Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
800 Posty
133 Użytkownicy
1402 Reakcje
116.3 K Wyświetlenia
wukaesiak

Napisane przez Woocash
Nie kapuije... na wykresie wyzej przy 40,922 rekach masz ~850$, a w tym wklejonym dzisiaj dalej masz 40,092 i ~500$.

Poza tym - wez to panie juz rozlicz bo chyba nigdy nie dobijesz do 50k :D tez bym chcial kapowac to co sie stalo :why: btw pokreciles liczby z wykresow. Winnings z jednego dales do drugiego, no i nie zapomninajmy, ze jest jeszcze rb :deadhappy:

Tak łatwo się nie poddam i podejme walke o przekroczenie 1k$ profitu i dobicie do 50k rozdan :pcuser:

Odpowiedz
Cytat
babel92

czyli szykuje się torba ^^ :badteeth:

Odpowiedz
Cytat
wukaesiak

Napisane przez babel92
czyli szykuje się torba ^^ :badteeth:

Odpowiedz
Cytat
MrTermo1021

wukaesiałke, 1k profitu nie zrobisz na nl5, a dzisiaj Cię widziałem :D

Odpowiedz
Cytat
pszczola321

Napisane przez MrTermo1021
wukaesiałke, 1k profitu nie zrobisz na nl5, a dzisiaj Cię widziałem :D
Railing MSS 100k Hands
Rozumiesz aluzje? :coolface:

Odpowiedz
Cytat
macaco2

Pomylił się otworzył stoliki NL5 zamiast PLO5 :coolface:

Odpowiedz
Cytat
wukaesiak

wlasnego cuta i tak sporo przytne na korzysc inwestorow w ramach rekompensaty, wiec teraz czas na ostatnia prosta :coolface: :pcuser:

Odpowiedz
Cytat
Jarzab86

Odpowiedz
Cytat
ultrac

Napisane przez Jarzab86

a masz takiego emotikona yashchomp.png?

Odpowiedz
Cytat
Jarzab86

Napisane przez ultrac

Napisane przez Jarzab86

a masz takiego emotikona yashchomp.png?

Na szczęście nikt nie zrobił jeszcze :P

Odpowiedz
Cytat
Radi777

Grasz nie grasz? Jestem za natychmiastowym rozliczeniem, bo ten stejk robi się powoli śmieszny. 50k rozdań miało być rozegrane do końca mięsiąca lipca. Mamy połowę września i co? No właśnie nic. Przez ostatnie 2 tygodnie zagrałeś 2k rozdań to już nie jest poważne w stosunku do inwestorów.

Odpowiedz
Cytat
Woocash

Popieram kolege wyżej, nie ma co mrozić kasy jak i tak nie grasz.

Odpowiedz
Cytat
wukaesiak

Wiem i nie mam nic na swoje usprawiedliwienie, dlatego będzie dobry cut na wasza korzyść :fdrink zostało kilka k rozdań. W poniedziałek z rana wszystko rozliczę ;)

Odpowiedz
Cytat
Jarzab86

Napisane przez wukaesiak
Wiem i nie mam nic na swoje usprawiedliwienie, dlatego będzie dobry cut na wasza korzyść :fdrink zostało kilka k rozdań. W poniedziałek z rana wszystko rozliczę ;)

Taaaa jasne :yaoming : :coolface:

Odpowiedz
Cytat
wukaesiak

Napisane przez Jarzab86

Napisane przez wukaesiak

Taaaa jasne :yaoming : :coolface: :ayfkm:

Spoiler

:coolface:

Odpowiedz
Cytat
Radi777

mamy wtorek. Czekam na info

Odpowiedz
Cytat
slawciu

WKS zajebał stejka :coolface: :coolface: :coolface: :coolface:

Odpowiedz
Cytat
pszczola321

Napisane przez slawciu

Pewnie nie zajebał, ale to co prezentuje swoją osobą jest równie żałosne.

Odpowiedz
Cytat
SeBiX7

Napisane przez pszczola321

Napisane przez slawciu

Pewnie nie zajebał, ale to co prezentuje swoją osobą jest równie żałosne.

no i ja się pytam człowieku dumny ty jesteś z siebie zdajesz sobie sprawę z tego co robisz?masz ty wogóle rozum i godnośc człowieka?ja nie wiem ale żałosny typek z ciebie ,chyba nie pomyślałes nawet co robisz i kogo obrażasz ,możesz sobie obrażac tych co na to zasłużyli sobie ale nie naszego papieża polaka naszego rodaka wielką osobę ,i tak wyjątkowa i ważną bo to nie jest ktoś tam taki sobie że możesz go sobie wyśmiać bo tak ci się podoba nie wiem w jakiej ty się wychowałes rodzinie ale chyba ty nie wiem nie rozumiesz co to jest wiara .jeśli myslisz że jestes wspaniały to jestes zwykłym czubkiem którego ktoś nie odizolował jeszcze od społeczeństwa ,nie wiem co w tym jest takie śmieszne ale czepcie się stalina albo hitlera albo innych zwyrodnialców a nie czepiacie się takiej świętej osoby jak papież jan paweł 2 .jak można wogóle publicznie zamieszczac takie zdięcia na forach internetowych?ja się pytam kto powinien za to odpowiedziec bo chyba widac że do koscioła nie chodzi jak jestes nie wiem ateistą albo wierzysz w jakies sekty czy wogóle jestes może ty sługą szatana a nie będziesz z papieża robił takiego ,to ty chyba jestes jakis nie wiem co sie jarasz pomiotami szatana .wez pomyśl sobie ile papież zrobił ,on był kimś a ty kim jestes żeby z niego sobie robić kpiny co? kto dał ci prawo obrażac wogóle papieża naszego ?pomyślałes wogóle nad tym że to nie jest osoba taka sobie że ją wyśmieje i mnie będa wszyscy chwalic? wez dziecko naprawdę jestes jakis psycholek bo w przeciwieństwie do ciebie to papież jest autorytetem dla mnie a ty to nie wiem czyim możesz być autorytetem chyba takich samych jakiś głupków jak ty którzy nie wiedza co to kosciół i religia ,widac że się nie modlisz i nie chodzisz na religie do szkoły ,widac nie szanujesz religii to nie wiem jak chcesz to sobie wez swoje zdięcie wstaw ciekawe czy byś sie odważył .naprawdę wezta się dzieci zastanówcie co wy roicie bo nie macie widac pojęcia o tym kim był papież jan paweł2 jak nie jestescie w pełni rozwinięte umysłowo to się nie zabierajcie za taką osobę jak ojciec swięty bo to świadczy o tym że nie macie chyba w domu krzyża ani jednego obraza świętego nie chodzi tutaj o kosciół mnie ale wogóle ogólnie o zasady wiary żeby mieć jakąs godnosc bo papież nikogo nie obrażał a ty za co go obrażasz co? no powiedz za co obrażasz taką osobę jak ojciec święty ?brak mnie słów ale jakbyś miał pojęcie chociaz i sięgnął po pismo święte i poczytał sobie to może byś się odmienił .nie wiem idz do kościoła bo widac już dawno szatan jest w tobie człowieku ,nie lubisz kościoła to chociaż siedz cicho i nie obrażaj innych ludzi

Odpowiedz
Cytat
Moderator
Elzo2012

>>> SeBiX7

Ale o co chodzi?

Mało śledzę to forum.
SeBiX7 to jakiś lokalny wariat?

Odpowiedz
Cytat