Skip to forum
Notifications
Clear all

[Closed] Pomoc!!!

84 Posts
46 Users
0 Reactions
9,426 Views

....ups, przez pomyłke skasowałem sobie tego posta....da się to jakoś odwrócić??;/

83 replies
ssspeeder

Ja juz puscilem swoja cegielke,mam nadzieje ze gosc sie jednak wylize z tego ;(

Witam.

Link musiałem skasować, ale zacytowałem źródłową stronę, więc wszystkie informacje macie tutaj.

Zachęcam do pomocy, cel jest naprawdę szlachetny. Coraz więcej osób choruje na tę straszną chorobę.

Pozdrawiam

A niedałoby się czegoś zrobić, żeby ta wiadomość była cały czas widoczna z głównego menu albo coś podobnego? Za chwilę zniknie w gąszczu innych tematów forum, a wg mnie temat ważny, chodzi o życie człowieka, jednego z nas....

ssspeeder

chyba na naszym forum nie ma ludzi chetnych do pomocy :(

Poszło.

Kiedyś jak o ile dobrze pamiętam zaginął członek Polskiego PokerStrategy, to nawet był news na głównej z prośbą o pomoc, tak jakoś to sobie przypomniałem....

kozak567

IMO zwalczenie nowotworu nie jest rzecza trudna, wystarczy dobra dieta i po klopocie, tylko malo ludzi o tym wie niestety :(

Franczo

Napisane przez kozak567
IMO zwalczenie nowotworu nie jest rzecza trudna, :(

zanim coś napiszesz......POMYŚL!!!!

kozak567

.

bersu

też właśnie chciałem założyć temat po tym jak przeczytałem to na konkurencyjnym portalu..
ale cieszę się, że ktoś już to zrobił.

i niech każdy się tu wpisuje co chwilę, żeby przynajmniej był cały czas widoczny na głównej!

trzymaj się MIPI.

ekonom

Fajnie że ktoś założył temat.
Szkoda że nie ma news'a na stronie głównej, dotarło by do szerszej grupy osób.

Warto się przyłączyć.
Nigdy nie wiadomo w jakiej sytuacji życie nas postawi jutro, i czy nie my będziemy musieli liczyć na pomoc innych.

Wcześniej już o tym pisałem, że kiedyś była inna sprawa, dotycząca użytkownika PS i był news. Teraz też można zrobić imo, chodzi wkońcu o życie człowieka........

Urbi23

Nie wykluczamy, że news się pojawi. Wszystkiemu przyjrzą się jutro odpowiednie osoby i podejmą decyzję

ekonom

@Stary1986

Tak BTW to mieszkam kilkanaście kilometrów od Ciebie ;)

Ekonom tzn gdzie dokładnie??:)

ekonom

Wysłałem Ci PW ;)

Poszło

Mam nadzieję, że wygra z chorobą.

pawew77

Rak pluc jest praktycznie nieuleczalny, ale mimo wszystko wierze, ze chlopak wroci do zdrowia i oczywiscie do stolikow.

shovi

Poszło!
Moja babcia też miała kilka lat temu nowotwór i pomimo zaawansowanego wieku podjęła walkę i pokonała skur**syna! Najważniejsza jest motywacja i wiara w zwycięstwo!