.
dobra, dobra, nie liż mi tutaj, tylko po prostu pokaż teraz innym, że jesteś facetem z klasą i wywiąż się z umowy, proszę jednak jeszcze o podanie dokładnych terminów spłaty, proponuję w 2 ratach, polowa do 20 maja, druga polowa do końca czerwca.
zgadzam się na 20 maja z ewentualnym wydłużeniem do 30 maja, ale to już będzie ostatni termin, na jaki sie zgadzam.
Prosze o nie pisanie w tym wątku, nie po to powstał, by prowadzic tutaj jakies dyskusje
tylko szkoda że Pan Wombatox nie poinformował o zaległosciach płatniczych pana "Malyy" który raz po raz wystawial dziwne stakingi -podejrzewam ze na spłate wierzytelnosci - co prowadzic moglo do naciągniecia przypadkowych osób na strate kasy
dobrze ze kolega sam sie objawil
pozdrawiam i zycze odzyskania kasy
Napisane przez slawciu
[Treść edytowana]//Spam - imgoingtomirage
dzięki miraż za selekcję!
Stellified, Nomedes i piotereczek - ich posty nie są spamem a moje akurat były i trzeba było je usunąć ![]()
:fuckyeah
Napisane przez AGrochowski
Kolejny stacking proponuję wystawić na słownik języka polskiego.![]()
Można też firefoxa zainstalować, podkreśla co źle napisane, gorzej ze składnią i znakami interpunkcyjnymi....
Napisane przez Wombat
zgadzam się na 20 maja z ewentualnym wydłużeniem do 30 maja, ale to już będzie ostatni termin, na jaki sie zgadzam...
zgadzasz sie?
hmm, bo jak nie to.....?
Ciekawi mnie jakimi narzedziami dysponuje oszukany czlowiek w takiej sytuacji....
Moze jest cos o czym nie wiem, ale dziwi mnie ton "oszukanego" w takim wypadku.
GL dla panow zeby udalo sie to rozwiazac