Przejdź do forum
PLO - study group

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] PLO - study group

129 Posty
35 Użytkownicy
0 Reakcje
10.4 K Wyświetlenia
murkins

a jakie stawki trener masakruje?? bo od "loosing playera" nie warto się uczyć
jakieś statystyki po 100k rozdań chociaż by się przydało zobaczyć ile tam ciśniesz leszczy na plo200 _confused: bo przeczytać parę artykułów obejrzeć parę filmików na cr stox czy dc to każdy może
w skrócie... pokaż wykres _cool:

SamRadziwill

Loosing player? Chodzi o to, że Maggman gra bardzo loose? :D

Pomysł z HowTo zajebisty, jeśli tak to będzie wyglądało, to będę stałym gościem na treningach :f_thumbsup:

murkins

Napisane przez SamRadziwill
Loosing player? Chodzi o to, że Maggman gra bardzo loose? :D

Pomysł z HowTo zajebisty, jeśli tak to będzie wyglądało, to będę stałym gościem na treningach :f_thumbsup:

chodzi mi o to czy wygrywa dolary _confused: przecież dałem to w "... "

Tak, wygrywam dolary. Rozumiem Murkins, że Cię to interesuje, jednak nie mam zamiaru wklejać żadnych wykresów ani teraz, ani nigdy. Ponieważ można powiedzieć, że pokerem zajmuje się zawodowo i jest to moje jedyne źródło dochodów, postanowiłem już dawno temu nie rozmawiać o finansowej stronie z nikim, trzymam się tego i dobrze mi z tym. Nawet moi bliscy nie znają moich wyników, choć czasem po moich nastrojach pewnie widzą w którą stronę tym razem leci;). Masz więc kolego dwie opcje: zaufać mi na słowo że wygrywam, albo mi nie zaufać. Szczerze mówiąc: co wybierzesz nie ma dla mnie żadnego znaczenia. Proponuje po prostu samemu ocenić, czy warto mnie słuchać, czy nie.

W kwestii treningu howto - po namyśle mój pomysł bardzo mi się spodobał:D Mam zamiar go realizować. Będzie to wymagało co prawda jakiejś archiwizacji i przygotowywania materiałów, żeby każdy mógł utrzymać ciągłość nawet pomijając trening, czyli więcej pracy z mojej strony, no ale zobaczymy.

murkins

no tak jesteś pro wygrywającym... wierzymy na słowo
jak mogę ocenić to czy warto słuchać co masz do przekazania czy nie jeśli teoretycznie jest to dla mnie nowa odmiana i nie mam takiego doświadczenia jak trener"na słowo"
można dać dla "buma" z ulicy książkę o fizyce kwantowej 2 miesiące na przestudiowanie ubrać w garniak dodać przed imieniem dr.prof. zaprowadzić na uniwerek i kazać przeprowadzić wykład i co studenci pierwszego roku mają oceniać jaki poziom prezentuje ten doktor profesor?? no bo przecież powiedział że ma doktorat _confused:

SamRadziwill

Ale ocb? Murkins, chcesz prowadzić treningi or what? Maggman raczej nie został wybrany na trenera Omahy na słowo, tylko ktoś jego wyniki sprawdził...

szok38

Oki jestem wygięty.Absolutnie nie rozumiem Murkins o co Ci biega.Odpuść.A Ty nasz Trenerze działaj.Pozdrawiam

stary post jak swiat ale jak widze takie rzeczy to az mi sie scyzoryk w kieszeni otwiera

"doktor profesor"- to tak jak bys powiedzial o kims "szeregowy general" albo "majte kaitan ;)

Murkins, a co stoi na przeszkodzie zeby brac udzial w treningach Tribun Ceasara? ;) Tam masz pewnosc ze jest to doswiadczony gracz i napewno prowadzi treningi na wysokim poziomie. Po kilka takich treningach, mysle ze jak obejrzysz gre Maggmana, to bedziesz mogl spokojnie ocenic na ile nasz polski trener ma "skilla" a na ile tylko teoretyczna wiedze ;)