Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

IQ test

47 Posty
24 Użytkownicy
4 Reakcje
16.4 K Wyświetlenia

Góral, chyba mówił, że 6% graczy jest graczami wygrywającym. Mogę się mylić, ale na pewno coś bardzo blisko tego...

Odpowiedz
Cytat

Cześć,

Nie byłbym tak krytyczny wobec siebie :)

Osobiście polecam test, według mnie jest wiarygodny. Będąc w liceum (ok.15 lat temu) robiłem test u psychologa, wyszło mi ok 128, dzisiaj na teście czerwonym miałem 130, więc dla mnie jest to potwierdzeniem rzetelności.

Co do wysokich wyników u przedmówców, to wynika to ze specyfiki forum, potwierdza to tylko że w pokerze trzeba umieć pogłówkować.

Jak dla mnie IQ to takie ręce startowe, ktoś ma AA inny QQ, jeszcze inny 22 lub 72, a to jaki będzie wynik końcowy zależy, jak to rozegrasz i co spadnie na stół.

Szansa że 72 wygra z AA jest mała, ale jak wiemy zdarza się .. :)

Ale pięknie to porównałem !! :truestory:

Udanego rozgrywania!

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat

niby inteligecni hehe a nie widzom prostej rzeczy :deadhappy:
przeciez ten test jest zrobiony tak zeby akzdy dostal 120 iq i wiencej zeby kupil se czerwony test za 9 złotych + vat xD :truestory:

Odpowiedz
Cytat
Najczarniejszy

Robiłem kilka razy takie testy, niegdy wcześniej nie płacąc za wynik. Zrobiłem niebieski w kilkanaście minut na 150pkt, wątpię żeby to był realny wynik :badteeth:
Są to typowe zadania z takich testów, jednak znacznie łatwiejsze. Tylko jednego zadania nie byłem pewien, nie polecam, test ma raczej zachęcić do zrobienia następnego, droższego, równie łatwego i wybulenia już ponad dyszki. :fdrink

Swoją drogą, sprawdziłem całą listę wyników, heheszki sobie wpisują tam imię i nazwisko z dumą prezentując wynik 150-145 i pewnie do tego lajkują na fejsie hahahh.

:truestory:

Odpowiedz
Cytat
nommine

mi wyszło iQ = 843 - bo nie wysłałem sms'a... :truestory:

Odpowiedz
Cytat

Darmowy TEST IQ znalazłam na http://my-iq.pl wyszło mi 133, naprawde jestem zadowolona

Odpowiedz
Cytat
LlorDziq1916

jak ma się duże IQ to się nie uwierzy w te brednie xD

Odpowiedz
Cytat