strasznie ciężko..
od momentu kiedy jestem na PS (wczesniej też coś tam grałem ale bez kumacji ) to przez pierwszy miesiąc - dwa, się zzerowałem (max miałem chybaa 75-85$ grając SSS na NL10 na Party Poker (max 4 stoły!) - dwa dni nierozsądnej gry i 2/3 BR poszło;) później nawet SSS nie pomogło i wszystko poszło...)
zarejestrowałem się gdzie indziej dali mi 30$, grałem SSS na NL2 i NL4 na 16 stolikach BI 1$ (trochę wbrew zasadom - ale SSS już miałem opanowane i nie szarżowałem za bardzo tzn naginałem tylko callowanie betów pf dla set value;) ) (ogólnie nie polecam gry na tak dużej liczbie stolików - jak nie znasz b.dobrze SSS!! )
no i wtedy na tych limitach w 3 tygodnie z 30 zrobiłem ok150$ (więc nie wiem czy o takie ci efekty chodzi - za to granie z BI 1$ to w sumie wbrew teorii SSS)
a odkąd gram BSS to jest na razie tylko lepiej(21.01.08 - do dziś - br 390$;) ) dzięki przestrzeganiu zasad, czytaniu artów i przyglądaniu się analizie rąk (bo dawno nic nie wklejałem sam) no i bankroll managmentowi !!(to na prawdę najważniejsza rzecz dla początkujących - takich jak my)
czekam tylko na wyrobienie bonusa na platformie na której gram i wpłacam na titana, bo mi tych srebrnych przywilejów brakuje;) )
opanuj SSS - wklejaj rozdania kłopotliwych rąk - to dużo wyjaśnia, jak już opanujesz i zobaczysz czy cię to satysfakcjonuje czy nie (w sensie SSS) to przymierzaj się do BSS (teoretycznie jak byś chciał grać BSS NL2 z BI 2$ to starcza ci 40$, tylko ja w sumie grałem NL2 i NL4 z BI 5$ - wtedy min 20x5$)
jak bedziesz grał według zasad, które są na tej stronie to efekty będą przychodziły same
więc nauka + gra i jej analiza (przy pomocy tego forum) = SUKCES (czego tobie i sobie życzę) pozdro, innym też;)