Skip to forum
Notifications
Clear all
82 Posts
48 Users
0 Reactions
8,625 Views
Blad3K

Ja myślałem że to żartym, a widzę że wy tak na serio.

Reply
Fiszu

Jakas dobra tajke by przygarnal. :badteeth: :badteeth:

Reply
6th
6th

A można ściągnąć Wakabayashiego?

:thinking:

Reply
joeyveb

. :nh

Reply
tematznany

wow.
:badteeth:

Reply
Lonke777

W domu ją chcesz trzymać?
Musisz wybudowac jej jakis domek albo cos, podstawa to dzialka zeby miala co kosic bo bedzie sie nudzic :truestory:

Reply

...

Reply

Nie jestem za dobry w internetach, więc mogę się mylić, ale mam wrażenie, że wy to tak na serio mówicie.

Reply
ErHB01

Nie ma to jak sobie pomarzyć o Kawaii desu oniiichan loli japoneczce xD :happy:

Ten shit działa na banie lepiej niż narkotyki :yaoming :

Spoiler

Wrzucac wincyj fajnych kawaii azjatek :deadhappy:

Reply
psychoreaper

Połóż miskę ryżu na parapecie i obserwuj. Może jakaś się skusi.

Reply
manganian

HOT IMPORT NIGHT!
wiesz... dla niej będziesz miał dużego, bo przyzwyczajona do mikro stawek (NL10 gdzieś).

Reply

To jest ogien panowie :D

Reply
smack91

jest jakiś cennik oficjalny?

Reply
Lonke777

Napisane przez MrGreku
Lonke wezme to pod uwage ale osobiscie planuje eksploatowac ja glownie w sypialni oraz kuchni , lubie azjatyckie potrawy

Orientujesz się jaki są miesieczne koszty stałe utrzymania takiej azjatki? tj głównie jedzenie?
Dochodzi jeszczer napewno kwestia zurzycia wody, jesli chcesz ja exploatowacx w sypialni dodatkowo ten koszt sie znaczaco zwieksza.

Reply
Fiszu

Napisane przez Lonke777

Napisane przez MrGreku
Lonke wezme to pod uwage ale osobiscie planuje eksploatowac ja glownie w sypialni oraz kuchni , lubie azjatyckie potrawy

Orientujesz się jaki są miesieczne koszty stałe utrzymania takiej azjatki? tj głównie jedzenie?
Dochodzi jeszczer napewno kwestia zurzycia wody, jesli chcesz ja exploatowacx w sypialni dodatkowo ten koszt sie znaczaco zwieksza.

Jedznie dla takiej azjatki to pomijalny koszt, ryz masz w biedrone po 3zl/kg, a przeiez takie azjatki to malutkie sa, duzo to nie zje, kilo ryzu jej na dobre 3 dni starczy.
Woda to samo, nie mieszkamy w afryce. :truestory:

Reply
Lonke777

To właściwie koszty niskie. Osobiście zaspokoił bym się produktem który by wykonywał jedynie wszelkie domowe prace. Co wiąże się z kosztem ~2zł dziennie.
Jest to bardzo ciekaw oferta ze strony Azji. :)

Reply

...

Reply

Do Wietnamu dają bez problemu wizy, nawet jak tak wpiszesz.

Reply
nubson

Chetnie sie zrzuce z kims mi tylko do kuchni potrzeba 3x w tygodniu gary pozmywac i smieci wyniesc

Reply
Lonke777

Firma która by sprowadzała Azjatki i pózniej je wynajmowala np na 12h wydaje sie ciekawym pomyslem na biznes, ciekawe czy dofinansowanie z Uni dadza :thinking:

Reply