Napisane przez wukaesiak
Napisane przez Woocash
Czy jakis mod moglby ogarnąć ten wątek i wyjebać posty spamerow?
WKS -krotka pilka, pokaz audyt z pokerstars lub dokladne handhistory, bo my jako inwestorzy chcemy to zobaczyć. Skoro jest tak jak mowisz to nie powinienes miec problemu aby nam to przedstawic, a to bedzie dowod na ta torbe i sprawa sie po czesci zamknie.
I odpowiesz mi w końcu na pytanie dlaczego grales stoliki deep ante?
Audyt chcialem na poczatku pokazac ale skoro i tak jestem zlodziejem i oszustem to stane okoniem i tego nei zrobie :fdrink
Po pierwsze nigdzie nie napisałem że jesteś złodziejem czy oszustem i proszę Cię nie obracaj tutaj kota ogonem i nie udawaj ofiary całej tej sytuacji. To Ty w niejasnych okolicznościach storbiłeś stejka, nie zszedłeś niżej, nie chciałeś wcześniejszego rozliczenia pomimo tego że w ogóle nie grałeś i to Ty teraz nie chcesz przedstawić audytu i hand history inwestorom.
Tak jak ktoś wcześniej napisał - owszem daliśmy Ci kasę wierząc w Twoje umiejętności, ale nie dawaliśmy kasę na przepierdolenie ją niezgodnie z założeniami stackingu i w niewyjaśnionych okolicznościach.
Stoly deep gralem zawsze i wszedzie, na kazdym stakingu ale jak chcesz moge je usunac lecz wtedy tak samo zrobie ze stolami w euro. Przecież one też nie były wyszczególnione w ofercie, a stanowią dużo wyższe bi niż nl50 w $.
Czy Ty naprawdę myślisz że nas interesuje co Ty sobie grałeś zawsze, wszędzie i na jakich stakingach? W ofercie którą nam przedstawiłeś nie było tego zawartego, więc nie miałeś prawa tego w ogólę odpalać za naszą kasę. Jak dla Ciebie zupełnie normalnym jest granie stolików deep+ante gdzie BI to 125$ mając całkowitego rolla 1k, czyli całe 8 Buy-Inów to ja już tutaj w ogóle nic nie rozumiem. I nie porównuj tutaj stołów w $ do EUR bo to jest malutka różnica, a nie 250% Buy-ina.
Ja dalej czekam aż na privie/jakkolwiek dostaniemy (inwestorzy) hand history i audyt z tego stakingu. Mam nadzieje że odniesiesz się do mojej wiadomości. Poza tym, przecież dobrze wiesz że jak jeden z nas sprawdzi handhistory/audyt i wszystko będzie cacy to momentalnie oczyścimy Twoje imie z jakichkolwiek zarzutów bo po prostu nie pykło i tyle. Zdarza się.