Inter wygra ?
Napisane przez Kaczmarol
Ktokolwiek bylebym nie musiał patrzeć jak Puyol podnosi puchar na ESB![]()
+1
Puchar LM najlepiej wygląda w rękach Ferdinanda
![]()
Napisane przez andrzej5
Jeśli Barcelona awansuje...
A bierzesz w ogóle pod uwagę, że będzie inaczej? Niby jak miałoby to się stać?
Napisane przez rafaeelloooo
Napisane przez Kaczmarol
Ktokolwiek bylebym nie musiał patrzeć jak Puyol podnosi puchar na ESB![]()
+1
Puchar LM najlepiej wygląda w rękach Ferdinanda
![]()
+1 +1 +1 +1 +1 +1
Glory Glory Man United!
Napisane przez kosciasty
Drugiej bramki dla Arsenalu wogole nie powinno byc !!
Jaki faul? Jaki rzut karny ? O red card dla Puyola juz nawet nie wspominam ♠_ugly:♠_o:
No nie, ile jeszcze takich komentarzy będzie? Ja rozumiem, że ktoś lubi jakiś zespół, że mu kibicuje, ale dlaczego tak niewiele osób potrafi się wysilić na jako taki obiektywizm? Ta czerwona kartka i rzut karny nie podlega dyskusji. ŻADNEJ DYSKUSJI!!! I tyle w temacie.
spójrz sobie tak mniej więcej 2:48. Wyraźnie widać, że Fabregas już zamierza strzelić a Puyol najzwyczajniej w świecie wpada na niego i uniemożliwia mu oddanie strzału.
Lubię Barcelonę, ale nie oznacza to, że nie umiem przyznać racji sędziemu w sytuacji niekorzystnej dla Barcelony. Na tym polega obiektywizm.
Napisane przez babel92
Napisane przez andrzej5
Jeśli Barcelona awansuje...A bierzesz w ogóle pod uwagę, że będzie inaczej? Niby jak miałoby to się stać?
![]()
Jak zagra Marquez w obronie to wszystko możliwe. Zresztą Arsenal to nie Stuttgart żeby dostać 4:0
![]()
Jeśli Barca na Camp Nou zagra cały mecz tak jak dziś pierwszą połowę, to możemy grać nawet bez bramkarza ♠_p:
Napisane przez arturkard
Napisane przez kosciasty
(....) Tylko ze Puyola final chyba tez ominie![]()
nawet jesli barcelona przejdzie dalej to inter juz sobie nie da odebrac miejsca w finale
Hehe Inter bedzie tak samo bezradny, jak w meczach grupowych.
Karny n/c, obejrzalem dokladnie teraz na kompie i to jakis joke jest.
Whateva, rewanz bedzie formalnoscia, Vamos Barca!!
wpadł puyol na fabregasa? wpadł
fabregas miał oddać strzał by strzelić gola? tak
Gdy ktoś jest sam na sam i zostaje powstrzymywany faulem, niestety dyktujemy rzut wolny czy tam karny i dajemy czerwoną kartkę. Tyle w temacie.
Jestem kibicem Barcy, ale przepisy mówią jasno.
Fakt faktem przepisy mówią jasno i nie są do interpretowania własnego, ale mimo wszystko czerwona kartka za taką sytuacje jest co najmniej kontrowersyjna.
Nie była to typowa sytuacja w której napastnik wychodzi sam na sam z bramkarzem, ale walka o piłkę w polu karnym , oboje na nią nabiegali, nie fortunnie włożył nogę przy strzale między nogi Puyola i mamy faul, nie był to ani specjalny ani z premedytacja faul, myślę że spokojnie mogło się obyć bez kartki.
Napisane przez pokermaster555
Nie była to typowa sytuacja w której napastnik wychodzi sam na sam z bramkarzem, ale walka o piłkę w polu karnym , oboje na nią nabiegali..
Proszę Cię... Przecież Fabregas składał się do strzału i miał praktycznie pustą bramkę ![]()
Także jestem wielkim kibicem Barcelony, ale umiem trzeźwo patrzeć na konkretne sytuacje ![]()
Pozdrawiam