Ja myślałem że to żartym, a widzę że wy tak na serio.
W domu ją chcesz trzymać?
Musisz wybudowac jej jakis domek albo cos, podstawa to dzialka zeby miala co kosic bo bedzie sie nudzic
Nie jestem za dobry w internetach, więc mogę się mylić, ale mam wrażenie, że wy to tak na serio mówicie.
Nie ma to jak sobie pomarzyć o Kawaii desu oniiichan loli japoneczce
![]()
Ten shit działa na banie lepiej niż narkotyki :yaoming :
Spoiler
Wrzucac wincyj fajnych kawaii azjatek
HOT IMPORT NIGHT!
wiesz... dla niej będziesz miał dużego, bo przyzwyczajona do mikro stawek (NL10 gdzieś).
Napisane przez MrGreku
Lonke wezme to pod uwage ale osobiscie planuje eksploatowac ja glownie w sypialni oraz kuchni , lubie azjatyckie potrawy
Orientujesz się jaki są miesieczne koszty stałe utrzymania takiej azjatki? tj głównie jedzenie?
Dochodzi jeszczer napewno kwestia zurzycia wody, jesli chcesz ja exploatowacx w sypialni dodatkowo ten koszt sie znaczaco zwieksza.
Napisane przez Lonke777
Napisane przez MrGreku
Lonke wezme to pod uwage ale osobiscie planuje eksploatowac ja glownie w sypialni oraz kuchni , lubie azjatyckie potrawyOrientujesz się jaki są miesieczne koszty stałe utrzymania takiej azjatki? tj głównie jedzenie?
Dochodzi jeszczer napewno kwestia zurzycia wody, jesli chcesz ja exploatowacx w sypialni dodatkowo ten koszt sie znaczaco zwieksza.
Jedznie dla takiej azjatki to pomijalny koszt, ryz masz w biedrone po 3zl/kg, a przeiez takie azjatki to malutkie sa, duzo to nie zje, kilo ryzu jej na dobre 3 dni starczy.
Woda to samo, nie mieszkamy w afryce.
To właściwie koszty niskie. Osobiście zaspokoił bym się produktem który by wykonywał jedynie wszelkie domowe prace. Co wiąże się z kosztem ~2zł dziennie.
Jest to bardzo ciekaw oferta ze strony Azji.
Chetnie sie zrzuce z kims mi tylko do kuchni potrzeba 3x w tygodniu gary pozmywac i smieci wyniesc
Firma która by sprowadzała Azjatki i pózniej je wynajmowala np na 12h wydaje sie ciekawym pomyslem na biznes, ciekawe czy dofinansowanie z Uni dadza