Co za mecz
♠_thumbsup:
VeB!
Co za mecz
Bez wątpienia dwa najlepsze kluby na świecie... ale Barca jest lepsiejsza ![]()
VeB!
Drugiej bramki dla Arsenalu wogole nie powinno byc !!
Jaki faul? Jaki rzut karny ? O red card dla Puyola juz nawet nie wspominam ♠_ugly:
♠_o:
Eh... nie no, przeszkodził mu w strzale... zwyczajny pech, ale na czerwoną się kwalifikowało niestety
No co ty babel chyba sobie zartujesz, to napadaczek kopnal w nogi Puyola on nie wykonal zadnego ruchu ♠_confused:
Wiec skoro arbiter podyktowac ten wg mnie watpliwy karny, nie musial wywalac Puyola z boiska ![]()
Z drugiej strony Fabregas na zolta tez raczej nie zasluzyl. Tylko ze Puyola final chyba tez ominie
Kurwa trafili 2 outera na river . Na camp nou dostaną swoje i wróca na swoje wyspy z niesmakiem
Napisane przez kosciasty
(....) Tylko ze Puyola final chyba tez ominie![]()
nawet jesli barcelona przejdzie dalej to inter juz sobie nie da odebrac miejsca w finale
Napisane przez arturkard
Napisane przez kosciasty
(....) Tylko ze Puyola final chyba tez ominie![]()
nawet jesli barcelona przejdzie dalej to inter juz sobie nie da odebrac miejsca w finale
I to jest podejście:) Nie jestem do końca o tym przekonany ale całym sercem chcę żeby tak się stało. Forza Neroazzurri
O nie nie... Barca będzie pierwszym klubem w historii, który obroni puchar Ligi Mistrzów
No bo kto jak nie oni
To byłby rzeczywiście cios . Nie róbmy napinki niech sie wszystko rozstrzyga na boiskach.
Kaczmarol czekałem na Twój wpis
Spokojnie, nie będziesz musiał patrzeć... wyłączysz TV
Piękny mecz! Dobrze że Arsenal zremisował bo rewanż byłby nudny :/. Zwycięzca tego dwumeczu zdobędzie Ligę Mistrzów.Jeśli Barcelona awansuje marzy mi się finał z Lyonem- będzie to maksymalne upokorzenie realu