Przejdź do forum
100 pytań do nowego...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] 100 pytań do nowego admina

178 Posty
36 Użytkownicy
0 Reakcje
11.6 K Wyświetlenia
JacekPL

Witajcie,

Od 1 czerwca pracuję dla PokerStrategy. Przede mną mnóstwo pracy, zadań i ciekawych wyzwań.

Jeżeli interesuje was moja praca, moja wrażenia z Gibraltaru, lub macie inne pytania, w tym miejscu możecie je zadawac.

Jak tylko będę w stanie odpowiedziec, chętnie podzielę się swoimi wrażeniami, opowiem o mojej pracy i nowościach, jakie wprowadzamy.

Liczę także na słowa otuchy, trzymajcie za mnie kciuki w domach i na forum.

Wielu sukcesów w grze !!!

177 odpowiedzi
Masqb

dobra to ja zaczne :P

1. Czym się zajmowałeś wcześniej? (studia, praca itp)

2. Na czym polega twoja obecna praca? :D

PS ciekawe czy 100 pytan sie uzbiera =)

damianpat

Teraz moje:
Jaki będzie Twój zakres obowiązków?

JacekPL

AD1. Studiowałem ekonomię (handel zagraniczny)

AD2. Na razie wdrażam się we wszystkie systemy funkcjonujące w firmie. O szczegółach napiszę, jeżeli ktoś o nie zapyta ;)
AD PS (3). Odpowiadam bardzo szybko, precyzyjnie i w związku z tym proszę o precyzyjne pytania. Wtedy 100 pytań szybko przekroczymy.

petesam

Jaką masz wizję rozwoju Polskiego pokerstrategy? Jakie zakladasz sobie cele na nalblizsze 3 miesiace, pol roku i rok?

JacekPL

Ad4 (Damian): Zakres obowiązków obejmuje wszelkie aspekty funkcjonowania polskiej wersji PokerStrategy. Dołączyłem do simoo, z którym w najbliższym czasie ustalę podział zadań. Nowe tematy na forum, promocje dla polskich członków PS, nowe treści i wprowadzenie "nowej jakości" wszędzie tam, gdzie to będzie możliwe.

Pozdrawiam

Jak bardzo lubisz simoo? :D

6. Na jakich stawkach grasz?
7. Jaki pokerroom ? (o ile w ogóle grasz w pokera ;p)

armadilo

8. Możesz przy okazji fotkę wrzucić.... ;D

Powodzenia z nowymi obowiązkami!

JacekPL

Ad5: Wizja rozwoju - stworzenie możliwie najlepszego serwisu pokerowego w Polsce. Rozumiem przez to najlepsze treści (artykuły w dziale strategia, sesje treningowe, analizy rozdań, aktualne wiadomości z pokerowego świata), szybki, intuicyjny dostęp do wszystkich części strony, najlepsze promocje i wiele, wiele innych, o których jeszcze za wcześnie pisać.

Ad6: Cel na trzy miesiące: dziś jest mój pierwszy dzień w nowej pracy, zatem odpowiedź na pytania dot. celów długoterminowych jest jeszcze bardzo trudna. Myślę, że przez trzy miesiące uda mi się dokładnie poznać specyfikę firmy, najpilniejsze wyzwania i to, co można osiągnąć. Jednym z celów jest aktywizacja forum, ponieważ tylko dzięki dobrej komunikacji z polskimi członkami PokerStrategy będziemy w stanie stworzyć "produkt", który będzie odpowiedzią na Wasze potrzeby.

Ad7: Dłuższy okres - na to pytanie jest jeszcze zbyt wcześnie. Mam nadzieję, że po kilku tygodniach spędzonych tutaj będę mógł Wam coś więcej napisać.

JacekPL

Ad8. Simoo to fajny facet, choc bardzo nerwowy. PRZYSTOJNY, zabawny, baaardzo wysportowany. Cieszę się, że mogę z nim pracować.

FISH.

JacekPL

Ad9: Gram głównie turnieje. SnG na stawkach 5$ i 10$. Wielostołowe 2$, 5$. Choć parę razy zagrałem w satelitach do większych turniejów. Raz za 8$ udało mi się zagrać w turnieju z wpisowym 2,600$. I byłem w kasie. Odkąd jestem na PS grywam sporadycznie cash tables, głównie na stawkach NL50 i NL100.

Ad10: Zaczynałem od Expekta. Potem PartyPoker i PokerStars. Ostanio, z racji punktów grywałem na Titanie, EverestPoker i Pacific (byłem blisko platyny), teraz wracam na PS i PP.

A swoją drogą, ogłaszam banalny konkurs na odnalezienie mojego poprzedniego nicka. Nie powinniście mieć z tym żadnego problemu.

O kurde, chyba mnie polubiłeś? :D Ale nerwowy? No co ty! :D

Przystojny, zabawny, baaardzo wysportowany...

<object width="425" height="355"><param name="movie" value=" http://www.youtube.com/v/zq-l7FQz-6Q&hl=en"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src=" http://www.youtube.com/v/zq-l7FQz-6Q&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>

Pozdrawiam

damianpat

Simoo nerwowy?:)
cóż może miałem szczęście nie poznać go od tej strony...

JacekPL

Wykapany simoo.

Dlatego ciągle spycha mnie na kant stołu, przy którym na nieszczęście musimy razem pracować.

JacekPL

Damian, przez skype'a też wydawał mi się miły.

Na żywo nie wytrzymałbyś z facetem 20 minut.

Pierwsze 5 minut simoo je,

Drugie 5 minut simoo pije,

Kolejne 5 minut simoo opowiada głupie żarty

A na koniec każe ci się z nich śmiać.

Uciekasz na najwyższą skałę jaka jest w okolicy. I zaszywasz się w przyczółku dla uroczych małpek :-)

Pozdrawiam.

JacekPL

Ad11: Fotkę załaduję jutro, jak sobie jakąś zrobię, w stylu bardzo gibraltarskim.

piachu01

lol:D
Witam i życzę przyjemnej pracy;)
Jako takich pytań nie mam, ale jeżeli możesz to wklej jakieś zdjęcia z Gibraltalu;)

JacekPL

Jutro zarzucę Was sporą dawką fotek. Napiszcie tylko, co was interesuje, krajobrazy, simoo, czy urocze mieszkanki tego fantastycznego kraju.

Na propozycje czekam do wieczora.

Kto zaproponuje coś ciekawego jutro, może liczyc na dodatkowe foty we czwartek.

PS. Dzięki piachu za życzenia.

kfas

JacekPL napisał
Jutro zarzucę Was sporą dawką fotek. Napiszcie tylko, co was interesuje, krajobrazy, simoo, czy urocze mieszkanki tego fantastycznego kraju.
Na propozycje czekam do wieczora.
Kto zaproponuje coś ciekawego jutro, może liczyc na dodatkowe foty we czwartek.
PS. Dzięki piachu za życzenia.

simoo,simoo,simoo,krajobrazy,simoo,simoo, no i ew. jakies mile panie i samochodziki,simoo i simoo