witam imiennika i zycze powodzenia w nowej pracy
ja proponuje jedno zdjecie Ciebie z simoo, jedno siedziby PS i reszte z dziewczynami
witam imiennika i zycze powodzenia w nowej pracy
ja proponuje jedno zdjecie Ciebie z simoo, jedno siedziby PS i reszte z dziewczynami
Dziękuję za życzenia i pierwsze propozycje zdjęć, postaram się Was nie zawieźć. Pierwsze zdjęcia powinny się pojawić jutro o godzinie 15.00.
To napisz przynajmniej wcześniej jak tam jest.
Jest jakiś tam jeden budynek w którym są wszyscy admini wszystkich krajów ,
czy jesteście tam żeby nie płacić podatku a wasza praca polega na tym że siedzicie gdzieś tam w domu i pracujecie przy winie z laptopami przed sobą.
Ad12: W jednym budynku na Gibraltarze pracuje większość adminów. Kilku pozostało w Hamburgu i szykuje się do przeprowadzki.
Ad13: Podatki płacą wszyscy :-)
Ad14: Siedzimy w biurze przed laptopami, pijemy wodę niegazowaną, jemy owoce, czasem ryż lub makaron. Alkohol w miejscu pracy zakazany.
Ad15. Primera Division się skończyła. Najbliższy klub z tego, co się orientuję to Malaga i Sevilla (około 120km Malaga, 160km Sevilla).
Ad16. Ja rzeczywiście lubię wino - zdecydowanie nie sangrię. Jednak większość adminów po długim pobycie w Niemczech wybiera piwo :-)
toony122 napisał
witam imiennika i zycze powodzenia w nowej pracyja proponuje jedno zdjecie Ciebie z simoo, jedno siedziby PS i reszte z dziewczynami
![]()
Nie no, nie przesadzajmy z tym. Umiaru trochę może!!!! Wystarczy jedno zdjęcie Jacka z Simoo w siedzibie PS i reszte z dziewczynami.
Ja mam pytanie, ale nie wiem czy można?
Jak Pan zamierza promować pokera w rodzinnym mieście?
A może jeszcze jakieś zdjęcie zbiorowe wszystkich adminów którzy tam siedzą. Nawet nie wiemy ilu pracowników ma PS, ogólnie PS jest dosyć tajemnicze.
Cześć JacekPL, ja również życzę sukcesów w pracy ![]()
Jeśli można wiedzieć: ile masz lat?
I jeszcze: ile trwa wasz dzień pracy?
Zdjęcia pracowniczek PS będą mile widziane, no i oczywiście oprócz Twojego zdjęcia, to musi być zdjęcie Simoo. ![]()
@simoo
Może podzieliłbyś się głupimi żartami w szerszym gronie?
kfas napisał
JacekPL napisał
Jutro zarzucę Was sporą dawką fotek. Napiszcie tylko, co was interesuje, krajobrazy, simoo, czy urocze mieszkanki tego fantastycznego kraju.
Na propozycje czekam do wieczora.
Kto zaproponuje coś ciekawego jutro, może liczyc na dodatkowe foty we czwartek.
PS. Dzięki piachu za życzenia.simoo,simoo,simoo,krajobrazy,simoo,simoo, no i ew. jakies mile panie i samochodziki,simoo i simoo
Czy simoo to Twój fetysz?:)
Mnie interesują krajobrazy;)
Ad16. Zastanawiamy się razem z simoo nad pewną formą promocji pokera w kilku miastach w Polsce. Ale na szczegóły przyjdzie jeszcze czas.
Co sądzisz o domowych turniejach w gronie przyjaciół?
Czy grasz takie turnieje i czy można się czegoś nauczyć w takiej atmosferze?
Ad18. Zaczynamy pracę między 9.00 a 10.00. Zdarza się, że pracujemy do późna. Jak widzisz, odpowiedzi piszę o 21.00 i jeszcze większość z adminów pracuje.
Są dni, kiedy chłopaki siedzą do późna w nocy - szkolenia, coachingi, turnieje. Wtedy możemy trochę odespać i zaczynamy około 11.00.
ja mam pytanie, czy na gibraltarze jest bardzo gorąco?
czasem się zastanawiam, czy w przyszłości nie popracować dla PS,
ale odstrasza mnie klimat, lubie zimno...;)