Skip to forum
Proces myślowy kaca...

Notifications
Clear all

Proces myślowy kacapa... :)

13 Posts
2 Users
7 Reactions
3,856 Views

Nudząc się brakiem rąk w turniejach...postanowiłem coś sklepać na szybko w photoshopie...

Jest to zobrazowanie procesu myślowego naszych przyjaciół zza miedzy po zobaczeniu trzech kart na flopie...później to tylko poezja :)...od tak na rozluźnienie :)

Powered by RNGS - Russian Number Generator System

Ps. Do wszystkich...wszystkie błędy to kwestia mindsetu...potwierdzam...no kurwa da się... nie wpierdalać w niepotrzebne spoty :)

Gl at the tables

Reply
12 replies

I trochę pozytywnej muzy....

...z dedykacją dla kacapików..."when i think about you...rzy-y-gać mi się chce" :)

Reply

No homo...od razu mówię...także uprzedzam...bez komentarzy, bo sieczka poleci :)

Reply

Chyba poproszę o przeniesienie bloga do działu rozrywka czy coś w tym stylu... bo photoshop chyba częściej będzie uruchamiany do celów rozrywkowych niż zarobkowych...ale to jeszcze się zastanowię. Nie ma to jak porozmawiać z kims o porównywalnym stopniu inteligencji :). Można nie ćpać nie chlać i być pierdolniętym... ? Można !!! :)

Reply
YourMomBet

A nie chcesz zrobić prostego banera może? :f_drink:

Reply

Właśnie obejżałem nowy "Shark Cage"...no ten Artem Litvinow...ja pierd....jakie ten koleś ma ego...jak tą ruską mędę...boli...no widać boli...drawuje i jak nie spada na turnie to przeżywa katusze..."jak to możliwe...drawuje i nie dostaje....". Co jakieś ziarno aprobaty się pojawi dla kacapów u mnie we łbie i zaczyna kiełkować...to wracam do punktu wyjścia po obejżeniu kolejnego ruskiego zjeba. Wszyscy mają go za idiotę...lecz ten ma w swym ciasnym pomieszczeniu przechowującym ocalałego jednego szaraka...myśl...i tu mi się przypomina Borat... "King in the Castle, King in the Castle, I have a chair! Go do dis, go do dis, King in the Castle ". Dobiję 5 cyfrówkę w tym roku i zaczynam grę live...na niego taki polak jak ja będzie idealnym rozwiązaniem...36 suited...i asy połamane będą...pierdolony kacap...karate...macha tymi nogami zjeb...

No i chu.... muszę się przewietrzyć...wstałem jakoś wkurwiony...ide z psem...niech trawe poliże to się z niego pośmieje...na psiaka zawsze mogę liczyć...wymaże może tego ruskiego ryja z mojej pamięci :)

Napisane przez YourMomBet

Tematyka anty-kacapowa...za darmo... w przeciwnym wypadku...no wiesz...ja ogólnie z tego żyję między innymi...więc na ładne oczy takich rzeczy nie zwykłem robić :)...a poza tym...proponując mi stworzenie banera...jebnąłeś mi brudną ścierką w twarz :)...w mojej branży to najniższy szczebel umiejętności...sam praktykantom zlecam najpierw tworzenie banerów :)...dobra nie ma co pierdolić....

Reasumując :

baner anty-kacapowy : free
baner komercyjny : widełki od 200zł - 1100 zł

może wydawać się, iż nie jestem w pełni sprytny umysłowo... tutaj...lecz to nie oznacza, że w realu mam równie takie podejście...jest dokładnie odwrotnie :)

Gl at the tables :)

Reply

właśnie nie mam stopki...już naprawiam to jakże ogromne niedopatrzenie :)

Reply

osz....kur....jak zimno :(

dobra... szybko kloc po kawie kilka spin&go na odmużdżenie...psiak zaaplikował sobie dawkę zielonej herbaty ( kępki trawy...suczki te sprawy : ) ) ...w mordę jaką zdrową dietę mamy obydwaj :)

włączamy hiciora...

testosteronie przybywaj...gl też się przyda trochę...

tak jak wczoraj poproszę i kilka dni temu... co by święta były jeszcze bardziej zajebiste :)

Reply
YourMomBet

Napisane przez RedLatex

Napisane przez YourMomBet

Tematyka anty-kacapowa...za darmo... w przeciwnym wypadku...no wiesz...ja ogólnie z tego żyję między innymi...więc na ładne oczy takich rzeczy nie zwykłem robić :)...a poza tym...proponując mi stworzenie banera...jebnąłeś mi brudną ścierką w twarz :)...w mojej branży to najniższy szczebel umiejętności...sam praktykantom zlecam najpierw tworzenie banerów :)...dobra nie ma co pierdolić....

Reasumując :

baner anty-kacapowy : free
baner komercyjny : widełki od 200zł - 1100 zł

może wydawać się, iż nie jestem w pełni sprytny umysłowo... tutaj...lecz to nie oznacza, że w realu mam równie takie podejście...jest dokładnie odwrotnie :)

Gl at the tables :)

Cholera, myślałem, że jesteś jesteś jednym z tych prosów z crackowanym photoshopem :f_p: Bez obrazy oczywiście.
Nie pozostaje innego jak zainstalowanie GIMP'a i zrobienie tego samemu :)

Powodzenia na stołach i obyś kosił kacapów jak najwięcej :f_drink:

Reply

Napisane przez RedLatex
Cholera, myślałem, że jesteś jesteś jednym z tych prosów z crackowanym photoshopem :f_p: Bez obrazy oczywiście.
Nie pozostaje innego jak zainstalowanie GIMP'a i zrobienie tego samemu :)

Chcieć to móc :)

No nie...nie powiększam swojego portfolio ogłoszeniami na gumtree...zrobię za darmo...aby sobie powiększyć :)....a już absrtachując od wszystkiego...licencje takie drogie nie są...no chyba, że ktoś jest podrzędną istotą czyt. debilem i zaniża rynek bo ma pierdolony nielegala, nie płaci bieżących kosztów utrzymania działalnościi etc. :(.

Napisane przez RedLatex
Powodzenia na stołach i obyś kosił kacapów jak najwięcej :f_drink:

Dzienx, cóż za ciepłe słowa...aż się wzruszyłem :) :) and gl to you too :)... prawdziwy Polak :)

Reply

ja pierdole...właśnie zauważyłem, że skarpetki założyłem na lewą stronę...wszystko przez ruskich :)

Reply

Mały quiz...

Pytanie brzmi...Jakiej narodowości był przeciwnik ?

Latex ( czyli ja of course :) jest na buttonie ma Q5 off...nie ważne :) ), mamy z wczesnej pozycji przebicie do 2xbb za nim od razu mamy sprawdzenie...no to idzie squeezik :) do 3x pula :)...za mną nieznajomej narodowości przeciwnik na bb robi call, reszta pasuje oczywiście...bo jak latex robi taki squeez to AA siedzi na 101% .... no ja pierdole sobie myślę.... przychodzi flop 5C9HQH...mamy farciocha se myślę...idzie all in...nieznajomej narodowości przeciwnik robi call... moim oczom ukazała się reką nieznajomego...88...no debil jebany...następna karta coś tam w sercach i ostatnia też w sercach...no i latex pierdolnął pawia i pogratulował jak prawdziwy Polak nieznajomemu :), który to kolor 8 high zaliczył ( ja miałem 5 w sercach )... i chuj... ban na chat jak nic leci...ale może run good będzie i mi podarują :)

Reply

Jest...kurwa są hejterzy...weeeeeeeeeee..no i życie jest piękniejsze :)

Reply