Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
800 Posty
133 Użytkownicy
1402 Reakcje
116.4 K Wyświetlenia
ultrac

Hej,

chciałbym zawczasu przypomnieć wszystkim (i jednocześnie ostrzec) udzielającym się w tym wątku, że w każdym temacie obowiązuje Regulamin Forum.

Jeśli ktoś nie miał jeszcze przyjemności się z nim zapoznać (mam nadzieję, że takich osób tu nie ma), polecam lekturę jeszcze przed wysłaniem kolejnego wpisu.

Jeśli ktoś ma wątpliwości co do tego czy jego wpis może łamać regulamin, lepiej niech zrezygnuje z jego napisania/wysłania.

Takie wątpliwości są najczęściej oznaką tego, że - tak, wpis będzie łamał regulamin.

Pozdrawiam

Ultrac

Odpowiedz
Cytat

beka, gosc nie chce pokazac audytu bo sie obrazil.

tak moze zachowywac sie tylko ktos kto jest zlodziejem i tyle. nikt kto nie chce uchodzic za zlodzieje (czyli kazdy normalny) tak sie nie zachowa.

zreszta nawet mozna wziac jednego z inwestorow i pokazac mu ostatnie sesje przez join.me a on tu pozniej na forum potwierdzi.

smieszna ta cala sytuacja

wstyd mi za ludzi!

Odpowiedz
Cytat
piachu01

Napisane przez pszczola321
To gdzie audyt?

Widzę standardowo nie masz żadnych udziałów, ale z chęcią w każdym wątku się dopierdolisz. Wyjdź czasem na dwór bo kiedy nie spojrze to nowe posty gdzieś dodajesz.

Pomysł z wklejem przegranych rozdań i poddanie ich opinii forumowych ekspertów(lol) to następna głupota. Nie ogarniacie tego, że staking może być po prostu przegrany. Kupując daną ofertę wyrażacie zaufanie do umiejętności gracza i żadne rozdanie nie powinno być oceniane. Ja w swoim stakingu nigdy nikomu nie mam zamiaru tłumaczyć dlaczego zagrałem tak, a nie inaczej i to samo polecam wukaesiakowi. Widzę, że stakowany chce oddać 500$ za to, że nie zszedł ze stawek (daje to 50% stakingu) co jest wystarczającym zadośćuczynieniem i o ile nie grał ponad umówiony stawki to całe te rozmowy tutaj niepowinny mieć w ogóle miejsca

Odpowiedz
Cytat
Lakshanya82

Napisane przez piachu01

To gdzie audyt?

Widzę standardowo nie masz żadnych udziałów, ale z chęcią w każdym wątku się dopierdolisz. Wyjdź czasem na dwór bo kiedy nie spojrze to nowe posty gdzieś dodajesz.

Pomysł z wklejem przegranych rozdań i poddanie ich opinii forumowych ekspertów(lol) to następna głupota. Nie ogarniacie tego, że staking może być po prostu przegrany. Kupując daną ofertę wyrażacie zaufanie do umiejętności gracza i żadne rozdanie nie powinno być oceniane. Ja w swoim stakingu nigdy nikomu nie mam zamiaru tłumaczyć dlaczego zagrałem tak, a nie inaczej i to samo polecam wukaesiakowi. Widzę, że stakowany chce oddać 500$ za to, że nie zszedł ze stawek (daje to 50% stakingu) co jest wystarczającym zadośćuczynieniem i o ile nie grał ponad umówiony stawki to całe te rozmowy tutaj niepowinny mieć w ogóle miejsca

+1 , nic dodac nic ujac ...

Odpowiedz
Cytat

tu chyba nie chodzi o analize rozdan, tylko o to czy rzeczywiscie zostaly one rozegrane i roll zostal storbiony w tak krotkim okresie.

Odpowiedz
Cytat
Moderator
Elzo2012

Napisane przez piachu01

To gdzie audyt?

Amen

Odpowiedz
Cytat
pszczola321

Napisane przez piachu01

To gdzie audyt?

U, widzę jakieś osobiste uwagi... w każdym wątku mogę wyrazić swoje zdanie, jeśli Ci się nie podoba to ignoruj (swoją drogą, pewnie spędzam więcej czasu na dworze niż Ty :rolleyes: ). Co do samego stakingu, oczywiście można storbić i nikt nie ma z tym problemu, każdy wie że coś takiego jest możliwe ale nikt nie sponsoruje hazardu (wtopienie kilkudziesięciu BI w 6k rąk to gorszy okres itd?). Jeśli inwestorzy uważają że takie przegranie rolla jest spoko, to ok... ja bym się domagał całego zwrotu (co do wrzucenia tutaj rąk, nawet laik odróżni spazza od normalnego rozegrania, "nawet" na nl50). Pozdro.

Odpowiedz
Cytat
piachu01

Zdecydowanie nic osobistego. Po prostu nie ma wątku (czy to oferty stakingowe, czy railingowe), w którym byś nie dodał swoich 5ciu groszy. Domaganie się audytu bez posiadania udziałów również zakrawa na śmieszność. Eot z mojej strony. hf

Odpowiedz
Cytat
pszczola321

Dobra, z mojej strony też koniec, bo widzę że niektórzy inwestorzy to jednak myślą że wszystko jest w porządku (pozdrawiam Lakshanya82). Nie mój cyrk, nie moje małpy, ale skoro wszystko jest cacy to dajcie mu chociaż hajs żeby odrabiał te 500$ na nl10, bo na nl2 trochę to zajmie. Pozdro.

Odpowiedz
Cytat
Lakshanya82

Dobra, z mojej strony też koniec

Odpowiedz
Cytat
fenekzgavry

Napisane przez Woocash
WKS -krotka pilka, pokaz audyt z pokerstars lub dokladne handhistory, bo my jako inwestorzy chcemy to zobaczyć.

Jako inwestorzy na forum stakingowym to możecie sobie chcieć. :yaoming :

Chłopak i tak ma dużo dobrej woli, że chce mu się znosić Wasze biadolenie.

Odpowiedz
Cytat
saja13

Co sie tutaj dzieje to koniec, pisze post i 3 strony spamu. Ochłońcie.

Ja rozumiem, ze wielu z was zna Wukaesiaka i tez na waszym miejscu bym sie za nim wstawial wiec spoko, ale już do czegos doszliśmy więc zostawcie to juz pomiedzy graczem a inwestorami

Fajnie Wukaesiak, że sam zaproponowałeś te 500$, ja myślę, że jest to w porządku rozwiązanie dodając do tego fakt, że ponad 1/2 rolla startowego została przegrana na stolikach na których staking miał się nie odbywać

Reszta inwestorów wypowiedzcie sie zanim post zostanie zaspamowany co myslicie o tym rozwiązaniu i zakończmy poki co te sprawe, może ktoś w miedzyczasie podpierdoli staking i trolle się przeniosą gdzieś indziej

Odpowiedz
Cytat
Lakshanya82

Napisane przez saja13

Fajnie Wukaesiak, że sam zaproponowałeś te 500$, ja myślę, że jest to w porządku rozwiązanie dodając do tego fakt, że ponad 1/2 rolla startowego została przegrana na stolikach na których staking miał się nie odbywać

Reszta inwestorów wypowiedzcie sie zanim post zostanie zaspamowany co myslicie o tym rozwiązaniu i zakończmy poki co te sprawe, może ktoś w miedzyczasie podpierdoli staking i trolle się przeniosą gdzieś indziej

Zgadzam sie na taka opcje , Wukaesiak okresl tylko prosze ile czasu mniej wiecej moze to zajac bo rozumiem , ze gral bedziesz na NL2.Nie robie tutaj dymu nie dlatego , ze znam Wukaesiaka czy cos tylko takie niestety jest ryzyko stakingow.Zauwazcie sa podobne stejki cashowe w tym momencie gdzie rowniez jest zjazd a w drugiem prawdopodobnie kradziez i nie ma takiego syfu jak tutaj.Kazdy z nas podjal ryzyko - to tak jak bukmacherzy , jesli nie trafia swojego kuponu nie leca do danego zawodnika,klubu i nie wyja, ze chca swoje pieniadze spowrotem...no offence wiecej juz tu nie bede pisala.GL Wukaes i zdawaj relacje jak Ci idzie .... ;)

Odpowiedz
Cytat
saja13

Przegranie stejka zgodnie z ustalonymi zasadami jest ok, przegranie niezgodnie z zasadami jest nieokej i jest to chyba dosyc oczywiste, tym postem zamykam te dyskusje

Podpinam sie pod pytanie o dlugosc ile to zejdzie, z tego co widzę chętnych na kolejny staking nie brakuje, więc jak to ma pomóc w przyspieszeniu tego procesu to spoko i rób jak już uważasz

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez piachu01
Wyjdź czasem na dwór

High level argument. :)

Odpowiedz
Cytat
djhowk

WKS mimo wszystko GL przy stołach, myślę, że nikt z inwestorów nie miał zamiaru Cię obrazić więc sam też nie powinieneś. myślę, że z czasem pojawi się tu pozytywna informacja o audycie i spłacie części zobowiązań. a tym czasem GL i wysyłam zapro

Odpowiedz
Cytat
Woocash

Napisane przez wukaesiak

Napisane przez Woocash
Czy jakis mod moglby ogarnąć ten wątek i wyjebać posty spamerow?

WKS -krotka pilka, pokaz audyt z pokerstars lub dokladne handhistory, bo my jako inwestorzy chcemy to zobaczyć. Skoro jest tak jak mowisz to nie powinienes miec problemu aby nam to przedstawic, a to bedzie dowod na ta torbe i sprawa sie po czesci zamknie.

I odpowiesz mi w końcu na pytanie dlaczego grales stoliki deep ante?

Audyt chcialem na poczatku pokazac ale skoro i tak jestem zlodziejem i oszustem to stane okoniem i tego nei zrobie :fdrink

Po pierwsze nigdzie nie napisałem że jesteś złodziejem czy oszustem i proszę Cię nie obracaj tutaj kota ogonem i nie udawaj ofiary całej tej sytuacji. To Ty w niejasnych okolicznościach storbiłeś stejka, nie zszedłeś niżej, nie chciałeś wcześniejszego rozliczenia pomimo tego że w ogóle nie grałeś i to Ty teraz nie chcesz przedstawić audytu i hand history inwestorom.

Tak jak ktoś wcześniej napisał - owszem daliśmy Ci kasę wierząc w Twoje umiejętności, ale nie dawaliśmy kasę na przepierdolenie ją niezgodnie z założeniami stackingu i w niewyjaśnionych okolicznościach.

Stoly deep gralem zawsze i wszedzie, na kazdym stakingu ale jak chcesz moge je usunac lecz wtedy tak samo zrobie ze stolami w euro. Przecież one też nie były wyszczególnione w ofercie, a stanowią dużo wyższe bi niż nl50 w $.

Czy Ty naprawdę myślisz że nas interesuje co Ty sobie grałeś zawsze, wszędzie i na jakich stakingach? W ofercie którą nam przedstawiłeś nie było tego zawartego, więc nie miałeś prawa tego w ogólę odpalać za naszą kasę. Jak dla Ciebie zupełnie normalnym jest granie stolików deep+ante gdzie BI to 125$ mając całkowitego rolla 1k, czyli całe 8 Buy-Inów to ja już tutaj w ogóle nic nie rozumiem. I nie porównuj tutaj stołów w $ do EUR bo to jest malutka różnica, a nie 250% Buy-ina.

Ja dalej czekam aż na privie/jakkolwiek dostaniemy (inwestorzy) hand history i audyt z tego stakingu. Mam nadzieje że odniesiesz się do mojej wiadomości. Poza tym, przecież dobrze wiesz że jak jeden z nas sprawdzi handhistory/audyt i wszystko będzie cacy to momentalnie oczyścimy Twoje imie z jakichkolwiek zarzutów bo po prostu nie pykło i tyle. Zdarza się.

Odpowiedz
Cytat
Lakshanya82
Woocash
Odpowiedz
Cytat
Lakshanya82

Woocash: Przeciez sam stejkowany przyznal , ze gral na stolach , na ktore sie nie umawialismy i ze zwroci nam $ za to co gral.Znam na tyle ta osobe , ze wierze jej na slowo i w wykresy , ktore wkleila. Nie jest to pierwszy stejk , w ktorym przegralam $ i pewnie nie pierwszy (sama tez ''uwalilam'' pare stejkow w tym LT na MTT i nikt nic ode mnie nie wymagal bo taka jest specyfika tej gry i kazdy z nas sie z tym liczy...).Dodal , ze spazzowal etc i kazdy z nas ma prawo sie wkur bo nalezala nam sie informacja o stanie stejka i tego w jak czarnej dupie jestesmy...ale jesli sam decyduje sie oddac nam $ to wierze mu w to i mam gleboka nadzieje , ze nie sa to slowa rzucone na wiatr.Siedze tez juz chwile tu na forum i widzialam sporo afer stejkowych , ale to tutaj jest chyba faktycznie ''one man show'' bo to Wukaesiak...

Wukaesiak napisz prosze jak dokladnie wyglada twoj plan odrobienia naszych $ i ile mniej wiecej Ci to zajmie.

Wiecej na priv , to juz byl naprawde moj ostatni post tutaj.

Odpowiedz
Cytat