Skip to forum
Problem z koncentra...

Notifications
Clear all

[Closed] Problem z koncentracjom?.

10 Posts
10 Users
0 Reactions
625 Views
stawowylukasz

Czes jest tak jak mi idzie gra i wygrywam rozdania ,jezeli zarobie 2$-3$to zabardzo sie rozluzniam .I zamiast przedluzac sesje bo idzie to zabowalam sie tym co joz szarobilem .Gram mikro stawki .

9 replies
Jatzek3

[Treść edytowana]

[Treść edytowana]

:facepalm: Asz mi sie goronco zrobiło. Pszepraszam.

MozartxPL

[Treść edytowana]

Fil1987

@jatzek

trza mu www.sjp.pwn.pl od razu polecić:)

@stawowy jesli to nie prowokacja, to mimo ze ciezko mi zniesc dysmozgowia i ludzi ktorzy sie tym zaslaniaja, to wiedz, ze to jest osobliwy tilt. Nie tylko z powodu nerwow mozna byc na tilcie, takze z powodu ekscytacji wygranymi. Kiedys miewalem taki problem, ale staralem sie sobie wytlumaczyc, ze tak nie mozna i jakos podzialalo. Moze nie w 100% ale jednak;)

Yanooo

Nawet moja uszkodzona klawiatura w laptopie na ktorej cała dolna linia klawiszy praktycznie nie działa, nie robi tyle blędów.

Ale po za offtopem to polecam mocną pracę nad mindsetem. Ksiazka "Poker mindset" się przyda - polecam. Warto tez poczytac posty w tym dziale oraz poogladac filmy z mindsetu. Mam nadzieje, ze te 2-3$ to nie sa lajf czendzing monej i szybko sie ogarniesz bo nie wie jak by to wygladalo na low stakes

lechrumski

Hej,

Jeśli chodzi o koncentrację to 2 chyba najlepsze tematy na temat znajdziesz tutaj:
temat 1
Temat 2

Inna sprawa jest taka, że to o co pytasz w temacie to koncentracja a opis problemu wskazuje na to, że chodzi o coś całkiem innego a mianowicie przedostawanie się emocji i pozwalanie na to, żeby czynnik zewnętrzny ( w tym przypadku kilka zarobionych $) miał wpływ na Twoją decyzję. W tym momencie nie masz pełnej wolności emocjonalnej i pełnej kontroli nad samym sobą. Nie możesz w pełni decydować o swoich decyzjach bo kiedy trochę zarobisz to zaczynasz się poluźniać.

Sprawdź czy nie masz przekonania w stylu:
-łatwo przyszło, łatwo poszło

Pamiętaj też o cierpliwości i longrunie a nie chęci wygrania wyjątkowej puli czy zakończenia sesji na nie wiadomo jakim plusie, żeby coś udowodnić. Skup się na konsekwentnym budowaniu rolla, rozwoju i tym, żeby w każdym momencie podejmować najlepsze możliwe decyzje.

Pozdrawiam

Bardzo proszę Panów o trochę więcej wyrozumiałości. Wasze wpisy na temat ortografii założyciela wątku nie pomogą mu w zwalczeniu problemu, z którym zwrócił się do naszego trenera.

Pozdrawiam.

boxer82

@ dophnaZ
Wyruzomiałość wyrozumiałością i jak zauważyłes koledzy podali mu rozwiązania. Może ja już jestem stary jak na standardy internetu ale mnie uczyli że jak czegoś chcę / o coś proszę to robię to z kulturą. Osobiście byłoby mi wstyd tak napisać bo to świadczy o braku szacunku do innych osób . Nie mówię tu o literówkach bo sam ich dużo robię ale zawsze jak zauważę to je poprawiam. A tłumaczenie że ktoś jest coś tam lektykiem do mnie przemawia.