Skip to forum
Notifications
Clear all

ACTA a poker

500 Posts
179 Users
0 Reactions
80.8 K Views
KudlatyPL

Napisane przez HandOnFire
http://pastebin.com/HLFmTtUW

ayfkm ?

:D

Reply
xTcWarMaster

Cenisz wolność? Bądź za ACTA, tylko w ten sposób można ich pokonać! To ma szanse przelać czarę goryczy!

Doczekamy się?

Reply
alnair

ayfkm ?

Taa Anonimusy udostępnili hasła do prywatnych kont pocztowych pracowników rządowych i innych.:f_cool:

6" rel="nofollow ugc" target="_blank">www.facebook.com/pages/Anonymous-...294189610593616

Reply
wukaesiak

Napisane przez KudlatyPL

ayfkm ?

:D
żeby złamać takie hasła to nawet hackerem nie trzeba być skoro Barbara daje haslo 'bacha' a jaworski 'jaworski' :f_biggrin:

Reply
ikarPL

Panowie trzeba iść na demonstracje, info macie gdzie i kiedy macie na FB.

Jak to nic nie da i ACTA zostanie podpisana, to emigrujemy, tworzymy opozycyjny rząd i przejmujemy Polskę!

Ja tylko obronię mgr i już zaczynam ogarnianie Grind House'u na Bali.

A na teraz pytanie: mam VPN, ale firma jest zarejestrowana w UK. niby logów nie trzymają jedynie czas podłączenia się do VPN. Jaki znacie VPN, którego firma nie jest zarejestrowana w EU/USA?

Reply
kozak567

Napisane przez trylobit
Panowie trzeba iść na demonstracje, info macie gdzie i kiedy macie na FB.

Jak to nic nie da i ACTA zostanie podpisana, to emigrujemy, tworzymy opozycyjny rząd i przejmujemy Polskę!

GL sir

Reply
ikarPL

Tusk klamie na konferencji wlasnie na zywo w TVP info np

ACTA- Arogancki Cyniczny Traktat Antyspołeczny

Reply

Napisane przez ikarPL

co mówi? nie mam TV.

Reply
KudlatyPL

Napisane przez trylobit

Napisane przez ikarPL

co mówi? nie mam TV.

[16:02:19] Tusk: "nie wiem gdzie jestem i co robie"

tym optymistycznym akcentem zakończyła się transmisja

Reply

http://www.popler.tv/Ratte84?e=2 - tak jest w warszawie :)

Reply
lechrumski

Z facebooka bardzo swiadomego umyslu, fajny i madry tekst.

"Moi parlamentarzysci!

Zdecydowaliscie sie podpisac ACTA, mimo ogromnej ilosci protestow w tej sprawie. Zrobiliscie to, choc powinniscie reprezentowac narod - czyli rowniez mnie - a reprezentujecie siebie samych. Zatailiscie przede mna kulisy zrobienia tego, bo umowa to zostala przedstawiona w dyrektywie dotyczacej rybolostwa, co daje mi do myslenia, ze chcecie cos przede mna ukryc.
Moi parlamentarzysci, nie ufam Wam, nie czuje sie przez Was reprezentowany, nie popieram Was, straciliscie mnie jako swego wyborce i jako czlowieka, ktory nawet majac inne poglady polityczne zauwaza, ze kierujecie sie egocentryzmem i zyskiem niewielu przy stracie wielu.
Chcialem Wam powiedziec, ze mylicie sie sadzac, ze ludzie sa glupi i nieswiadomi. Budza sie z kazdym Waszym oszustwem i beda sie budzic, bo kazdy czlowiek wczesniej czy pozniej rozumie otaczajacy swiat. Ci ludzie rozumieja coraz bardziej, ze zycie w swiecie, w jakim kilkunastu jest niewyobrazalnie bogatych, a co 5 sekund w Afryce z glodu umiera dziecko, jest patologia i dyshonorem dla kogos, kto smie nosic miano czlowieka. Jest mi wstyd, ze przyczynilem sie do wybrania Was i sam zgotowalem memu krajowi taki los, gdy moi rodzice walczyli w Solidarnosci o moja wolnosc, ktora teraz krok po kroku jest mi odbierana. To zalosne, by opowiadac w telewizji milionom, ze Polacy w sobote wieczorem wchodza na strony sejmowe, gdy wiadomo, ze bylo wlamanie hackerow. To uwlaczajace, by oszukiwac ludzi, zadluzac ich i wciskac im kit, zamiast godnie podnosic ich poziom swiadomosci i dazyc do ewolucji czlowieka.

Niniejszym wzywam wiec wszystkich budzacych sie ludzi, ktorzy rozumieja i zaczynaja rozumiec, ze to nie jest teoria konspiracyjna garstki panikarzy, ale autentyczny plan elit stopniowego gotowania zaby, jaka nie wiedzac, ze jest gotowana, nie wychodzi z garnka, wzywam Was wszystkich, byscie na tyle, na ile mozecie, informowali swoich znajomych o tym, co sie dzieje - poki jeszcze mozemy pisac na FaceBooku. Bycie mowili im, nawet tylko najblizszej rodzinie, co sie dzieje i zdali sobie sprawe, ze zyja w uludzie i snie o finansach, rzekomym dobrobycie, rzadzie reprezentujacym obywateli, snie o nieuleczalnych chorobach i efekcie cieplarnianym. Wielkim snie, jaki na co dzien jest pokazywany w mediach, a oni go wciagaja jak gabka wode.

Nie bylo do tej pory systemu, jaki by nie upadl. Nie byloby rzadu, jaki by sie utrzymal. Odejdziecie tez Wy, moi "reprezentanci", do przeszlosci ewolucji, wraz z epoka egocentryzmu, ktory ustepuje miejsca nowej swiadomosci czlowieka kierujacego sie czyms znacznie wiecej, niz swoimi wlasnymi lękami.

Polacy - obudzcie sie. "

Reply

Jak doprowadzić do dymisji rządu?

Reply
LeonineTitan

iść protestować, a nie siedzieć przed monitorem.

Reply
Fil1987

Lechu to bardzo mądry tekst, ale napisany z nieco przydużą, w moim odczuciu, pompą, patetyzmem, dodatkowo brzmi to bardziej jak nawoływanie do biadolenia elit intelektualnych niźli do pewnej rewolucji. Mimo wszystko, bardzo dobry tekst:)

Pozdrawiam

Reply

Napisane przez LeonineTitan
iść protestować, a nie siedzieć przed monitorem.

w czwartek w Poznaniu - idę!

Reply
alnair

jutro Kraków-idę!

Reply
blyskacz

Poznan idzie!

Reply
Spawciu

Rybnik idzie ;d

Reply
marinero36