Skip to forum
Notifications
Clear all

Esiag Cafe

800 Posts
133 Users
1402 Reactions
116.3 K Views

[Treść edytowana]

//spam-Teigrekpe

Reply
zemnij

Napisane przez wukaesiak

Napisane przez zemnij
totalnie nie moja sprawa, ale jak grałem dziś sng 0,50$ 45turbo to rzucił mi się nick wukaesiak w oczy i skojarzyłem że przeglądałem ten wątek ostatnio. Nie wiedziałem że chodzi o aż takie NL50... :) nie wiem jaka trzeba miec pustke w mozgu zeby o tym meldowac :facepalm: nasuwa mi sie tylko skojarzenie do tektstu z czasow komuny 'ja sie donosicielstwem brzydze ale...' :facepalm:

[treść edytowana]

//Crimson

Reply
Crimson

Witam wszystkich,

Proszę o kulturalne zachowanie i powstrzymanie się od wyzywania innych.

Pozdrawiam,
Crimson

Reply
Woocash

Rozumiem ze reszta inwestorow ma to w dupie ze nasz stackujacy nie zamierza przedstawic zadnych potwierdzonych wynikow i rakebacku?

I powiedzcie mi jak na forum stakingu ma nie byc zlodzieji skoro nawet wam sie go nie chce przycisnac...

Reply
pszczola321

Napisane przez Woocash
Rozumiem ze reszta inwestorow ma to w dupie ze nasz stackujacy nie zamierza przedstawic zadnych potwierdzonych wynikow i rakebacku?

I powiedzcie mi jak na forum stakingu ma nie byc zlodzieji skoro nawet wam sie go nie chce przycisnac...

Przeczytaj kilka postów wcześniej, gdzie ja jeszcze dyskutowałem z inwestorami... wszyscy się [Treść edytowana] nad tym że odda 500$, że jest bogiem i żebym [Treść edytowana] bo nie mam racji :truestory: Więc się nie dziw że jesteś sam, po prostu nie masz racji :yaoming :

Reply
amoratank

Ogólnie modek zaraz usunie ale to jest niebywałe że ktoś kto się uważa za solidnego gracza, gra tyle lat nie ma bm na nl10 tylko cały czas nl2 nl5 nl2 nl5 , a kolega sam kilka razy pisał że dobry reg chce jak najszybciej przejść mikrolimity, a tu prosze weak regulars nl2 :happy:

Reply
Woocash

Napisane przez amoratank
Ogólnie modek zaraz usunie ale to jest niebywałe że ktoś kto się uważa za solidnego gracza, gra tyle lat nie ma bm na nl10 tylko cały czas nl2 nl5 nl2 nl5 , a kolega sam kilka razy pisał że dobry reg chce jak najszybciej przejść mikrolimity, a tu prosze weak regulars nl2 :happy:

A po co Ty się tutaj w ogóle wypowiadasz? To nie jest wątek o przemyśleniach gównorega z nl2 na temat kolegów z forum, tylko próbujemy (a raczej ja próbuje) odzyskać nasz hajs. Jak nie masz nic do powiedzenia na ten temat to wracaj do wąskiego gardła.

Przeczytaj kilka postów wcześniej, gdzie ja jeszcze dyskutowałem z inwestorami... wszyscy się [Treść edytowana] nad tym że odda 500$, że jest bogiem i żebym [Treść edytowana] bo nie mam racji Więc się nie dziw że jesteś sam, po prostu nie masz racji

Chyba pierwszy raz się z Tobą zgodzę. Nie ma to jak całowanie po nogach kogoś kto [Treść edytowana] wie gdzie powierzoną mu kasę, mimo wielu próśb o rozliczenie stejka, nie pokazał audytu bo się obraził, nie zszedł niżej na nl25, grał deep+ante i nie rozliczył się nawet z rakebacku. Na końcu wystawmy mu jeszcze dobry feedback i zapomnijmy o całej sprawie, bo przecież oddał połowe kasy...

Reply
sz3sz

Napisane przez Woocash

gosc znika na jakis czas, pojawia sie, pokazuje wykres gdzie jest profit, po czym upiera sie ze nei chce rozliczyc tylko dogra jeszcze kilka k rak na sile i ops, torba, kilkadziesiat buyinow w 2-3 sesje
audytu nie wysle, bo nie (aka, wyszloby na jaw ze wykres zostal spreparowany)
ktory to juz raz identyczny schemat ?

jestescie wszyscy [Treść edytowana] jesli wierzycie ze zwyczajnie nie [Treść edytowana]/randomowo przegamblowal tej kasy :truestory:

milego dnia

Reply
kNoq001

Napisane przez sz3sz

Napisane przez Woocash

gosc znika na jakis czas, pojawia sie, pokazuje wykres gdzie jest profit, po czym upiera sie ze nei chce rozliczyc tylko dogra jeszcze kilka k rak na sile i ops, torba, kilkadziesiat buyinow w 2-3 sesje
audytu nie wysle, bo nie (aka, wyszloby na jaw ze wykres zostal spreparowany)
ktory to juz raz identyczny schemat ?

jestescie wszyscy debilami jesli wierzycie ze zwyczajnie nie podpierdolil/randomowo przegamblowal tej kasy :truestory:

milego dnia

This

Kafejkowy regulars moze sie teraz smiac do monitora, ze oszukal i moze jeszcze prowadzic dotychczasowe "zycie" forumowe

Reply
MikeWrclv

:pcuser:

Reply
pszczola321

Ej chłopaki, co wy [Treść edytowana]? Zaraz Lakshanya82 wam napisze że ona go zna i to niemożliwe (i to nie wasza sprawa), a jakiś czarny człon napisze żebyście poszli się przewietrzyć i nie [Treść edytowana] w ten wątek, bo nie macie udziałów :yaoming :

Reply
bukma

Powinniście się zebrać i odwiedzić dobroczyńcę inwestora który nie zamierza nawet pokazać audytu w tak niejasnej sytuacji. Oczywiście spotkanie w celach iście towarzyskich ;).
Wtedy inni forumowi bankierzy może by się zastanowili.

Reply
amoratank

Stary wypowiadam się dlatego że nie potrafię zrozumieć dlaczego inwestujecie w kolesia który gra tyle lat w pokera, doradza jak grać, opowiada, że dobrzy regularsi nie siedzą na mikrostawkach tylko idą wyżej, a mimo to sam siedzi i napierdala nl2-nl5 i raz na ruski rok ktoś go zobaczy na nl10-nl25 :happy: Mało tego nie ma bm by grać samodzielnie nl50 nie ma bm by grać nl10 tylko nl2 przecież to komedia :badteeth:
Przeciąga wam stacking w nieskończoność mimo że na forum co chwile spamuje, a wy jak ćmy do ognia się dalej pchacie.
Co do Wąskiego Gardła tutaj się zdublowało :thinking:

Reply

Witajcie,

Proszę o zachowanie kultury wypowiedzi. Tylko w ten sposób można feedbackować/próbować odzyskać środki.

Nie chcemy edytować, nakładać kar, ale cały czas monitorujemy ten wątek i oczy więdną. Poszanujcie swoje klawiatury, proszę.

Pozdrawiam,

jeneral86

Reply

.

Reply
Lakshanya82
SeBiX7

[15:06:48] esiag: wykres z mojego odrabiania
[15:09:29] esiag: czeba ich znowu nakrencic
[15:10:52] esiag: jestem na ro i nie mam sam jak odpisac
[15:11:16] esiag: i randomow chcacych mnie bic to zapraszam na privo to podam adres

Spoiler

:coolface:

Reply
Spoiler

:coolface:

:nh

Reply
pszczola321

18k rąk b/e na nl2... solid :milord: widzę potencjał na staking nl50 vol. 2 :coolface:

Reply

Ale 15k rąk na winracie 30bb to się podobało :D

Reply