załapać że wcześnie. Jak Odyn da to kiedyś może z Damianem kielicha wypiję .W porzo by było.
O jaki konkretnie tekst Ci chodzi bo chyba z 4 posty mu napisałem i każdy miał więcej niż jedno zdanie:)
Nie wiem, wiem(szczegóły..) ze się przyłozyłeś jak trzeba: twój głos był zupełnie inny niż nasz tłumu.W efekcie ;Damian na obczyżnie ... w porzo bo wie ,że pamiętamy.Mało , ale zawsze.
Lechu tam dyrdymały gadałeś: wiadomo ,że Damian musiał zmienić miejsce zakwaterowania .Generalnie powinien tamtemu dać w pysk. Ale jest madry i nie słusznie nie dał .Nie ma powodu robić z tego historii .
Pozdro.
Napisane przez szok38
Nie łatwo mi nawet po pijaku o tym mówić .![]()
No teraz mam juz pewnosc co do tego wpisu na moim blogu
dobry read miałam
![]()