Kupował ktoś na tej stronie? Gdzieś czytałem, że sprzedają ubrania idealnie dopasowane do ciała. Kupiłem bluzę która na zdjęciu jest idealnie dopasowana do sylwetki ciała. Zakładam ją a ona wisi jak worek.
Na drugiej znów jest jakaś plamka.
Tu zamiana nic nie da. Zobacz jak ta bluza wygląda na ich stronie
http://www.denley.pl/product-pol-15647-R-FJEN-H201-GRAFITOWY.html
A jak po założeniu
Widzisz podobieństwo bo ja nie. Nawet jakbym wziął rozmiar mniejszą to i tak nie wyglądałaby jak na zdjęciu.
Rzeczywiście ta bluza kiepsko wygląda, ja tam kupuję koszule głównie i jestem bardzo zadowolony. Chociaż mój brat ma bluzę i tez jest ok
Jedynie ta bluza jakoś przylega do ciała ale na dole też chyba jest 4 cm od normy. Ma może ktoś tą bluzę?
www.denley.pl/product-pol-13928-BOLF-3410-CAMELOWY.html
Jak myślicie ona jest dopasowana do sylwetki ciała czy tez będzie wyglądać jak ta pierwsza.
Jest masa stacjonarnych sklepow, gdzie sobie przymierzasz i wszycho wiesz. Nie rozumiem kupowania ubran online, no chyba, ze po wczesniejszej przymiarce.
Napisane przez zajcur
Jest masa stacjonarnych sklepow, gdzie sobie przymierzasz i wszycho wiesz. Nie rozumiem kupowania ubran online, no chyba, ze po wczesniejszej przymiarce.
Tylko, że nie które rzeczy dostępne w internecie są nie do znalezienia w sklepie stacjonarnym.
Ja kupiłem tam towaru za około 700zł. Zachęcony cenami i wyglądem na zdjęciach. Wszystko jednak okazało się totalnym dziadostwem. Kompletnie niedopasowane ubrania itp. Piszą że coś jest 100% bawełna a w rzeczywistości to poliester czy inna lipa. Towar odesłałem. Kase oddali.
Napisane przez Krzysiek02
Jak myślicie ona jest dopasowana do sylwetki ciała czy tez będzie wyglądać jak ta pierwsza.
Zależy od sylwetki. Kolega np. nie ma z tym problemu: click
Napisane przez MacbossRa
Ja kupiłem tam towaru za około 700zł. Zachęcony cenami i wyglądem na zdjęciach. Wszystko jednak okazało się totalnym dziadostwem. Kompletnie niedopasowane ubrania itp. Piszą że coś jest 100% bawełna a w rzeczywistości to poliester czy inna lipa. Towar odesłałem. Kase oddali.
Ja tak samo miałem wziąć kilka bluz ale na szczęście wziąłem tylko dwie.
Czy ktoś mi może powiedzieć dlaczego te ubrania na denley są takie tanie? No szukam i szukam i nie mogę znaleźć żadnej informacji odnośnie tego sklepu tzn coś tam znalazłam np tutaj ale to jeszcze nie jest to głównie mi chodzi o jakośc tych ubrań