Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Arsenal vs Barca

48 Posty
22 Użytkownicy
0 Reakcje
2,423 Wyświetlenia

Inter wygra ? :facepalm:

rafaeelloooo

Napisane przez Kaczmarol
Ktokolwiek bylebym nie musiał patrzeć jak Puyol podnosi puchar na ESB :)

+1

Puchar LM najlepiej wygląda w rękach Ferdinanda :D

babel92

Napisane przez andrzej5
Jeśli Barcelona awansuje...

A bierzesz w ogóle pod uwagę, że będzie inaczej? Niby jak miałoby to się stać? :D

derus

Napisane przez rafaeelloooo

Napisane przez Kaczmarol
Ktokolwiek bylebym nie musiał patrzeć jak Puyol podnosi puchar na ESB :)

+1

Puchar LM najlepiej wygląda w rękach Ferdinanda :D

+1 +1 +1 +1 +1 +1

Glory Glory Man United!

Napisane przez kosciasty
Drugiej bramki dla Arsenalu wogole nie powinno byc !!
Jaki faul? Jaki rzut karny ? O red card dla Puyola juz nawet nie wspominam _ugly: :facepalm: _o:

No nie, ile jeszcze takich komentarzy będzie? Ja rozumiem, że ktoś lubi jakiś zespół, że mu kibicuje, ale dlaczego tak niewiele osób potrafi się wysilić na jako taki obiektywizm? Ta czerwona kartka i rzut karny nie podlega dyskusji. ŻADNEJ DYSKUSJI!!! I tyle w temacie.

spójrz sobie tak mniej więcej 2:48. Wyraźnie widać, że Fabregas już zamierza strzelić a Puyol najzwyczajniej w świecie wpada na niego i uniemożliwia mu oddanie strzału.

Lubię Barcelonę, ale nie oznacza to, że nie umiem przyznać racji sędziemu w sytuacji niekorzystnej dla Barcelony. Na tym polega obiektywizm.

andrzej5

Napisane przez babel92

Napisane przez andrzej5
Jeśli Barcelona awansuje...

A bierzesz w ogóle pod uwagę, że będzie inaczej? Niby jak miałoby to się stać? :D

Jak zagra Marquez w obronie to wszystko możliwe. Zresztą Arsenal to nie Stuttgart żeby dostać 4:0 :P

babel92

Jeśli Barca na Camp Nou zagra cały mecz tak jak dziś pierwszą połowę, to możemy grać nawet bez bramkarza _p:

kfas

Napisane przez arturkard

Napisane przez kosciasty
(....) Tylko ze Puyola final chyba tez ominie ;(

nawet jesli barcelona przejdzie dalej to inter juz sobie nie da odebrac miejsca w finale

Hehe Inter bedzie tak samo bezradny, jak w meczach grupowych.

Karny n/c, obejrzalem dokladnie teraz na kompie i to jakis joke jest.

Whateva, rewanz bedzie formalnoscia, Vamos Barca!!

Nie żaden joke, ewidentny karny, jak można tego nie widzieć?

Ja tam bym nie podyktował karnego, ale nie jestem sędzią

Urbi23

Ewidentny karny, ale czerwona kartka?

shinthps

wpadł puyol na fabregasa? wpadł
fabregas miał oddać strzał by strzelić gola? tak

Gdy ktoś jest sam na sam i zostaje powstrzymywany faulem, niestety dyktujemy rzut wolny czy tam karny i dajemy czerwoną kartkę. Tyle w temacie.

Jestem kibicem Barcy, ale przepisy mówią jasno.

Fakt faktem przepisy mówią jasno i nie są do interpretowania własnego, ale mimo wszystko czerwona kartka za taką sytuacje jest co najmniej kontrowersyjna.

Nie była to typowa sytuacja w której napastnik wychodzi sam na sam z bramkarzem, ale walka o piłkę w polu karnym , oboje na nią nabiegali, nie fortunnie włożył nogę przy strzale między nogi Puyola i mamy faul, nie był to ani specjalny ani z premedytacja faul, myślę że spokojnie mogło się obyć bez kartki.

babel92

Napisane przez pokermaster555
Nie była to typowa sytuacja w której napastnik wychodzi sam na sam z bramkarzem, ale walka o piłkę w polu karnym , oboje na nią nabiegali..

Proszę Cię... Przecież Fabregas składał się do strzału i miał praktycznie pustą bramkę :)
Także jestem wielkim kibicem Barcelony, ale umiem trzeźwo patrzeć na konkretne sytuacje ;)

Pozdrawiam =)

LEO hot or not ? :D

babel92

HOOOOT :f_love: :f_love: :f_love:

SamRadziwill

:heart: :heart: :heart:

Artu89

jaki wynik?

Leo - Arsenal 3:1 :]

Artu89

leo cisnie :)