Skip to forum
Problem psychiki

Notifications
Clear all

Problem psychiki

30 Posts
25 Users
0 Reactions
3,217 Views
kamil90

To jest proste i pokaze to na przykladzie. Masz samochod, ktory jezdzi, a potem ktos wjezdza Ci w bok. Mozesz jezdzic z [treść wyedytowana] bokiem, albo wyklepac i pomalowac. Niewazne co zrobisz, samochod i tak bedzie bity. Jezeli ktos jest tak slaby psychicznie jak Ty, powinien tego nie tykac, chociaz sam o tym wie. Nawet jak to zostawisz, to i tak kiedys do tego wrocisz. Oni zawsze wracaja.

// wulgaryzmy - ilidek

Reply
rjablo

ale z dupy przykład nijak się mający do tematu :f_p:

Reply

Najlepszą opcją moim zdaniem jest przerwa w grze. Zauważyłem że bez silnej psychiki i nastawieniem na fakt, że tylko edukacją, analizą i nastawieniem osiągniesz dany rezultat. Sam miałem taki przypadek, że storbiłem się 3 razy, mimo że i tak jestem w longrunie na +. Na przestrzeni 2.5 roku fakt, grałem cash gamesy z wynikiem około 1.5-2BB/100 co nie jest wyczynem jak na mikro stawki. Wiele czasu zmarnowałem na przyjemności, zapominajac o aspekcie nauki. Od poczatku tego roku wziałem się na poważnie za pokera i z NL2 do którego spadłem szykuję sę do grania NL16, ale osobiscie preferuje zoom'a a tam takiego Limitu nie ma wiec buduje sie do NL25 i próbuję dalej.

Musisz sam sobie odpowiedzieć na pytanie, czy chcesz dalej grać. Bo jesli bedziesz grał tylko dla pieniędzy to niestety wyniki nie beda rewelacyjne.

Oglądaj filmiki motywujące, Lechrumskiego oraz zauważ, że skoro innym się udało, to dlaczego Tobie ma się nie udać? ;)

Piona!

Reply

Napisane przez rjablo
ale z dupy przykład nijak się mający do tematu :f_p:

Takie są najlepsze :D

Reply
kamil90

dziekuje dziekuje :pokerface:

Reply
bukacz

Niektórzy robią sobie żarty a to jest poważna sprawa. Wiele już było przykładów jak człowiek w parę chwil przegrywał to na co pracował tyle czasu.
Ja mogę Tobie polecić medytację. To że przegrywasz pieniądze wychodzi z wewnątrz Ciebie i fajnie by było jak byś odkrył przyczynę. Polecam książkę Osho - techniki medytacyjnę, znajdziesz na internecie w formie ebooka.

Reply
Sumun1989

[treść edytowana]

// proszę powstrzymać się z takimi komentarzami - dohpaZ

Reply
szydlos

http://www.boomplayer.com/pl/poker-hands/Boom/2569386_4CAE226367
wkoncu nie miał asa!!! nie mozliwe a jednak realne

a tu standardowo,asik na river i bay bay koleszko,pozdrowienia od pokerstars

http://www.boomplayer.com/pl/poker-hands/Boom/2574366_65E86734C5

Reply

Bo jesli bedziesz grał tylko dla pieniędzy to niestety wyniki nie beda rewelacyjne.

_confused: to po co?

Reply
danny9393

Napisane przez szydlos
a tu standardowo,asik na river i bay bay koleszko,pozdrowienia od pokerstars

http://www.boomplayer.com/pl/poker-hands/Boom/2574366_65E86734C5

nie jestem specjalistą od MTTs ale taki troszeczkę odważny open push z tej pozycji

Reply