Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
800 Posty
133 Użytkownicy
1402 Reakcje
116.4 K Wyświetlenia
Varrancomando

Ale może w międzyczasie zmienił zdanie :D Tak czy siak akurat WKS raczej z forum nie zniknie... Feed the addiction :yaoming :

Odpowiedz
Cytat
Woocash

Jakby mu jakkolwiek zależało to by się skontaktował z kimś via skype etc. i ta osoba by przekazała informację.

Odpowiedz
Cytat
Jarzab86

Napisane przez Woocash
Jakby mu zależało to by się skontaktował z kimś via skype etc. i ta osoba by przekazała informację.

wukaesiak żyje i gra, bez obaw.
Dziwię się, że nie bierzecie skajpa od osoby, która stejkujecie.

Odpowiedz
Cytat
Jarzab86

Napisane przez zemnij
totalnie nie moja sprawa, ale jak grałem dziś sng 0,50$ 45turbo to rzucił mi się nick wukaesiak w oczy i skojarzyłem że przeglądałem ten wątek ostatnio. Nie wiedziałem że chodzi o aż takie NL50... :)

I co z tego? To już nie można zagrać sng za pół dolca? Jeszcze zrozumialbym gdyby w zaistniałej sytuacji grał np. NL200, no ale taka 'sensacja'.. :ayfkm:
Co to wnosi do tego wątku?

Odpowiedz
Cytat
saja13

Dziwię się, że nie bierzecie skajpa od osoby, która stejkujecie.

Mogłbym wymienic 10 gorszych rzeczy, którym sie dziwie odnosnie tego stakingu.

Wukaesiak ogarnij w miedzyczasie ten audyt. To jest chwila roboty, a skoro nie masz nic na sumieniu to nie powinieneś mieć z tym problemu

Odpowiedz
Cytat
Lonke777

//spam - Teigrekpe

Odpowiedz
Cytat

[Treść edytowana]

//spam-Teigrekpe

Odpowiedz
Cytat
wukaesiak

Ladnie to tak rzucac miesem jak ktos sie nie moze obronic :fdrink wiec tak audytu nie bylo, w razie watpliwosci odsylam do postu czarnego czlonka :coolface: aha i ide grac sitki za 50c :f_cool:

Odpowiedz
Cytat
wukaesiak

Napisane przez zemnij
totalnie nie moja sprawa, ale jak grałem dziś sng 0,50$ 45turbo to rzucił mi się nick wukaesiak w oczy i skojarzyłem że przeglądałem ten wątek ostatnio. Nie wiedziałem że chodzi o aż takie NL50... :) nie wiem jaka trzeba miec pustke w mozgu zeby o tym meldowac :facepalm: nasuwa mi sie tylko skojarzenie do tektstu z czasow komuny 'ja sie donosicielstwem brzydze ale...' :facepalm:

Odpowiedz
Cytat
Jarzab86

Odpowiedz
Cytat
saja13

No nie bylo audytu to wiem, ja mowie zebys go dopiero ogarnal. Czarny czlonek napisal, ze staking moze byc przegrany. No wiec skoro byl po prostu przegrany to w czym problem zeby przedstawic audyt?

Odpowiedz
Cytat
amoratank

Z tym że wykres był spreparowany i wasze pieniądze poszły na koks i dziwki, a żeby jakiś audyt zrobić to skill paint nie wystarczy :pokerface: Z resztą zamiast dać chłopakowi bm na nl10 by wam odrabiał to pozwoliliście mu grać nl2 i jakieś sitki za grosze na jego miejscu nic bym wam nie dał :pokerface:

Odpowiedz
Cytat
Woocash

Napisane przez saja13
No nie bylo audytu to wiem, ja mowie zebys go dopiero ogarnal. Czarny czlonek napisal, ze staking moze byc przegrany. No wiec skoro byl po prostu przegrany to w czym problem zeby przedstawic audyt?

+1

Wyslij ten audyt/handhistory tylko do inwestorow, nie bedziemy wrzucac tutaj spazzow ani nic takiego. Chcemy tylko zobaczyc i byc na 100% pewni. Chociaz tyle nam sie chyba nalezy jesli powierzylismy Ci 1k$, nie?

Poza tym, co z rakebackiem? Ile go nastukales?

Odpowiedz
Cytat
progtilldeath

Nie spamuje, tylko uzmysławiam. Czasami trzeba niektóre sytuacje przypominać, bo powtarzają się niczym zaczerpnięte z jakiegoś podręcznika. Pamiętacie ten wątek? THOMASTHEKING nl25 SH

ThomasTheKing, który przegamblował całego rolla, po czym oczywiście się obrażał na cały świat, że ludzie go krytykują (jak oni tak mogą??!!) i nie zamierzał oczywiście w żaden sposób współpracować z inwestorami, ot, żeby pokazać audyt. Nie rozumiem totalnie takiego zachowania i toku myślenia, który przecież i tutaj występuje. W nadmienionym wątku wszystko okazało się oszustwem, z czasem jak widać ludzie stają się bardziej tolerancyjni i nawet nie zamierzają walczyć o swoje. Gratuluje odpowiedzialności, honoru i przyzwoitości (wnioski na podstawie wątku, tak, nie znam cie). Może i obiecałeś jakiś tam zwrot, ale w tym momencie nie jesteś w żaden sposób wiarygodny - jaki oni mają powód, żeby ci wierzyć, skoro nagle przegrałeś całego rolla bez jakichkolwiek wyjasnień?

Odpowiedz
Cytat
Woocash

Wukaesiak, nie masz nawet odwagi odpowiedziec na pytania?

Ile bylo rakebacku i co dalej zamierzasz?

Odpowiedz
Cytat
wukaesiak

Napisane przez Woocash
Wukaesiak, nie masz nawet odwagi odpowiedziec na pytania?

Ile bylo rakebacku i co dalej zamierzasz?

odpowiedzi na twoje pytania znajduja sie na wczesniejszych stronach blogach, wiec z wrodzonego lenistwa nie chce mi sie ich powtarzac :coolface: ale zrobie jeden maly wyjatek odnosnie moich zamiarow, czyli ugrywam te 500$ na nl2 i mitycznych sitkach za 50c, o ktorych raportuja randomsy :deadhappy:

Odpowiedz
Cytat
Woocash

Nigdzie nie ma informacji ile Ci sie udalo nabic rakebacku. Rozumiem ze zwracasz rakeback i 500$ dla inwestorow.

Odpowiedz
Cytat
bubek90

[Treść edytowana]
//spam-Teigrekpe

Odpowiedz
Cytat
tossska

[Treść edytowana]
//spam, wulgaryzmy-Teigrekpe

Odpowiedz
Cytat