Skip to forum
Notifications
Clear all

Smutna Ryba

8 Posts
7 Users
0 Reactions
5,539 Views
termbest

Witam,

Dostałem krokodyla ostatnio i rozegrałem sporo gier i w każdej każde moje prowadzenie jest łamane...
Mam mała załamke bo nigdy wczesniej az takiego badruna nie miałem. Zdarzyło się kiedyś Wam coś takiego?:f_cry:

Reply
7 replies
termbest

Nie uwzględnia to jakiś wysyp 2 bottom na moja top z best kickerem itp. naprawdę było tego sporo

Reply
BYDLAK

Hej. Jakie to są stawki? Ogólnie wykres wygląda bardzo dziwnie. Ale gdzieś tam w środku miałeś około 1500 bardzo szczęśliwych rozdań. Jeśli jest to zjazd na jakieś 25 bi, a domyślam się, że wcześniej miałeś profit. To można tylko zacisnąć zęby i grać dalej swoje bo takie zjazdy to normalka. Jeśli zjechales 50 bi to przykre, ale nie jeden przeżył gorszy zjazd. 14k rozdań o niczym nie świadczy. Trzymaj się tam jakoś i walcz. Na początek proponuje nachlac się i wrócić za 3 dni, po restarcie baniaka ;-).

Reply
chandlerr12

Oczywiście, że nie zdarzyło. Każdy tutaj na tym forum wygrywa. Oczywiście jeśli na przykład przegrywasz od roku prawie każdą rękę to się nie martw, bo masz zapewne jeszcze jakieś 50 lat życia więc w long runie wyjdziesz i tak na +.

Reply
Zbiru

A ja myślałem, że grałeś po ruskiej herze haha ;D

Reply
ddaniecki

Napisane przez chandlerr12
Oczywiście, że nie zdarzyło. Każdy tutaj na tym forum wygrywa. Oczywiście jeśli na przykład przegrywasz od roku prawie każdą rękę to się nie martw, bo masz zapewne jeszcze jakieś 50 lat życia więc w long runie wyjdziesz i tak na +.

no bo przecież poker to gra umiejetności :mdr:

Reply
Stafu

zdarzało się, nie wiem ile to jest buy inów ale jest w tym coś pozytywnego, swój największy downswing w życiu możliwe że masz już za sobą, wiec teraz może być tylko lepiej

Reply
lolson1000

Szczerze, życzę powodzenia.

Reply