Skip to forum
Notifications
Clear all

Denley

12 Posts
7 Users
0 Reactions
1,710 Views
Krzysiek02

Kupował ktoś na tej stronie? Gdzieś czytałem, że sprzedają ubrania idealnie dopasowane do ciała. Kupiłem bluzę która na zdjęciu jest idealnie dopasowana do sylwetki ciała. Zakładam ją a ona wisi jak worek. :facepalm: Na drugiej znów jest jakaś plamka.

Reply
11 replies
trzasku

Cześć Krzysztof,

Sam nie kupowałem w tym sklepie, ale jestem pewny, że jak im napiszesz to Ci bez problemu powinni ją zamienić.

• sklep@denley.pl

Jeżeli miałbyś jeszcze jakiekolwiek pytania proszę pisać. Postaram się pomóc jak najlepiej potrafię. :fdrink

Pozdrawiam i życzę dużo asów, :f_cool:
Patryk

Reply
Krzysiek02

Tu zamiana nic nie da. Zobacz jak ta bluza wygląda na ich stronie
http://www.denley.pl/product-pol-15647-R-FJEN-H201-GRAFITOWY.html
A jak po założeniu

Widzisz podobieństwo bo ja nie. Nawet jakbym wziął rozmiar mniejszą to i tak nie wyglądałaby jak na zdjęciu.

Reply
trzasku

Szczerze mówiąc też nie. Możesz spróbować poprosić o zwrot pieniędzy bo produkt nie odpowiada temu z reklamy.

Pozdrawiam i życzę dużo asów, :f_cool:
Patryk

Reply

Rzeczywiście ta bluza kiepsko wygląda, ja tam kupuję koszule głównie i jestem bardzo zadowolony. Chociaż mój brat ma bluzę i tez jest ok

Reply
Krzysiek02

Jedynie ta bluza jakoś przylega do ciała ale na dole też chyba jest 4 cm od normy. Ma może ktoś tą bluzę?
www.denley.pl/product-pol-13928-BOLF-3410-CAMELOWY.html

Jak myślicie ona jest dopasowana do sylwetki ciała czy tez będzie wyglądać jak ta pierwsza.

Reply
zajcur

Jest masa stacjonarnych sklepow, gdzie sobie przymierzasz i wszycho wiesz. Nie rozumiem kupowania ubran online, no chyba, ze po wczesniejszej przymiarce.

Reply
Krzysiek02

Napisane przez zajcur
Jest masa stacjonarnych sklepow, gdzie sobie przymierzasz i wszycho wiesz. Nie rozumiem kupowania ubran online, no chyba, ze po wczesniejszej przymiarce.

Tylko, że nie które rzeczy dostępne w internecie są nie do znalezienia w sklepie stacjonarnym.

Reply
MacbossRa

Ja kupiłem tam towaru za około 700zł. Zachęcony cenami i wyglądem na zdjęciach. Wszystko jednak okazało się totalnym dziadostwem. Kompletnie niedopasowane ubrania itp. Piszą że coś jest 100% bawełna a w rzeczywistości to poliester czy inna lipa. Towar odesłałem. Kase oddali.

Reply
Szkodnick

Napisane przez Krzysiek02
Jak myślicie ona jest dopasowana do sylwetki ciała czy tez będzie wyglądać jak ta pierwsza.

Zależy od sylwetki. Kolega np. nie ma z tym problemu: click

Reply
Krzysiek02

Napisane przez MacbossRa
Ja kupiłem tam towaru za około 700zł. Zachęcony cenami i wyglądem na zdjęciach. Wszystko jednak okazało się totalnym dziadostwem. Kompletnie niedopasowane ubrania itp. Piszą że coś jest 100% bawełna a w rzeczywistości to poliester czy inna lipa. Towar odesłałem. Kase oddali.

Ja tak samo miałem wziąć kilka bluz ale na szczęście wziąłem tylko dwie.

Reply

Czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego te ubrania na denley są takie tanie? No szukam i szukam i nie mogę znaleźć żadnej informacji odnośnie tego sklepu tzn coś tam znalazłam np tutaj ale to jeszcze nie jest to głównie mi chodzi o jakośc tych ubrań

Reply