Przeciwnik niestety unk, raczej nit niż jakiś agro fish niestety dlatego nie podoba mi się mój hero call na river. Uważam, że na wyższych stawkach oni mogą tam częściej cos zablefować. Co uważacie o tej ręce? Bije tylko blefy od AK AQ KQ itp, over pair 88 i jakieś 1gappery co miały strita, nietrafione flashe które pewnie on i tak zrzuca na turnie więc ich tu nie ma. Przegrywam z wyższą over pair i jak widać karetą 7. Uważacie, że hero call jest dobry bo i tak pula jest spora czy jednak fold river na unka?

imo z amaly rejs na flopie. na riv /xc i x/f do alka
bet na river bez sensu bo nie sprawdza cie misniety fd , slabsze pp tez raczej nie.
btw imo 3bet pre z 99 vs co.
srp bez inicjatywy z 99 lipnie sie gra
Napisane przez Araxuss12
i jakieś konektory co miały strita
Jakie konektory dają tutaj strita ?
Napisane przez molekpl
Napisane przez Araxuss12
i jakieś konektory co miały stritaJakie konektory dają tutaj strita ?
1gapery a co ?
3bet pre.
Mi się x/r flopa podoba. Przeciwnik powinien sporo czekać na tym flopie. Masz tam wszystkie sety, 53s, 75s, 68s, dużo bardzo dobrych draws. Villain może łatwo przesadzić z frekwencją Cbeta, więc trzeba to wykorzystywać. Sizing myślę, ze ok.
Na turnie możesz albo b/c albo x/c. Solver mówi, że x/c lepszy i to dużo. Masz sporo draws + inne średniej wartości ręce których nie powinieneś tak agresywnie grać. W sumie to ponad 90% czasu pokazuje x/c.
River x/c. Wszystkie nietrafione draws mogą tam betować
Napisane przez molekpl
Napisane przez Araxuss12
i jakieś konektory co miały stritaJakie konektory dają tutaj strita ?
Poprawiłem:f_drink:
Dzięki za rozwiązanie, ręka zagrana źle ale sporo się dowiedziałem jak to grać, o to tu chodzi.