Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] samochód ? :p

71 Posty
32 Użytkownicy
0 Reakcje
6,796 Wyświetlenia
Janosikgdy

Co do Francuzów, to nie są takie złe, w wygodzie lepsze od japońców. a awaryjne nie są pod dwoma warunkami. Nówka, i regularne przeglądy, wymiany oleju itp, i będzie hulać. Tylko ta cena;)

Mnie się tam podobają golfy 3, dość praktyczne na miasto. corolle też są niezłe ( te starsze sprzed 2002, bo wtedy były robione w Japonii to nie do zdarcia, a od 2002, w Turcjlandii a tam to maniane odwalają kozojebcy). A Civic jest dla mnie równie wiejska jak golf :D

tigerek73

Nissan Primera i Almera. Dostaniesz w rocznikach 98-99. Zero problemów. Sam teraz sprzedaje Primerkę 98 I wymieniam na nowszy model 2004 Primera. Lansu nie ma lecz zero dodatkowych kosztów.

Janosikgdy

A jeszcze w kwestii lansu, nic nie bardziej nie uzupełnia samochodu, niż piękna dziewczyna seksownie ubrana na siedzeniu pasażera obok kierowcy;-)

kamil90

kupujesz sobie vinyle, przyklejasz i dupy sa Twoje:D

edit: a nissany popieram, zreszta tez japonczyk ;p

Janosikgdy

od 2007 francuz;p

Walderam

Kup, popracuj nad nią trochę i się lansuj :P

http://otomoto.pl/toyota-celica-C8593984.html

Mi osobiście podoba się takie auto, jeśli chodzi o ten przedział cenowy, ewentualnie takie coś z linka poniżej:

http://otomoto.pl/mazda-mx-3-C8642856.html - takim autem przez kilka lat jeździł szwagier, ale później się ożenił i Madzia została sprzedana... ;(

matelusz

Fiat Coupe - lans za grosze :D

kamil90

kamil90 napisał
Ale we wszystkich japonczykach jest jedna rzecz - silnik.

Patrz Nissan Skyline GT-R R33 / R34 :D Nie no, nie ma co kupować tej fury, to jest szatan... ->

ale gdzie cholera u nas takim czyms jezdzic:D wpadniesz w dziure i tracisz kolo;p za delikatne i szybkie jak na polske:D

matelusz napisał
Fiat Coupe - lans za grosze :D

wielkie +1:D

mazaq
kamil90

mazaq niektorzy twierdza, ze fiaty to nie sa samochody;p i ciekawe czy ten tez chodzi jak kosiarka. Swojego czasu jak szukalem fury to patrzylem brave z 99 roku, to po odpaleniu kosiarka ma ladniejszy dzwiek, a wsiadac juz nawet nie chcialem;p

Jak masz 10 tys, to kup sobie tico za 3tys. as za 7 jedz na wypasione wakacje. A pozniej zacznij zbierac na lepszy samochod. Nic w granicach 10tys nie jest warte uwagi a tylko splukasz sie z kapusty calkowicie a za kilka miesiecy bedziesz musial odwiedzic mechanika. A w tico jak cos sie zepsuje to grosze zaplacisz za naprawe, wszedzie cie autko zawiezie, a na lansowanie przyjdzie pora.

molekpl

może być uszkodzony:P mam fajnego Hyundaia XG30 za 1000Euro (opłaty ok 1600 +naprawa), http://www.aukcjoner.pl/gallery-demo/940561.html
http://www.aukcjoner.pl/gallery-demo/940573.html auto kosa:P z Niemiec, ksiązka serwisowa, 100% przebieg oryginalny, 3.0 benzyna automat przebieg 163.000 ^^ pełen lans:D

Mam jeszcze na zbyciu, 2x mitsubishi colt'y, carisme, vw t4, forda galaxy, Mazde MPV, Fiaa skudo, kangoo, Sonatkę - kosa ! i coś tam jeszcze się znajdzie:D

kurcze jeszcze się nie orientowałem :) dopiero sprowadzone niedawno, ale do wymiany lampa, maska, chłodnice (chyba), halogen mam :P, zderzak, autko nie dostało mocno, jak widać jaśki nie ruszone, najprawdopodobniej wahacz, oczywiście auto w Polsce (okolice Gorzowa Wlkp), skrzynia chodzi, przejechał kawałek auto odpalane było .... postaram się jutro to wyliczyć jak chcecie mogę podać linki do tego, co wystawiłem;P

Więcej info na Prv:D

Pyszu

Jesteś w stanie podać ile wyniesie to plus naprawa :D

molekpl

Mazaq szuaksz dalej autka:) mam ciosiq fajnego za nie duża kaskę

http://otomoto.pl/mitsubishi-galant-klima-stan-idealny-C8826095.html

ha ha ha ;) fajne robaczki ;) a chodzi o auto - Hondaka:P civic stara ^^ Worm'y gratis

mazaq
arturh

jak najbardziej mozesz w to inwestować. Ja jednak polacłbym ci poszukać wersji HGT ok 150KM a najlepiej abarth 220KM ostatnio widziałem takiego za 9999. Kup z największą mocą jaką znajdziesz to niejeden civic 90KM jak ten z lamo door's z poprzednich stlon ci tylko tylłek powącha. lol

Pamiętaj włoskie samochody zawsze większy lans jakieś tam japończyki czy golfy zupełnie bez stylu.

Sam jeździłem Alfą i to nie prawda że się psują.

ogólnie za 10K nic poza alfą 156 i mocnym fiatem fajnego nie kupisz.
W akcie desperacji golfa VR6 ale nie będziesz mógł na niego patrzeć bez odruchów wymiotnych. za to moc ci zrekompensuje doznawane uczucia przed wejściem do środka i zapomnisz jak wygląda.

tico nie kupuj bo to dla emerytki w berecie. Pomysł z wakacjami nie jest zły ale jak kupisz kaszlaka to ci więcej zostanie a przypał mniejszy :D

ogólnie powodzenia i zbieraj...

Fakt Alfy piekne samochodziki. Co do awaryjnosci to tez nie chcialem sluchac opinii i przywiozlem sobie 156 na sprzedaz. Ale jak juz sie zaczela sypac to prawie musialem dolozyc do tego interesu ;)

Pyszu

hmmm odkopujemy starocie :D Gites.