Góral, chyba mówił, że 6% graczy jest graczami wygrywającym. Mogę się mylić, ale na pewno coś bardzo blisko tego...
Cześć,
Nie byłbym tak krytyczny wobec siebie
Osobiście polecam test, według mnie jest wiarygodny. Będąc w liceum (ok.15 lat temu) robiłem test u psychologa, wyszło mi ok 128, dzisiaj na teście czerwonym miałem 130, więc dla mnie jest to potwierdzeniem rzetelności.
Co do wysokich wyników u przedmówców, to wynika to ze specyfiki forum, potwierdza to tylko że w pokerze trzeba umieć pogłówkować.
Jak dla mnie IQ to takie ręce startowe, ktoś ma AA inny QQ, jeszcze inny 22 lub 72, a to jaki będzie wynik końcowy zależy, jak to rozegrasz i co spadnie na stół.
Szansa że 72 wygra z AA jest mała, ale jak wiemy zdarza się ..
Ale pięknie to porównałem !! ![]()
Udanego rozgrywania!
Pozdrawiam
niby inteligecni hehe a nie widzom prostej rzeczy ![]()
przeciez ten test jest zrobiony tak zeby akzdy dostal 120 iq i wiencej zeby kupil se czerwony test za 9 złotych + vat
Robiłem kilka razy takie testy, niegdy wcześniej nie płacąc za wynik. Zrobiłem niebieski w kilkanaście minut na 150pkt, wątpię żeby to był realny wynik ![]()
Są to typowe zadania z takich testów, jednak znacznie łatwiejsze. Tylko jednego zadania nie byłem pewien, nie polecam, test ma raczej zachęcić do zrobienia następnego, droższego, równie łatwego i wybulenia już ponad dyszki. :fdrink
Swoją drogą, sprawdziłem całą listę wyników, heheszki sobie wpisują tam imię i nazwisko z dumą prezentując wynik 150-145 i pewnie do tego lajkują na fejsie hahahh.
Darmowy TEST IQ znalazłam na http://my-iq.pl wyszło mi 133, naprawde jestem zadowolona