Przeciwnik regulars taki co go ciężko zrzucić, gdyby nie deep stack to bym grał 2 - barell ale pokazałem słabość i mnie wyblefował. Uroki gry OOP i jeszcze karty pokazał. Co uważacie?

opowiedz mni jaka historie tu szyjesz bo jak taka ze foldujesz rivera to omg lepiej nie 3betuj TT bo niezle palisz hajc
Cześć,
Nie musisz tego 3betować vs UTG, wystarczy call. A jeśli grasz 3bet to ten sizing jest bardzo dobry.
Na flopie nie musisz grać tego cbeta w multiway'u. Ich range trafiają dość mocno w sety + overpairs.
Dalej zagrałbym tak samo. Na turnie masz dobrą cenę na call z tą częścią range'u, a na river niestety to byłby słaby hero call do takiego wysokiego sizingu.
PS: Nawet w Twojej poprzedniej ręce z KK nie miałeś imo obowiązku grać cbeta. I potem fold był tam jak najbardziej OK. Pamiętaj, że multiway'u trzeba być trochę bardziej tight.
Pozdr
imo zla rozkmina, musisz bic turna nie ma co sie bac bijesz mase, takie negatywne myslenie nie wygra ci gierki. Na turnie pokazujesz slabosc to tak to sie konczy , standard sam tak tluke leszczy. jaka dobra reka tam czeka turna ? lol tylko AK i na to cie postawil. nie wiem ogolnie nie podoba mi sie na maxa te rozdanie.
Napisane przez 7bekon7
Cześć,Nie musisz tego 3betować vs UTG, wystarczy call. A jeśli grasz 3bet to ten sizing jest bardzo dobry.
Na flopie nie musisz grać tego cbeta w multiway'u. Ich range trafiają dość mocno w sety + overpairs.
Dalej zagrałbym tak samo. Na turnie masz dobrą cenę na call z tą częścią range'u, a na river niestety to byłby słaby hero call do takiego wysokiego sizingu.
PS: Nawet w Twojej poprzedniej ręce z KK nie miałeś imo obowiązku grać cbeta. I potem fold był tam jak najbardziej OK. Pamiętaj, że multiway'u trzeba być trochę bardziej tight.
Pozdr