Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Pomoc!!!

84 Posty
46 Użytkownicy
0 Reakcje
9,427 Wyświetlenia

Jeśli nie wolno podawać nazw Pokerroomów nie związanych z PS to proszę zedytować. Zostanie zorganizowany turniej dla MIPI-ego:

Turniej charytatywny dla MIPI-ego rozegrany zostanie o godzinie 20:00 w najbliższą niedzielę, 22.08, na ParadisePoker. Turniej odnajdziecie w zakładce "Prywatne", a jego nazwa to "Gramy dla MIPI-ego". Formuła turnieju to €5 rebuy (bez żadnej opłaty na poczet rake`u). Turniej będzie miał strukturę turbo, tak aby móc się wykazać jak największą ilością rebuyów. ParadisePoker dorzuci od siebie do puli €250, które wraz z funduszami uzbieranymi z wpisowego trafią na konto MIPI-ego. Dla zwycięzcy tego turnieju przewidziany jest zestaw gadżetów ParadisePoker: walizka żetonów + 2 talie kart + T-shirt.

mazaq

JESTEŚMY POD WIELKIM WRAŻENIEM!!! PONIŻEJ MAIL OD RODZINY MIPI-ego (STAN NA 19.08, godz. 21:30):

Hej, zgodnie z obietnicą podajemy stany kont:

PS – $5 781,73
mbank – 2 073,74 PLN

Jesteśmy (cała rodzina) w wielkim szoku na skalę odzewu. Dziękujemy za wszystkie Wasze ciepłe słowa.
Rodzina Piesiewiczów

Qsypal

Nie znam gościa, ale sam znam ludzi, którzy mają podobne problemy ze zdrowiem i grają/grali u mnie w regionalnej lidze. Myślę, że każdego stać, aby przesłać choć jednego BI ze swoich stawek. Mój poszedł.

Szwejk

@kozak, mógłbyś rozwinąc myśl albo zarzucic jakims linkiem?

LAPA2000

Wracaj do zdrowia, na pewno przydadzą Ci się te pieniądze bardziej niż mi, pozdrawiam

Wracaj do zdrowia!!!

Shad0w69

Kase przesłałem.

Ale pragnąłbym polecic terapie, ktora moze pomóc i jest dostępna w polsce (mozna tez samemu ją przeprowadzic).
Jesli wszystko zawiodło to czemu nie sprobowac?

TERAPIA GERSONA

http://www.terapiagersona.com.pl/

http://celzycia.com/terapia-dr-gersona-w-warunkach-domowych.html

http://www.osrodekdebinka.org/EN/index.html

To pewnie to, o czym wspominał Kozak.

damianpat

Napisane przez pawew77
Rak pluc jest praktycznie nieuleczalny, ale mimo wszystko wierze, ze chlopak wroci do zdrowia i oczywiscie do stolikow.

na jakiej podstawie tak twierdzisz? o jakim typie raka płuc mówisz? w jakim stadium? tylko jedna rzecz jest gorsza niż głupota, to są uogólnienia dokonywane przez ludzi, którzy nie znają się na temacie

rokowanie zazwyczaj zależy od rodzaju guza, od jego rozmiarów, od tego czy są przerzuty do innych narządów i do węzłów chłonnych

niektóre nowotwory płuc leczy się operacyjnie inne chemioterapią

a gwoli ścisłości rak, to nie to samo co nowotwór, rak to tylko jedna z odmian nowotworów

mam nadzieję, że się uda i trzymam kciuki, sądzę, że warto walczyć o każdy dzień

RotakesMan

Poszło. Kilka czy jeden BI z aktualnych stawek to żaden problem dla większości z nas, a możemy pomóc. Wracaj do zdrowia!

damianpat

Napisane przez Shad0w69
Kase przesłałem.

Ale pragnąłbym polecic terapie, ktora moze pomóc i jest dostępna w polsce (mozna tez samemu ją przeprowadzic).
Jesli wszystko zawiodło to czemu nie sprobowac?

TERAPIA GERSONA

http://www.terapiagersona.com.pl/

http://celzycia.com/terapia-dr-gersona-w-warunkach-domowych.html

http://www.osrodekdebinka.org/EN/index.html

To pewnie to, o czym wspominał Kozak.

proszę Cię, czemu to ma służyć? IMO jedynie wyciąganiu pieniędzy od ludzi, którzy są zdesperowani i nie ma dla nich ratunku

leczenie raka lewatywą, co za wspaniała alternatywa, gdy służba zdrowia jest w kryzysie, zapisujesz pacjentowi 3 dziennie a on zdrowieje z każdą wizytą w toalecie

" Substancje te rozbijają chore tkanki ciała, podczas gdy lewatywy pomagają w usuwaniu z wątroby toksyn zgromadzonych w organiźmie na przestrzeni całego życia. "

właśnie w tym sęk, w jaki sposób rozbijają? rozbijać komórki można za pomocą promieniowania, za pomocą leków, poprzez dobrze poznane i zbadane mechanizmy

sorry ale nie wierzę w to, że istnieją jakieś nieznane substancje, które po prostu rozbijają sobie

to jest myślenie magiczne, takie samo jak to, że nie pójdziesz do lekarza, bo znajdą ci choroby

większość chorób z jakimi spotyka się medycyna na co dzień wynika ze złego stylu życia, z tego, że ludzie nie dbają o siebie, źle się odżywiają, nie są aktywni fizycznie, z powodu używek, jak ktoś o siebie nie dbał to z tym większą energią rzuci się na cudowne "witaminki"

damianpat

Napisane przez ztn555
damianpat, a co Ty na to ?

http://www.eioba.pl/a93247/witamina_b17_amigdalina_amygdalina_laetrile_letril_to_lekarstwo_na_raka

byłbym sceptyczny, ale musiałbym poczytać, po prostu nie lubię takich uproszczeń, że choroba powstaje bo czegoś brakuje, a jak dostarczymy, to będzie ok, to jest znacznie bardziej złożony proces

ale w temacie to wszystko, po prostu musiałem zareagować, wrócmy do głównego wątku

na koniec żeby było jasne, jeśli ktoś wierzy, że mu pomaga, to niech łyka co chce, oczywiście w rozsądnych ilościach i po konsultacji z lekarzem, obok głównej terapii

jak ktoś jest w stadium terminalnym i nie ma dla niego ratunku to zrozumiałe, że będzie szukał cudu, ciężko chyba to potępić

jak macie jakieś medyczne pytania, to załóżcie oddzielny wątek

a co do preparatów, to mając do dyspozycji 100-200 pln, wolałbym zamiast kupować jakiś preparat, gdy jestem chory, znaleźć najlepszych lekarzy w mieście, profesorów etc

wtedy płacisz za wizytę, ale jest duża szansa na to, że jeśli coś z Tobą będzie nie tak, to od razu lądujesz na jego oddziale, omijając kolejki, nie jest to uczciwe, ale mniej więcej tak działa ten system. Znam ludzi, którym to uratowało życie.

niestety o przyjęciach na oddział decydują ordynatorzy i cały system nie jest zbyt przejrzysty

albo wydać te pieniądze na konsultacje u kogoś innego

2 sposób jest najprostszy i najciekawszy, przed szpitalem do którego chcesz się dostać a który ma oddział internistyczny, najeb się do nieprzytomności

wcześniej poproś znajomego żeby rozwalił ci łuk brwiowy, medycznie raczej nie groźne, a widowiskowe, będziesz krwawił na chodniku, przechodnie zareagują, bądź ubrany dobrze, to wszyscy bedą się zastanawiać i trafisz do szpitalu, tam zrobią Ci szereg badań,

wszystko mogą filmować Twoi znajomi i od razu macie film na you tube

Gifl

Poszło, a co do tych magicznych sposobów to należy to włożyć w strefy bajek, niestety, ale jakby działało to było by to powszechnie stosowane ;)

Shad0w69

Napisane przez Gifl
Poszło, a co do tych magicznych sposobów to należy to włożyć w strefy bajek, niestety, ale jakby działało to było by to powszechnie stosowane ;)

tak samo jak są powszechne odnawialne zasoby energii w domach, samochodach itd.

pieniadze rzadza swiatem

w usa rzad dostarcza niezdrowego zarcia dla wszystkich szkol, bo dostaje za to kase od McDonalda, kfc itp
kazdy wie, ze jest to niezdrowe, ale nadal sie znajduje to jedzenie we wszystkich stołowkach w usa

ale dobra, nie ten topic na takie wywody

Panowie, czemu ma służyć ten offtop?? Przestańcie trollować w bardzo poważnym temacie ...

mihasblondi

Przelew poszedl, powodzenia w walce z choroba. Pozdrwiam

irb1400

I moich kilka BI tez poszlo :)

Dobre mysli przynosza dobry owoc, zle - zly owoc.

Bedzie dobrze !

kfiacior24

poszło, może to tylko kropla w morzu potrzeb ale, jeśli każdy wyśle choć tyle to coś się na 100% uzbiera.

Dante872

Napisane przez damianpat

Napisane przez pawew77
Rak pluc jest praktycznie nieuleczalny, ale mimo wszystko wierze, ze chlopak wroci do zdrowia i oczywiscie do stolikow.

na jakiej podstawie tak twierdzisz? o jakim typie raka płuc mówisz? w jakim stadium? tylko jedna rzecz jest gorsza niż głupota, to są uogólnienia dokonywane przez ludzi, którzy nie znają się na temacie

rokowanie zazwyczaj zależy od rodzaju guza, od jego rozmiarów, od tego czy są przerzuty do innych narządów i do węzłów chłonnych

niektóre nowotwory płuc leczy się operacyjnie inne chemioterapią

a gwoli ścisłości rak, to nie to samo co nowotwór, rak to tylko jedna z odmian nowotworów

mam nadzieję, że się uda i trzymam kciuki, sądzę, że warto walczyć o każdy dzień

A ja proponuje czytać uważnie, a nie się od razu mądrzyć. W newsie jest napisane że jest to przerzut do płuca z jelita grubego, w płucach praktycznie jedynym występującym nowotworem jest rak, tym bardziej że jest to przerzut, ma on bardzo złe rokowanie dlatego jest najczęstszą przyczyną zgonów na raka u mężczyzn w polsce. Jednocześnie podziwiam chłopaka za ogromną chęc walki z tak ciężkim przeciwnikiem i życzę powrotu do zdrowia.

Hmm, ja mam uwięzione $15 na koncie TaF, być może osób z kasą na TaF poniżej $50 jest więcej - apel do modów - pozwólcie wyjątkowo wypłacić tą kasę, to wówczas będzie można to wysłać dla MIPI'ego.