Jako, ze i tak nie dotknalem maszynki przez ostatnie 12 dni by w szczytnym celu pomeczyc sie troche z drapiaca twarza dla dobra ogolu moze warto by bylo pomyslec o przeniesieniu akcji na nasz polski pokerowy grunt?
Moj kolega z pracy odszedl na poczatku roku po 3 latach walki z choroba i do samego konca wspieral akcje Movember, dlatego tez wiekszosc mo-bros i mo-sistas z mojej firmy od 1go na calego poswiecilo sie idei i na tym etapie juz czuje sie jakbym przeniosl sie w czasie o kilkanascie lat wstecz.
Niestety obecnie mieszkam w uk a jak juz i tak podjalem sie wyzwania chcialbym by i nasz kraj cos na tym skorzystal, stad pomysl zalozenia profilu na movemberze na zakladce rest of world (jedyna opcja wyboru Polski) i proby zebrania jakichkolwiek srodkow pod szyldem pokera.
Teamowego watku zalozyc sie dla "rest of world" niestety nie da, ale gdyby znalezli sie chetni czy to na zapuszczeanie wasika czy tez na drobny datek chetnie zaloze profil pokerowy i wrzuce zdjecia chetnych, ktorzy wczesniej przeslylali by mi na maila.
Wydaje mi sie jednak ze najpierw wypadalo by sprawdzic czy wogole tego typu akcja spotka sie z jakimkolwiek odzewem stad moje pytanie:
Czy sa tutaj mo-bro's albo mo-sistas chetni wspomoc akcje w jakikolwiek sposob??