mecz mógł się podobać wszystkim, oprócz kibiców barcelony...
n1 real!
pierwszy raz od czasu swietnosci barcy real byl druzyną lepszą
mecz mocno ok ale duzo lepiej by bylo gdyby sanchez od poczatku gral za tello i higuan za dimarie
o ile real powinien latwo poradzic sobie z bayernem tak o barce mozna sie zaczac bać w LM, no ciekawe
Tak slabej Barcy nie widzialem juz z 10 lat. Xavi wygladal jak by mial duzego kaca, Iniesta zagubiony, Puyol przy bramce na 1-0 zachowal sie jak junior i to tez nie nadarzajacy za materialem no i ten Tello
Kto to w ogole jest i czemu on dzis gral ? On wygral jakas zdrapke w Chispach i mu pozwolona w nagrode zagrac ? Tak slabego pilkarza na takim poziomie nie spodziewalem sie.
Plusem jest to, ze ten mecz pozwolil mi uwierzyc w final LM Chelsea - Bayern
Graty dla Realu ![]()
Guardiola przegrał mistrzostwo już przed meczem wystawiając taki, a nie inny skład. Takie eksperymenty nawet z Osasuną nie zadziałały, a co dopiero z Realem.
Napisane przez pakohc
pierwszy raz od czasu swietnosci barcy real byl druzyną lepsząmecz mocno ok ale duzo lepiej by bylo gdyby sanchez od poczatku gral za tello i higuan za dimarie
o ile real powinien latwo poradzic sobie z bayernem tak o barce mozna sie zaczac bać w LM, no ciekawe
Real był dużo lepszy w Superpucharze a mimo to i tak przegrał
REAL MADRYT!!!!!!!
Mistrz Hiszpanii!!!!!!
TELLO ![]()
co jak co mecz słaby, mało strzałów i akcji, wiekszosc konczyla sie w srodkowej czesci boiska, ale najs job real.
Napisane przez SeBiX7
nadchodzące derby Manchesteru>gran debi
yall see![]()
No chyba cię drze
![]()
Super mecz Realu, jeszcze wygrana dająca awans we środę i będzie ekstra!
![]()
Wymęczona wygrana z Levante po problematycznym karnym. Porażka z Chelsea i teraz z Realem. Chciałbym jeszcze żeby Real powtórzył to w finale LM, ale z taką grą ciężko będzie Barcelonie wygrać dwoma bramkami
a i Real jeszcze nie awansował, ale jestem pełen optymizmu po dzisiejszym meczu. :sdrink
Hala Madrid!! :fuckyeah
Napisane przez SeBiX7
nadchodzące derby Manchesteru>gran debi
yall see![]()
So much +1
:f_love:
![]()
Napisane przez Jarzab86
Wymęczona wygrana z Levante po problematycznym karnym. Porażka z Chelsea i teraz z Realem. Chciałbym jeszcze żeby Real powtórzył to w finale LM, ale z taką grą ciężko będzie Barcelonie wygrać dwoma bramkamia i Real jeszcze nie awansował, ale jestem pełen optymizmu po dzisiejszym meczu. :sdrink
Hala Madrid!! :fuckyeah
Do finału trzeba dojść, "wymęczone" 2:1 z Bayernem gzie powinno być minimum 3:1 lub 4:1, a skoro już tak kibicujesz Realowi to mogłeś jeszcze dodać ze Chelsea powinna więcej wygrać przy 1 celnym strzale na bramkę
Napisane przez rafaeelloooo
Bąbel, gdzie jesteś?
Zawsze jak farsa przegrywa to ciebie nie ma, dziwne :P:P
nie miałem dostępu do kompa, smutna buzia, ale zasłużone zwycięstwo Realu ♠_thumbsup:
HALA MADRID !!!! Dzięki dobrej defensywnej grze udało się ograć Barce
Bravo mamy mistrza <jupi>