Napisane przez Stellified
śmierdział mi ten staking od samego początku ;p
Miałem identyczne wrażenie
Napisane przez Stellified
śmierdział mi ten staking od samego początku ;p
Miałem identyczne wrażenie
Napisane przez suprido
Napisane przez Wombat
zgadzam się na 20 maja z ewentualnym wydłużeniem do 30 maja, ale to już będzie ostatni termin, na jaki sie zgadzam...zgadzasz sie?
hmm, bo jak nie to.....?
+1
My to chociaż ze szwagrem swoim dłużnikom mordy kuliśmy...
Napisane przez Durex86
ważne, że kryształ wbiłeś, prestiż na dzielni bezcenny, gg
KRYSZTAŁ:heart:
Napisane przez MalyAA
Siemanko Hejtery siemanko poloniśći pierwsza rata poszla 500$ sprawdz WOMBAT. Dziekuje
Siemano elo ziomeczku kryształ na dzielni szacunek ulicy czujesz najważniejsza kasa dla WOMBATOX pozdro elo jjp czyli jebać jenzyk polski yo
Napisane przez fenekzgavry
Napisane przez MalyAA
Siemanko Hejtery siemanko poloniśći pierwsza rata poszla 500$ sprawdz WOMBAT. DziekujeSiemano elo ziomeczku kryształ na dzielni szacunek ulicy czujesz najważniejsza kasa dla WOMBATOX pozdro elo jjp czyli jebać jenzyk polski yo

Napisane przez MalyAA
Smieszni wszyscy dlamnie jestescieja tylko uczciwy jestem
(a ze blad popelnilem to juz co innego ) .
Zawsze mnie zdumiewa postawa:
- skręciłem kasę
- zaczynam oddawać
- jestem hero of the neighbourhood, bo mogłem zajumać i nie oddać
To może teraz poza stakingami z gwarancją oddania części ewentualnie storbionej kasy (kolejne kuriozum jak ma jeden z drugim na "gwarancję", to po co mu staking) pojawią się oferty - "gwarancja zwrotu w ratach ewentualnie zajumanej kasy".
PS. Tak z ciekawości pytam, jakbyś na kasie Wombata dostał upswinga i się szybko potroił na przykład, czy też byś podzielił się tą radosną wiadomością z resztą forum, albo z Wombatem przynajmniej ![]()
EDIT: i na staking innych ma... Szacun Ziom! Takich ludzi nam potrzeba, sól tej ziemi.
Napisane przez MalyAA
z toba nie ale z wombatem tak.
DOBRA nie gadam wiecej z wami nie ma to zadnego sensu"watek byl zalozony aby wszyscy wiedzieli kim jestem i tyle
Ale to już wiemy, bo napisałeś:
Napisane przez MalyAA
TAKZE WIEC PODSOMOWJAC JESTEM TOTALNYM DEBILEM
Ale to już wiemy, bo napisałeś:
Napisane przez MalyAA
TAKZE WIEC PODSOMOWJAC JESTEM TOTALNYM DEBILEM
:yaoming :