....ups, przez pomyłke skasowałem sobie tego posta....da się to jakoś odwrócić??;/
Witam.
Link musiałem skasować, ale zacytowałem źródłową stronę, więc wszystkie informacje macie tutaj.
Zachęcam do pomocy, cel jest naprawdę szlachetny. Coraz więcej osób choruje na tę straszną chorobę.
Pozdrawiam
A niedałoby się czegoś zrobić, żeby ta wiadomość była cały czas widoczna z głównego menu albo coś podobnego? Za chwilę zniknie w gąszczu innych tematów forum, a wg mnie temat ważny, chodzi o życie człowieka, jednego z nas....
Kiedyś jak o ile dobrze pamiętam zaginął członek Polskiego PokerStrategy, to nawet był news na głównej z prośbą o pomoc, tak jakoś to sobie przypomniałem....
IMO zwalczenie nowotworu nie jest rzecza trudna, wystarczy dobra dieta i po klopocie, tylko malo ludzi o tym wie niestety
Napisane przez kozak567
IMO zwalczenie nowotworu nie jest rzecza trudna,![]()
zanim coś napiszesz......POMYŚL!!!!
też właśnie chciałem założyć temat po tym jak przeczytałem to na konkurencyjnym portalu..
ale cieszę się, że ktoś już to zrobił.
i niech każdy się tu wpisuje co chwilę, żeby przynajmniej był cały czas widoczny na głównej!
trzymaj się MIPI.
Fajnie że ktoś założył temat.
Szkoda że nie ma news'a na stronie głównej, dotarło by do szerszej grupy osób.
Warto się przyłączyć.
Nigdy nie wiadomo w jakiej sytuacji życie nas postawi jutro, i czy nie my będziemy musieli liczyć na pomoc innych.
Wcześniej już o tym pisałem, że kiedyś była inna sprawa, dotycząca użytkownika PS i był news. Teraz też można zrobić imo, chodzi wkońcu o życie człowieka........
Nie wykluczamy, że news się pojawi. Wszystkiemu przyjrzą się jutro odpowiednie osoby i podejmą decyzję
Rak pluc jest praktycznie nieuleczalny, ale mimo wszystko wierze, ze chlopak wroci do zdrowia i oczywiscie do stolikow.
Poszło!
Moja babcia też miała kilka lat temu nowotwór i pomimo zaawansowanego wieku podjęła walkę i pokonała skur**syna! Najważniejsza jest motywacja i wiara w zwycięstwo!