E, e, e tylko bez inwektyw tutaj proszę
Napisane przez Elzo2012
>>> SeBiX7Ale o co chodzi?
Mało śledzę to forum.
SeBiX7 to jakiś lokalny wariat?

A co jeśli on te 13k postów specjalnie nabił, aby zdobyć zaufanie i uśpić czujność inwestorów
dobry burdelik rozkrecacie? :fdrink
Niestety co do stejka to bemben92 wykrakal i storbilem
![]()
grac nie umim i tyle, mindset do dupy, durne calle etc itd itp
![]()
Bardzo chciałem Was przeprosić za ten serial i przegranie Waszej i mojej kasy.

Napisane przez wukaesiak
dobry burdelik rozkrecacie? :fdrinkNiestety co do stejka to bemben92 wykrakal i storbilem
![]()
Nie Ty pierwszy i nie ostatni...gl w odbudowanie rola i mindsetu
ps. A ci go jużdo countita porównywali...![]()
Napisane przez Jarzab86
Napisane przez wukaesiak
Wiem i nie mam nic na swoje usprawiedliwienie, dlatego będzie dobry cut na wasza korzyść :fdrink zostało kilka k rozdań. W poniedziałek z rana wszystko rozliczę![]()
Taaaa jasne :yaoming :
![]()
NO TOSŚ POKOZOL
![]()

co to? w paincie narysowane, czy po pijaku grane? poza tym pisałeś, że nie wiesz jak oddzielić NL50 od innych stawek, a wiadomo, że grałeś też na innych stawkach NL5 np. wykres nie wygląda jak byłby grany na NL5, chyba, że grałeś na NL5 for living, a pieniądze ze stejka radośnie przegrałeś
No racja, daj wykresy pofiltrowane, bo te zjazdy troche duze momentami jak na nl50
Ja bym wolał sprawdzić po audycie co i jak było, a nie po wklejanych wykresach, ale ja cegły nie miałem tylko śledziłem railing...
dobrze widzę, że tam są dwa spadki o 600$ każde, jedno na przestrzeni 500 rozdań, drugie chyba 250? grubo
Patrze na ten wykres i ta koncowka to sa zjazdy juz nawet nie po 100$ tylko wiecej, wrzuc wykresy z niebieska linia, wyfiltrowane nl50 i bedzie to jakos wyglądało, przyjmij zapro btw
Napisane przez Elzo2012
>>> SeBiX7Ale o co chodzi?
Mało śledzę to forum.
SeBiX7 to jakiś lokalny wariat?
jak można tego nie znać