Łukasz, ile wyszło tego rb? dopiero ogarnąłem, że rb też jest 50/50, więc należało by zacząć od rozliczenia tego
Napisane przez saja13
Przegranie stejka zgodnie z ustalonymi zasadami jest ok, przegranie niezgodnie z zasadami jest nieokej i jest to chyba dosyc oczywiste, tym postem zamykam te dyskusjePodpinam sie pod pytanie o dlugosc ile to zejdzie, z tego co widzę chętnych na kolejny staking nie brakuje, więc jak to ma pomóc w przyspieszeniu tego procesu to spoko i rób jak już uważasz
Moje wczorajsze nl2. Tym tempem to powinno się udać do końca miesiąca
Spoiler

zamiast audytu wykupcie suba na starsy za 12$ i mozecie sobie sprawdzic jak to koledze szlo rzeczywiscie ^^
Napisane przez wukaesiak
Napisane przez saja13
Przegranie stejka zgodnie z ustalonymi zasadami jest ok, przegranie niezgodnie z zasadami jest nieokej i jest to chyba dosyc oczywiste, tym postem zamykam te dyskusjePodpinam sie pod pytanie o dlugosc ile to zejdzie, z tego co widzę chętnych na kolejny staking nie brakuje, więc jak to ma pomóc w przyspieszeniu tego procesu to spoko i rób jak już uważasz
Moje wczorajsze nl2. Tym tempem to powinno się udać do końca miesiąca
![]()
Spoiler
Wukaesiak to jest jednak firma
Życzę jak najlepiej, ale... przed nim wąskie gardło i nie wiadomo czy "maszynka" przepuści. Cóż będzie empiryczny dowód na istnienie/nieistnienie "maszynki"
Wyedytowałeś całkiem niezły żart
Oczywiście bez spamu, bo życzę powodzenia w spłacie długów i stanięcia na nogi oraz +pierdyliard do tego co powiedział piachu, apropo tego jak i przyszłych stackingów.
Napisane przez Puczek
Wyedytowałeś całkiem niezły żart![]()
+pierdyliard do tego co powiedział piachu, apropo tego jak i przyszłych stackingów.
Jeszcze nigdy nie zasłużyłem sobie na pierdyliard plusów.
Więcej już się nie da osiągnąc. Mogę umierać szczęśliwy:)
Napisane przez piachu01
Napisane przez Puczek
Wyedytowałeś całkiem niezły żart![]()
+pierdyliard do tego co powiedział piachu, apropo tego jak i przyszłych stackingów.
Jeszcze nigdy nie zasłużyłem sobie na pierdyliard plusów.
Więcej już się nie da osiągnąc. Mogę umierać szczęśliwy:)![]()
no to zycze pierdylnego wieczoru
![]()
Napisane przez saja13
Rzuć jakiś wykres wukaesiak jak tam sprawa wygląda
Temat już dawno przedawniony,
Dowodzienia
Napisane przez saja13
Rzuć jakiś wykres wukaesiak jak tam sprawa wygląda
Ta naiwność
totalnie nie moja sprawa, ale jak grałem dziś sng 0,50$ 45turbo to rzucił mi się nick wukaesiak w oczy i skojarzyłem że przeglądałem ten wątek ostatnio. Nie wiedziałem że chodzi o aż takie NL50...
Jak dla mnie to musimy się z tym pogodzić że zostaliśmy zrobieni w ch*ja. Brak jakiejkolwiek informacji, brak audytu z PokerStars, handhistory bo się kolega obraził...
Napisane przez Varrancomando
No przecież ma bana tymczasowego![]()
Ale się obraził zanim dostał bana...
![]()