Właśnie obejżałem nowy "Shark Cage"...no ten Artem Litvinow...ja pierd....jakie ten koleś ma ego...jak tą ruską mędę...boli...no widać boli...drawuje i jak nie spada na turnie to przeżywa katusze..."jak to możliwe...drawuje i nie dostaje....". Co jakieś ziarno aprobaty się pojawi dla kacapów u mnie we łbie i zaczyna kiełkować...to wracam do punktu wyjścia po obejżeniu kolejnego ruskiego zjeba. Wszyscy mają go za idiotę...lecz ten ma w swym ciasnym pomieszczeniu przechowującym ocalałego jednego szaraka...myśl...i tu mi się przypomina Borat... "King in the Castle, King in the Castle, I have a chair! Go do dis, go do dis, King in the Castle ". Dobiję 5 cyfrówkę w tym roku i zaczynam grę live...na niego taki polak jak ja będzie idealnym rozwiązaniem...36 suited...i asy połamane będą...pierdolony kacap...karate...macha tymi nogami zjeb...
No i chu.... muszę się przewietrzyć...wstałem jakoś wkurwiony...ide z psem...niech trawe poliże to się z niego pośmieje...na psiaka zawsze mogę liczyć...wymaże może tego ruskiego ryja z mojej pamięci 
Napisane przez YourMomBet
A nie chcesz zrobić prostego banera może?
Tematyka anty-kacapowa...za darmo... w przeciwnym wypadku...no wiesz...ja ogólnie z tego żyję między innymi...więc na ładne oczy takich rzeczy nie zwykłem robić :)...a poza tym...proponując mi stworzenie banera...jebnąłeś mi brudną ścierką w twarz :)...w mojej branży to najniższy szczebel umiejętności...sam praktykantom zlecam najpierw tworzenie banerów :)...dobra nie ma co pierdolić....
Reasumując :
baner anty-kacapowy : free
baner komercyjny : widełki od 200zł - 1100 zł
może wydawać się, iż nie jestem w pełni sprytny umysłowo... tutaj...lecz to nie oznacza, że w realu mam równie takie podejście...jest dokładnie odwrotnie 
Gl at the tables